Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo
Sneak Peek®

Löydä alueesi uusimmat ja upeimmat asunnot jo ennen kuin ne ilmestyvät asuntoportaaleihin

Tällä sivulla näet muutamia aivan uusimpia asuntojamme, joita emme ole ehtineet vielä valokuvata ja lisätä varsinaiseen kohdeosioomme. Julkaisemme nämä asunnot kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä. Ole kuitenkin jo pikaisesti yhteyksissä välittäjiimme, mikäli joukossa on mahdollisesti etsimäsi unelmien asunto.

Niittylaakso 26
Espoo

erillistalo | 1976 | 105,0 m2

4-5 h, k, s, autokatos
Energialuokka D2013

Päiväkotien ja koulujen läheisyydessä oleva yksitasoinen koti. Yksi makuuhuone on mahdollista jakaa kahdeksi. Aurinkoinen ja aidattu nurmipiha takapihana. Autokatoskin sisääntulon vieressä. Tätä ja paljon muuta. Tartu tilaisuuteen!

Mh. 220 143 € | Vh. 229 000 €
Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Haluan maksuttoman arviokäynnin
Christina Tapojärvi
044 977 7764 | christina@bo.fi

Porstuantie 4 A
Espoo

erillistalo | 2013 | 187,0 m2

6h, k, s, arki-oh, varasto
Energialuokka A2007

Upea täyskivitalo Nöykkiön Kattilalaaksossa. (Kohteesta ei ihan vielä voida ottaa vastaan tarjouksia, malta hetki) Tämä erinomaisella maulla, hyvää rakennustapaa noudattaen ja pieteetillä toteutettu talo on arkkitehtitoimisto Pet Michaelin käsialaa. Rakennus sijaitsee isolla, hyvin hoidetulla tontilla, jossa on tilaa harrastaa ja nauttia omassa rauhassa. Sisäänajo tulee suoraan kahden auton autokatokseen, josta on kätevästi kulku alakerran eteisen kautta sisään. Varsinainen pääsisäänkäynti on hulppea ja kutsuva, huonekorkeus yläkerrassa nousee lähes neljään metriin ja valoa tulvii isoista, lattiatasosta lähtevistä ikkunoista. Viilennyksestä huolehtii tehokas Ventilclima maakylmä -puhallinkonvektori, joten näin keskikesälläkin sisäilma on mukavan viileä. Kodin sisustusratkaisut ovat nykyaikaisia, mutta sävyvalinnat ovat ajattoman kodikkaita, yhdistäen vaaleaa ja tummia tehosteita juuri sopivalla tavalla, täällä tosiaan silmä ja sielu lepää. Tilaratkaisut on toteutettu tehokkaan toimiviksi; alakerrassa on mm. kylpy- ja kodinhoitotilat, oma oleskelualeensa, työ-/makuuhuone ja vaikkapa vierashuoneeksi sopiva makuuhuone. Yläkerrassa on Master Chef -tason keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat ja upea lasitettu terassi sekä kolme makuuhuonetta. Täällä siis toimii niin arki kuin juhlakin erinomaisesti. Tulehan tutustumaan tähän Kattilalaakson unelmataloon, järjestämme sinulle yksityisesittelyn pyynnöstä: Kusti Ristiluoma, 0400 443103, kusti@bo.fi tai Veli Myllylä, 040 709 0555, veli@bo.fi

Mh. 880 000 € | Vh. 880 000 €
Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Haluan maksuttoman arviokäynnin
Kusti Ristiluoma
0400 443 103 | kusti@bo.fi

Martintie 14
Espoo

erillistalo | 1986 | 126,0 m2

250 m2: 4H+K+S+KHT+AH/VAR
Energialuokka B2013

Tilava ja valoisa erillistalo perheelle, joka etsii toiminnallista kotia pihoineen hyvien yhteyksien päästä rauhallisella alueella Suomenojalla. Tämän kodin yläkerrasta löytyvät varsinaiset asuintilat: makuuhuoneet, olohuone ja takkahuone sekä keittiö ruokailutiloineen ja kylpyhuone- ja saunatilat. Takkahuoneesta pääsee mukavasti lasitetulle isohkolle parvekkeelle. Talon sisäänkäynnin vieressä on myös iso terassi. Talon alakerrasta löytyy saman verran tilaa jaettuna askartelu/liiketilaksi sekä kolmen huoneen varastotilaksi. Alakertaan on myös oma erillinen sisäänkäynti. Alakerta voi mainiosti toimia omana toimistona tai harrastetilana, kotiteatterina tai vaikka teinien valtakuntana. Yhtiövastiketta maksetaan kuitenkin vain yläkerran neliöiden mukaan. Talossa on tehty keväällä 2019 perusteellinen pintaremontti, jonka yhteydessä myös kylpyhuone ja kodinhoitotila saneerattiin. Sijainti on loistava - kauppakeskus Liilan kattavat palvelut parin sadan metrin päässä, Iso Omena ja metro kolmen kilometrin päässä. Hyvät julkiset yhteydet ja Länsiväylää pitkin pääset Helsingin keskustaan vartissa! Luonto ja lenkkipolut lähtevät kotiovelta. Näytän tätä kotia mielelläni yksityisnäytöin, joten soita tai laita viestiä, niin sovitaan aika esittelylle! Krista Malmivaara 040-5219263 tai krista@bo.fi Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV LKV, KiAT, FM, Partner PS. Autan sinua luonnollisesti myös oman kotisi myyntiprojektissa, jotta olisit ison askeleen lähempänä uutta unelmaasi.

Mh. 505 473 € | Vh. 528 000 €
Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Haluan maksuttoman arviokäynnin
Krista Malmivaara
040 521 9263 | krista@bo.fi

Vanha Turuntie 5
Espoo

erillistalo | 2018 | 101,0 m2

4h+k+kph+s+AK
Energialuokka B2018

Upea yksitasoinen 101m2 kokoinen erillistalo omalla eteläpihalla. Olohuone ja keittiö yhtenäistä tilaa ja isoista ikkunoista valo suorastaan tulvii sisään. Korkealuokkaiset pintamateriaalit ja huoneistolla myös oma autokatos.

Mh. 565 000 € | Vh. 565 000 €
Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Haluan maksuttoman arviokäynnin
Stefan von Harpe
0400 377 358 | stefan@bo.fi

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.

Bo Match