As Oy Järvenpään Rinnepuisto

Nyt Ennakkomarkkinoinnissa!

Järvenpään Nummenkylän pientalo-alueelle rakentuva Asunto Oy Järvenpään Rinnepiha koostuu kolmesta paritalosta ja yhdestä kolmen asunnon rivitalosta ja tulee käsittämään 9 huoneistoa. Painopisteenä suunnittelulle on perheasunnot, jotka mukailevat avaruutta ja valon tuntua korkeine ikkunoineen. Kohde toteutetaan RS-kohteena. Asuntojen myyntihinnat ovat n. 30 % velattomasta myyntihinnasta ja kaksi ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita yhtiölainan osalta. Arvioitu valmistuminen on 4/2024. Varaa asuntosi jo ennakkomarkkinoinnin aikana ja pääset vaikuttamaan asuntosi materiaalivalintoihin.

Valoisat kodit on suunniteltu niin, että heti sisään astuessasi koet valoisuuden ja avaruuden. Asunnoissa on tavanomaista korkeammat huoneet, n. 3,2 metrin huonekorkeus, toimiva pohja ja paljon valoa isoista ikkunoista. Asunnot lämpenevät lattialämmityksellä, lämmönjakolähteenä kaukolämpö. Laadukkaan suunnittelun ansiosta seinillä ja katoissa kulkevien kotelointien määrä on minimaalinen. Materiaalivalinnoissa on panostettu kestäviin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Asunto Oy Järvenpään Rinnepiha rakentuu Nummenkylän pientalo-alueelle, jossa on hyvät liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Läheltä löytyvät Paavonpolun pyöräily- ja lenkkeilymaastot, jotka ovat talvisin hiihtäjien käytössä. Paavonpolun varrelta löytyy laavu- ja nuotiopaikat. Läheltä löytyy myös ratsastustalli. Läheinen Ruukkupuiston leikkipaikka tarjoaa mukavaa tekemistä perheen pienimmille. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Päiväkoti ja Anttilan koulu sijaitsevat lähietäisyydellä. Lähikauppaan on matkaa 2 km, lähin bussipysäkki sijaitsee n. 200 m päässä. Järvenpään keskustasta löytyvät kattavat palvelut, johon matkaa n. 4,3 km. Keskustaan pääset kätevästi bussilla ja autolla liityt Lahdenväylälle muutamassa minuutissa. Järvenpää on sopivan kokoinen asuinpaikka, jossa kaikki tarvittava on lähellä. Kaupunki on tunnettu vilkkaasta kulttuurielämästä ja Järvenpään monipuolinen luonto kutsuu ulkoilemaan. Tuusulanjärvi luo oman leimansa Järvenpään viihtyisään ilmeeseen. Järvenpää tuntuu kotoisalta eikä ihme, täällä viihdytään.

Yhteyndeotot:
Niko Karhu | Kiinteistönvälittäjä, LKV | 040 500 2789 | niko.karhu@bo.fiMyytävät kohteet

 • E19

  3h+k++piha

  63 m2

  73 734 €

  245 779 €

  Myynnissä Tutustu
 • E17

  3h+k+s+piha

  70,5 m2

  82 706 €

  275 688 €

  Myynnissä Tutustu
 • F21

  3h+k+s+piha

  70,5 m2

  83 367 €

  277 889 €

  Myynnissä Tutustu
 • H24

  3-4h+k+s+piha

  83 m2

  95 971 €

  319 902 €

  Myynnissä Tutustu