Bo Business logo

Luomme kiinteistöistä unelmia

Olemme Bo Business, kiinteistömarkkinoinnin ja -myynnin suunnannäyttäjä, joka luo kiinteistöistä koteja ja tiloista toimitiloja. Sellaisia, joista ihmiset unelmoivat.

Ja me näytämme tänään, mitä toimialallamme tehdään huomenna.

3D-visualisointi keittiöstä

Uudisasuntojen suuntaukset 2022-2023

Toiveet persoonallisesta ja toimivasta kodista monipuolisilla asuinmukavuuksilla haastaa uudisasuntojen rakennuttajien tehoneliöt. Haastattelimme sekä asiantuntijoita tiimistämme että välittäjiä Bo LKV:n puolelta ja koostimme artikkelin uudisasuntojen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvistä trendeistä sekä ostajien toiveista

Uudiskohteen ulkovisualisointi

Uudet asuinalueet ja niiden vetovoimatekijät

Uutta asuntoa etsiessä ostajat ovat monien, vaikeidenkin päätösten äärellä. Olemme analysoineet, mikä tekee uudiskohteista houkuttelevan vaihtoehdon ja mitkä ovat Suomen vetovoimaisimmat uudisalueet tällä hetkellä. Mukana myös vinkkejä siihen, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon hankkiessa asuntoa täysin uudelta asuinalueelta.

Aloita hankkeesi ennakkomarkkinoinnin suunnittelu

Uusi kiinteistöhanke starttaamassa?

Tarjoamme monipuolisia markkinointiratkaisuja pääasiassa rakennuttajille ja kiinteistönomistajille ja -sijoittajille. Asiantuntijamme tuovat ja luovat maailman parhaat kiinteistömarkkinoinnin ja -myynnin ratkaisut asiakkaidemme käyttöön koko kiinteistöhankkeen elinkaaren ajaksi. Olipa kyseessä sitten uudisrakennus, kauppakeskus tai kokonainen kaupunginosa, meiltä saat juuri sen mitä tarvitset tilojen täyttämiseen tyytyväisillä asiakkailla.

Olemme Suomen johtava kiinteistöjen markkinointi- ja visualisointiratkaisuihin keskittynyt yritys. Pystymme ainoana toimijana tarjoamaan valtakunnallisen kokonaisratkaisun kiinteistöjen markkinointiin ja myyntiin – kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta. Voimme ylpeänä todeta, että meihin luottaa jo suurin osa Suomen suurimmista kiinteistöalan toimijoista. Miksi et sinäkin?

Millaiseen hankkeeseen tai rakennuskohteeseen tarvitsette apua?

Uudisrakentaminen

Olemme uudiskohteiden markkinoinnin ja myynnin edelläkävijä ja meiltä löytyy ainoana toimijana Suomessa palvelut koko uudishankkeen elinkaaren ajalle. Meihin luottaakin suurin osa Suomen suurimmista asuntokehittäjistä – olipa kyse esimerkiksi 3D-visualisoinneista, brändäyksestä, esitteistä, digimarkkinoinnista tai kokonaisen uudiskerrostalokohteen myynnistä.

Vuokra-asunnot

Toimimme yhteistyössä kiinteistöomistajien ja asuntorahastojen kanssa, jotta vuokra-asuntojenkin markkinointi on nykyajan vaatimalla tasolla. Tarjoamme palveluja sekä rakenteilla että olemassa oleviin kohteisiin. Meiltä saat esimerkiksi 3D-visualisoinnit, valokuvaukset, videotuotannot, virtuaalistailaukset.

Toimistot ja toimitilat

Toimitilat kokevat elinkaarensa aikana jatkuvasti muutoksia esimerkiksi vuokralaisten vaihtuessa tai kohteen peruskorjausten yhteydessä. Me autamme omistajia, kehittäjiä ja asset managereita saamaan kohteiden markkinoinnista kaiken irti kaikissa kanavissa. Konseptoimme ja rakennamme kohteista brändejä, mutta meiltä saa myös esimerkiksi 3D-visualisoinnit, esitteet ja web-sivut.

3D-visualisointi - Case Isabella

Kattava kuvagalleria

Inspiroidu ja ihastu tekemiimme 3D-visualisointeiin ja virtuaalistailauksiin kuvagalleriassamme

Asiakkaitamme

Jutellaanko lisää?

Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse 24h kuluessa!