SNEAK PEEK®

Tulossa pian myyntiin

Aivan uusimpia kohteitamme et vielä löydä asuntoportaaleista tai varsinaisesta kohdeosiostamme.  Julkaisemme nämä asunnot myyntiin kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä, jonka jälkeen kohteista voidaan vastaanottaa myös ostotarjouksia. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä välittäjiimme, mikäli joukossa on etsimäsi unelmien asunto ja saat lisätietoja ennen muita.
Parkkikuja 12, Helsinki

erillistalo, 1999, 122,0 m2
5 h+k+3wc+2kph+khh+s+th+(166 m2)

Loistava sijainti Jollaksen vehreissä ja merellisissä maisemissa! Parkkikujan päässä, jossa ei ole läpiajoliikennettä, seisoo tämä ryhdikäs ja laadukkaasti toteutettu kivitalo. Läheltä löytyvät niin päiväkoti, ala-aste kuin Sarvastonlahden venekerhokin. Asumiskustannukset sekä energiankulutus ovat kaukolämmön ansiosta perin maltilliset, ollen vain noin 480 €/kk. Vehreä tonttiosuus noin 600 m2 on mainio keidas viherpeukalolle mutta mahtuu pihaan se juniorin trampoliinikin. Koiraperheen tarpeisiin piha sopii myös, sillä se on kokonaan aidattu. Bonuksena on 26 m2 autotalli/talousrakennus jonne voi rakentaa vaikka oman man-woman caven. Omistajat ovat pitäneet hyvää huolta talostaan ja mm. kaukolämpöyksikkö on vaihdettu uuteen, ylä- ja alaterassit sekä ulkoportaat uusittu ja katto huollettu sekä pintakäsitelty 3 vuotta sitten. Pintamateriaalit, koneet ja laitteet on valittu aikaa kestäviksi. Eipä muuta kuin esittelyä tilaamaan: 040 7090 555 Veli tai 0400 443 103 Kusti. Tulethan esittelyyn vain terveenä. Edellytämme näytöillä kasvomaskin käyttöä. Katso kaikki kohteemme: www.kustijavelimyy.com. SoMe: #kustijavelimyy @kustijavelimyy

Mh. 720 000 € | Vh. 720 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Veli Myllylä
040 709 0555
veli@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.