Soita 040 808 5466
Sneak Peek

Löydä alueesi uusimmat ja upeimmat asunnot jo ennen kuin ne ilmestyvät asuntoportaaleihin

Tällä sivulla näet muutamia aivan uusimpia asuntojamme, joita emme ole ehtineet vielä valokuvata ja lisätä varsinaiseen kohdeosioomme. Julkaisemme nämä asunnot kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä. Ole kuitenkin jo pikaisesti yhteyksissä välittäjiimme, mikäli joukossa on mahdollisesti etsimäsi unelmien asunto.

Mäkikatu 12
Tampere

kerrostalo | 1989 | 24,5 m2

1h, kk, kph/wc, vh, parveke

BO!! Nyt vapautumassa siistikuntoinen asunto arvoalueelta upeilla Näsijärvinäkymillä. Todella hyvä pohjaratkaisu. Toimiva keittokomero, tilava huone ja parveke upeasti järvelle. Asunnossa on säilytystilaa hyvin ja kylpyhuone on tilava. As Oy Mäkikatu 14 on hyvin hoidettu yhtiö, joka koostuu 30 asuinhuoneistosta. Yhtiöllä on oma tontti ja lämmitysmuotona kaukolämpö. Hoitovastike on vain 87,5 €/kk. Asunto soveltuu erittäin hyvin myös sijoitukseen. Hyvät kulkuyhteydet ja Pyynikin ulkoilureitit kävelyetäisyydellä. Asunto myydään vuokrattuna. Vuokra ollut 500 €/kk+ vesi 15€/kk. Autolle saatavilla sähköpistokepaikkoja.

Mh. 109 000 € | Vh. 109 000 €
Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Haluan maksuttoman arviokäynnin
Sami Nyman
040 358 8839 | sami.nyman@bo.fi

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.