Kaitaa ASUINALUEENA

Kaitaa, Espoo

KASVAVA JA IDYLLINEN KAITAA

 

Kaitaa sijaitsee Espoon eteläosassa Suomenlahden rannalla, ja se on koti noin 6 000:lle asukkaalle. Alueelta on noin 15 km matka Helsingin keskustaan. Kaitaan osa-alueisiin kuuluu Finnoo, Hannus, Hannusjärvi, Hyljelahti, Iivisniemi sekä Kaitamäki. Kaitaan talokanta koostuu suurimmilta osin pientaloista, mutta Iivisniemestä löytyy myös monia kerrostaloja. Kaitaan alue kehittyy huomattavasti Länsimetron rakentamisen myötä; Finnoon alueelle rakennetaan uusi edistyksellinen merikaupunginosa tornitaloineen, joka valmistuessaan tarjoaa kodin jopa 17 000:lle asukkaalle. Myös Iivisniemeen uudisrakennetaan, ja näiden alueiden muutosten myötä Kaitaan väkiluku moninkertaistuu. Kaitaalta liikkuu hyvin autolla, busseilla ja pian myös metrolla; Kaitaan ja Finnoon upouudet metroasemat on tarkoitus ottaa käyttöön 2020-luvun alkupuolella. Vapaa-aikaan Kaitaa tarjoaa muun muassa hurmaavan Hannusjärven sekä Suomenojan pienvenesataman.

 

Kaitaan lähialueisiin kuuluu Espoonlahti, Soukka, Riilahti, Nöykkiö sekä Friisilä.

Kaitaa lukuina

Valitse postinumero:
3
Koulut
2
Päiväkodit ja leikkipaikat
5
Lääkärit ja terveysasemat
1
Kaupat
46 %
Aikuisten talouksia
32 246 €
Keskitulo
31 %
Lapsiperheitä
66 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Kaitaa ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Espoo, Kaitalahdenranta, Kaitaa

Kaitalahdenranta, Kaitaa , Espoo 414 m2 omakotitalo 2011
1 920 000 € Olohuone, 4-5 mh, keittiö, rt, khh, saunaosasto, kotiteatteri, takkahuone, aurinko- ja näköalaterassit, 4 auton autotalli, venepaikka

« Sivu 1/1 »Palaa takaisin ylös