Kiinteistö Oy Ylläksen Joiku

Tervetuloa Ylläksen sydämeen, jossa luonto, moderni arkkitehtuuri ja suomalainen käsityö kohtaavat harmonisella tavalla.

Ylläksen ikonisessa maisemassa toteutetaan parhaillaan yhdeksän huvilan kokonaisuuden rakentamista, joista suurin osa on jo löytänyt omistajansa. Kuitenkin, vielä muutama harvinaislaatuinen koti on vapaana uusille asukkaille, jotka arvostavat ylellistä ja kestävää lappilaista elämäntyyliä.

Huvilat on suunniteltu monenlaisten elämäntyylien tueksi – etätyöläiselle, aktiiviselle ulkoilijalle, sijoittajalle tai yhdessäolon ja laadukkaan loman viettoon pyrkivälle. Neljästä erilaisesta huoneistokoosta ja kaksikerroksisista ratkaisuista löytyy sopiva jokaiselle. Suurimmat huoneistot ovat erillistaloja ja loput paritaloja, kaikissa yksiköissä on autokatos ja lämmin varasto, joka on erinomainen tila säilyttää esimerkiksi hiihto- tai lasketteluvälineitä.

Nämä ylelliset, mutta kodikkaat huvilat tarjoavat harmonisen yhdistelmän toimivuutta ja estetiikkaa. Korkea harjakatto, tilatehokkaat ratkaisut ja nerokas pohjaratkaisu tekevät kustakin huvilasta ainutlaatuisen. Huvilat ovat energiatehokkaita, hyödyntäen maalämpöä ja aurinkoenergiaa, joka takaavat matalat ylläpitokustannukset.

Valmistumispäivämäärä on asetettu syksylle 2024, jolloin sinulla on mahdollisuus ihailla henkeäsalpaavia tunturimaisemia suoraan olohuoneesi ikkunasta. Talvisin pääset suoraan ladulle järvellä, tarjoten pääsyn Lapin upeaan talvimaisemaan aivan kotioveltasi.

Nyt on viimeinen tilaisuutesi hankkia oma osasi tästä ainutlaatuisesta Ylläksen Joiku-kompleksista. Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä tänään ja varmista, että saat unelmiesi huvilan tässä ainutlaatuisessa ympäristössä.

Varaukset ja lisätiedustelut
Tanja Sotka | 045 274 4184 | tanja.sotka@bo.fi

A1 – MYYTY
A2 – MYYTY
B3 – MYYTY
B4 – MYYTY
C5 – MYYTY
C6 – MYYTY
D7 – VAPAA
D8 – MYYTY
D9 – MYYTYMyytävät kohteet

 • A1

  3-4H+K+autokatos ja ulkovarasto

  79 m2

  1,5

  187 483 €

  468 707 €

  Varattu Tutustu
 • C5

  4H+K+ulkovarasto, autokatos

  103 m2

  1,5

  246 440 €

  616 100 €

  Varattu Tutustu
 • D7 - VAPAA

  5H+K+ulkovarasto, autokatos

  122 m2

  1,5

  277 965 €

  694 912 €

  Myynnissä Tutustu