Vuokatin Välke 1

Rakennuspäätös hankkeelle on tehty ja rakentaminen alkaa 9/2023. Kolme huoneistoa on jäljellä. Varaa pikaisesti omasi!

Moderneja loma-asuntoja upealla sijainnilla Vuokatin ytimessä!

Nyt on aika toteuttaa ihania lomaunelmia! Vuonna 2024 Vuokattiin valmistuu 10 loma-asunnon kokonaisuus erinomaisten harrastus- ja urheilumahdollisuuksien sekä vesistön äärelle. Laadustaan tunnettu Rakennusliike Kemppainen rakentaa tämän kokonaisuuden, joka tulee sijaitsemaan omalla tontilla ja kaukolämmössä.

Asuinkokonaisuuden yhteyteen valmistuu autokatokset, jotka sisältävät yhteensä 10 autokatospaikkaa. Nykyaikaista autoilua helpottamaan autopaikkoihin on luotu sähköautojen latausmahdollisuus. Autokatospaikat ovat ostettavissa erillisinä osakkeina.

Rakennus on kaksikerroksinen ja molemmissa kerroksissa on 5 huoneistoa. Yhtiön etupihalle muodostuu viihtyisä piha-alue, jossa on molempien rakennuksien omat ulkovarastot ovat välinehuoltoa varten. Piha-aluetta laajentaa rakennuksien takapihat.

Taloon rakennetaan kahdenlaisia huoneistoja, kaksioita ja kolmioita. Näissä vapaa-ajan kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys kauttaaltaan. Muutostöinä näihin voi halutessaan asennuttaa ilmalämpöpumput ja ylimpiin kerroksiin takat tunnelmaa luomaan.

Välkkeen hyvin varustelluissa keittiöissä on vakiokalusteina laadukkaat astianpesukoneet, jääkaappi-pakastimet, induktioliedet sekä tasoon upotetut altaat. Tasot ovat kestävää ja kaunista laminaattia. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilaa sekä pyykkikoneelle että kuivausrummulle ja varaus toiselle WC:lle. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja lasitettu parveke/terassi, jotka jatkavat oleskelutiloja varhain keväästä pitkälle syksyyn.
Todellista luksusta tuo koko kodin kattava vesikiertoinen lattialämmitys. Lattiamateriaaliksi on valikoitunut erittäin kestävä ja mukavalta tuntuva vinyylilankku, joka on helppohoitoinen sekä kosteuden kestävä.

Tämä on paljon harrastavalle ja ulkoilua suosivalle ehdoton valinta! Huoneistot soveltuvat erinomaisesti niin omaan, kuin sijoituskäyttöönkin. Palvelujen läheisyys takaa korkean käyttöasteen sekä hyvän vuokratuoton.

Lisätiedot:

Kimmo Raappana
044 243 6417 | kimmo.raappana@bo.fi

Information in english:

Julia Hakala
044 218 7489 | julia.hakala@bo.fi

Maria Sippala
040 723 5142 | maria.sippala@bo.fiMyytävät kohteet

 • A4

  2h, k, s

  44,5 m2

  1

  75 116 €

  187 790 €

  Myynnissä Tutustu
 • A10

  3h, k, s

  62,5 m2

  2

  103 000 €

  257 500 €

  Myynnissä Tutustu
 • A6

  3h, k,s

  62,5 m2

  2

  103 000 €

  257 500 €

  Myynnissä Tutustu