Kiinteistö Oy Ylläksen Joiku

ODOTETTU ENNAKKOMARKKINOINTI NYT KÄYNNISSÄ

Tämä huvila on nyt varattuna. Otamme varauksia vastaan vielä varasijoille. Mikäli nyt varannut joutuu luopumaan huvilasta saa seuraava jonossa mahdollisuuden tähän upeaan kohteeseen. Tiedoksi, että Joiku II hanke samalle sijainnille käynnistyy tämän hankkeen valmistuttua ja siihen suunnitellaan samanlaista upeaa huoneistoa.

Ylläksen parhaalle paikalle rakentuu 9 huvilaa. Ne on suunniteltu muun muassa nautiskelijalle, retkeilijälle, liike-elämässä vaikuttavalle, etätyöskentelijälle, sijoittajalle, hiihtäjälle tai perheen ja ystävien kanssa laadukasta yhdessäoloa rakastavalle.

Huviloita on neljää eri kokoa, kaikki kahden tason ratkaisuja. Ajatus pohjaratkaisusta on kaikissa huviloissa sama ja se skaalautuu neliöiden mukaan. Huviloista suurimmat ovat erillistaloja ja muut paritaloja. Yhtiömuotoinen rakenne mahdollistaa huolettoman ja kustannustehokkaan ylläpidon kaikkina vuodenaikoina. Kaikkiin huviloihin kuuluu oma autokatos sekä lämmin varasto, joka on täydellinen paikka säilyttää mm. laskettelu- ja hiihtovälineitä.

Tämä 79 m2 paritalon puolikas on korkean harjakaton alla. Pohjaratkaisu on suorastaan nerokas, eikä hukkaneliöitä löydy nimeksikään. Huvila on suunniteltu nukkumapaikkojen puolesta kuudelle hengelle. Makuuhuoneita löytyy yläkerrasta kaksi, jonka lisäksi alakertaan sijoittuu liukuovella varustettu alkovi. Hyvien yöunien voimalla jaksaakin nauttia ympäröivästä luonnosta ja illalla kerääntyä olohuoneen ja tupakeittiön korkean katon alle nauttimaan yhdessäolosta, herkullisesta ruuasta sekä takkatulen loimusta.
Tyylikkäässä keittiössä ruokakin maistuu ihan vähän paremmalta ja sitä on ilo valmistaa. Keittiöstä löytyy hyvin säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaiskaappi. Olohuoneen ja keittiön eteen sijoittuu koko asunnon leveydeltä terassi, jonka pergolan alle on mahdollista asentaa lisätyönä myös Drop allas. Mikä voisikaan olla parempi tapa rentoutua päivän aktiviteettien päätteeksi kuin pulahtaa oman saunan lämmöstä oman terassin poreisiin?

Huviloiden lisäksi Joikussa on haluttu panostaa myös yhteisöllisyyteen ja yhteisiin hyödykkeisiin. Oman tontin rantaan sijoittuvassa rantasaunassa kaikki pääsevät nauttimaan tunturi- ja järvinäkymistä. Laiturin päästä taas pääsee pulahtamaan raikkaaseen järveen, niin kesällä kuin talvellakin. Tontin sydämenä rantasaunan ohella toimii moderni laavu, jonka nuotiotulen loimussa voit luoda muistoja yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Huviloiden pääsuunnittelijana toimii palkittu Arkkitehti Takkunen -toimisto, jonka toteuttamissa kohteissa tunnetusti yhdistyvät sekä toimivuus että esteettisesti kauniit ratkaisut saumattomalla tavalla.
Sinua varten on huolella mietitty valmiiksi kaksi kokonaisuutta, jotka on suunniteltu niin, että niitä voi sekoitella vapaasti myös keskenään.

Vaihtoehto 1 on sekoitus klassista tammea ja Ekeberg-marmorista inspiroitunutta graniittikeramiikkaa.

Vaihtoehto 2 taas puhuttelee tumman pähkinän ja raikkaan kalkkikivestä inspiroituneen graniittikeramiikan yhdistelmällä.

Hillitty materiaalipaletti takaa harkitun kokonaisuuden huoneesta toiseen ja jättää tilaa sisustajan omalle tyylille. Halusit sitten tuoda sisustukseen lappimaista runsautta porontaljoilla tai minimalistista skandityyliä linjakkailla kalusteilla. Vaikka estetiikasta ei ole tingitty, kaikki on kuitenkin suunniteltu siten että ratkaisut ennen kaikkea toimivat kkäytännössä ja ne tukevat rentoa, laadukasta elämää.

