SNEAK PEEK®

Tulossa pian myyntiin

Aivan uusimpia kohteitamme et vielä löydä asuntoportaaleista tai varsinaisesta kohdeosiostamme.  Julkaisemme nämä asunnot myyntiin kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä, jonka jälkeen kohteista voidaan vastaanottaa myös ostotarjouksia. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä välittäjiimme, mikäli joukossa on etsimäsi unelmien asunto ja saat lisätietoja ennen muita.
Laivanvarustajankatu 3, Helsinki

kerrostalo, 1912, 50,0 m2
2h+k+kph+parveke | Energialuokka E2007

Ainutlaatuinen, parvekkeellinen kaksio Ullanlinnassa. Tämä ihana muuttovalmis koti sijaitsee todella rauhallisella paikalla Laivanvarustajankadulla, sisäpihan puolella, joten tänne ei juuri kuulu muuta kuin linnun laulu. Koti on täynnä mielenkiitoisia yksityiskohtia; lattia on kaunista veneenpohjalankkua, eteisaulassa on ilmeikäs seinäkaiverrus jossa valospotti ja kaiken kruunaa parveke, josta avautuu maalauksellinen näkymä urbaanille ja vehreälle sisäpihalle. Asunto on korkealuokkaisesti remontoitu moderniksi ja toimivaksi talon vanhaa henkeä kunnioittaen. Avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä on avara ja valoisa, lisäksi näkymä avautuu toiseen huoneeseen ja erottuu tarvittaessa tyylikkään eleettömästi leveällä liukuovella makuuhuoneeksi. Kylpyhuone on yllättävän tilava ja sen lattia vastikään remontoitu upealla helmenharmaalla hexagoni-laatalla. Kylppäriin mahtuu tarvittaessa pesutorni, mutta omistaja on mieluummin käyttänyt taloyhtiön pesulaa, johon on helppo pääsy sisäpihan kautta. Yhtiö on muutenkin hyvin varusteltu; täältä löytyy myös saunaosasto, hienosti hoidettu piha-alue, jossa paljon oleskelutilaa sekä vuokrattava kerhohuone, joka soveltuu vaikka pienimuotoisille kutsuille tai vieraittesi yöpymiseen! Tämä helmi sinun on nähtävä. Järjestämme vain yksityisesittelyitä vastuullisesti ja viranomaismääräyksiä noudattaen. Tulethan esittelyyn hengityssuojaimella varustettuna, kiitos. Esittelyt ja lisätiedot: Kusti Ristiluoma, 0400 443 103, kusti@bo.fi tai Veli Myllylä, 040 709 0555, veli@bo.fi Katso kaikki kohteemme: www.kustijavelimyy.com Seuraa meitä somessa #kustijavelimyy Instagram: @kustijavelimyy Facebook: Kustijavelimyy

Mh. 498 000 € | Vh. 498 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Kusti Ristiluoma
0400 443 103
kusti@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.