Asunto Oy Vantaan Viola

Tervetuloa vehreään, monipuolisten palveluiden Rekolanmäkeen!

Nämä kodit on kuin tehty sinulle jolle ihan tavallinen ei riitä. Asunto Oy Vantaan Violan kodeissa avaruus ja toimivuus ovat etusijalla, unohtamatta laadukkaita materiaaleja, jotka on huolella valittu. Jokainen koti kylpee luonnonvalossa ja kodit on varustettu joko parvekkeella tai terassilla pihoineen.
Koteja on tarjolla moneen tarpeeseen, pienemmistä yksiöistä ylemmän kerroksen upeisiin kolmioihin.
Asunnoissa on tavallista korkeampi huonekorkeus ja upeat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Suuremmista asunnoista löytyy omat, ihanaa spa- harmoniaa huokuvat saunat lasiseinineen ja Vanamon ullakolle valmistuu kahden taloyhtiön yhteinen sauna kattoterasseineen.

Idyllinen Rekolanmäki uudehko asuinalue ja täällä on ihana kylätunnelma. Tämä vetovoimainen alue on noussut lapsiperheiden suosioon, eikä ihme sillä onhan täällä niin päiväkoteja kuin kouluja. Loistavat päivittäistavarakaupat sijaitsevat kävelyetäisyydellä kotioveltasi ja Rekolan juna-asemakin on kivenheiton päässä. Raiteita pitkin kuljet näppärästi noin puolessa tunnissa Helsingin keskustaan ja Korsoon ja Tikkurilaankin vain muutamissa minuuteissa. Omalla autolla useat pääväylät on helposti saavutettavissa.

Rekolanmäellä on helppo elää aktiivista elämää. Useiden puistojen ja Rekolanpuron rantaviivaa pitkin kulkevien lenkkipolkujen lisäksi alueella on panostettu monipuolisiin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin. Lähistöltä löytyy suosittu Matarin skeittipuisto, useampia koirapuistoja, on niin sisä- kuin ulkokuntosaleja, Rekolan monipuolinen liikuntapuisto sekä Keravanjoki uimarantoineen. Ja jos tämä ei vielä riitä, niin aivan Vanamon viereen on rakenteilla Elmon Urheilupuisto, jonne on tulossa uimahalli, jalkapallokenttä, sekä jäähalli.

Nyt ei enää kannata odottaa, vaan ota pikaisesti yhteyttä ja lähdetään yhdessä ihastumaan uuteen kotiisi. Muuttamaan pääset jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Myynti ja esittelyt:

Katja Lampinen
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Helsinki, Ullanlinna
p. 044 2433 744 I katja@bo.fiMyytävät kohteet

 • A 54

  1h, kt, kph, parvi ja parveke (yj:n muk. 1H+KT+PARVI)

  22 m2

  4

  42 451 €

  169 805 €

  Myynnissä Tutustu
 • A 8

  2h, kt, kph, piha (yj:n muk. 2H+KT+PIHA)

  37,5 m2

  1

  48 401 €

  179 900 €

  Myynnissä Tutustu