TUNTUREIDEN JUURELLA, JÄRVEN RANNALLA, PALVELUJEN ÄÄRELLÄ

Sijainti on ainutlaatuinen, sillä vaikka Lapin lumoava luonto tunturijärvineen onkin kirjaimellisesti käden kosketeltavissa, löytyy mm. ikoninen Jounin kauppa, kuntosali, useat ravintolat ja kaikki Äkäslompolon keskustan palvelut aivan vierestä. Talviurheilijaa ilahduttaa myös muutaman kilometrin päässä sijaitseva Ylläs Ski Resort sekä maisemahiihtoladut, jotka lähtevät suoraan tontin vierestä. Upeasta sijainnista kertoo myös naapurista löytyvä maamerkki Ylläs Swing, jonka takana avautuvat postikorttimaisen kauniit järvinäkymät ovat toimineet lukemattomien valokuvien taustana. Joikussa tätä samaa maisemaa kehystää olohuoneen ikkunat.

VAKITUISEEN ASUMISEEN, VUOKRALLE TAI LOMAKÄYTTÖÖN

Huvilat tullaan rakentamaan energiatehokkuus ja ekologisuus vahvasti huomioiden. Maalämpö yhdessä modernin aurinkoenergiaratkaisun kanssa luovat viihtyvyyttä ja mahdollistavat matalat ylläpitokulut. Mukavuutta ja energia-tehokkuutta osaltaan tarjoaa myös Franklinin suunnittelemat älykkäät ratkaisut, joilla voit mm. halutessasi ohjata huvilasi lämmitystä etänä puhelimeltasi.

Joikun taustalla on näkemyksellinen ja osaava rakennuttajatiimi, jolla on laaja-alainen kokemus loma-asumisen, rakennuttamisen ja erilaisten asumisen konseptien saralta, kuin myös yhteensä tuhansista asuntokaupoista eri puolilla Suomea.
Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä yhtiöstä ja aina suuntaa antavia.
Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston.

Varaukset ja lisätiedustelut
Tanja Sotka | 045 274 4184 | tanja.sotka@bo.fi

Katso lisätietoa ja kuvat täältä: http://www.joikuyllas.fi

https://www.facebook.com/BoLKVTanjaSotka/
https://bo.fi/henkilo/tanja-sotka/

Yksi huoneisto vapaana

Otamme vastaan varauksia myös varasijalle. Joiku II hankkeen käynnistyessä varasijoilla olevat saavat myös ensimmäisenä mahdollisuuden ennakkovaraukseen.

A1 – Varattu
A2 – Varattu
B3 – Varattu
B4 – VAPAA
C5 – Varattu
C6 – Varattu
D7 – Varattu
D8 – Varattu
D9 – VarattuMyytävät kohteet

 • A1 - VARATTU

  3-4H+K+autokatos ja ulkovarasto

  79 m2

  1,5

  187 483 €

  468 707 €

  Myynnissä Tutustu
 • A2 - VARATTU

  3-4H+K+autokatos ja ulkovarasto

  79 m2

  1,5

  187 483 €

  468 707 €

  Myynnissä Tutustu
 • B4 - VAPAA

  3-4H+K+autokatos ja ulkovarasto

  79 m2

  1,5

  187 483 €

  468 707 €

  Myynnissä Tutustu
 • B3 - varattu

  3-4H+K+autokatos ja ulkovarasto

  79 m2

  1,5

  187 483 €

  468 707 €

  Myynnissä Tutustu
 • C6 - VARATTU

  4H+K+ulkovarasto, autokatos

  103 m2

  1,5

  246 440 €

  616 100 €

  Myynnissä Tutustu
 • C5 - VARATTU

  4H+K+ulkovarasto, autokatos

  103 m2

  1,5

  246 440 €

  616 100 €

  Myynnissä Tutustu
 • D7 - VARATTU

  5H+K+ulkovarasto, autokatos

  122 m2

  1,5

  277 965 €

  694 912 €

  Myynnissä Tutustu
 • D8 - VARATTU

  5H+K+ulkovarasto, autokatos

  122 m2

  1,5

  277 965 €

  694 912 €

  Myynnissä Tutustu
 • E9- VARATTU

  5-6H+K

  148 m2

  1,5

  364 560 €

  911 400 €

  Myynnissä Tutustu