Asunto Oy Espoon Metsämansikka

Asunto Oy Espoon Metsämansikka on nyt muuttovalmis. Asuntoja tässä yhtiössä on yhteensä 55 kpl, joiden suunnittelussa on otettu huomioon ihmisten kasvava tilantarve. Tästä syystä suurin osa yhtiön asunnoista onkin kolmioita tai neliöitä.

Asuntojen materiaalivalintoihin on kiinnitetty huomiota ja niistä löytyykin Puustellin keittiöt, Siemensin kodinkoneet ja vaatehuoneellisista asunnoista Elfan säilytysjärjestelmät. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja värimaailma vaihtelee valkoisen ja tumman harmaan välillä. Jokaisessa asunnossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Taloyhtiön yhteistiloihin on myös panostettu ja jokaisesta portaasta löytyy talopesula pesukoneineen ja kuivausjärjestelmineen.

Vehreällä sisäpihalla on monipuolisen leikkialueen lisäksi tilaa peleille ja puistopiknikeille. Pysäköintihallin katolla on asuntopihojen lisäksi viljelylaatikoita asukkaiden yhteiseen käyttöön. Taloyhtiö sijaitsee lähellä Keskuspuistoa, joten kotioveltasi pääset kesällä ulkoilemaan upeisiin maisemiin ja talvella hiihtoladut kutsuvat asukkaita.

Autopaikat on joko piha-autopaikkoina tai autohallipaikkoina ja ne myydään erillisinä osakkeina, joiden hinnat ovat todella kohtuulliset.

Alueella on monipuoliset palvelut. Opinmäen kampus, josta löytyy mm. kansainvälinen koulu, sijaitsee muutaman sadan metrin päässä. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan taloyhtiön edessä ja siitä pääsee kätevästi mm. Matinkylän metroasemalle.
Metsämansikka rakennetaan Joutsenmerkin kriteerien mukaisesti.

Varaa itsellesi joustavasti yksityisesittelyaika välittäjältä.

Myynti ja tiedustelut:

Petri Kajaan LKV, partner
0405604738 tai petri.kajaan@bo.fiMyytävät kohteetMin. Ei alarajaa
Max. Ei ylärajaa

Min. Ei alarajaa m2
Max. Ei ylärajaa m2

Min. Ei alarajaa
Max. Ei ylärajaa
 • 3h+kt

  69,5 m2

  1

  71 120 €

  236 900 €

  Myynnissä Tutustu
 • 3h+kt

  69 m2

  3

  74 810 €

  249 800 €

  Myynnissä Tutustu
 • 3h+kt

  69,5 m2

  3

  75 689 €

  251 600 €

  Myynnissä Tutustu
 • 3h+kt

  69,5 m2

  3

  75 768 €

  252 600 €

  Myynnissä Tutustu
Palaa takaisin