Mökkikauppa käy nyt ennätysvilkkaana

 Kokonaisvaltainen osaamisemme vapaa-ajan asuntojen myynnistä johtaa erinomaisiin tuloksiin. Tunnemme mökkikaupan erityispiirteet sekä ostajien unelmat. Tutustu palveluumme sekä myynnissä oleviin loma- sekä vapaa-ajan asuntoihin ja tontteihin.

Palvelumme lyhyesti

Ammattitaitoiset välittäjät

Välittäjämme tuntevat mökkikaupan ja sen erityispiirteet. Vapaa-ajan asuntojen myyntiin liittyy jopa perinteistä asuntokauppaa enemmän selvitettävää, joten välittäjän ammattitaito on arvokasta. 

Korkeatasoinen myyntistailaus ja -kuvaus

Tuomme loma-asuntosi parhaat puolet ja tunnelman esiin. Upea myyntistailaus kuuluu aina hintaan. Laadukkaiden kuvien avulla kohde erottuu edukseen ja herättää ostajien mielenkiinnon.

Tehokas myyntikonsepti

Saamme vapaa-ajan asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Myyntiaikamme on keskimäärin 29 % nopeampi kuin muilla välitysliikkeillä Suomessa.Varaa maksuton arviokäynti

Myytävät kohteet

Mustjärvenraitti

Pohjolanniemi / Kaurissalo, Kustavi vapaa-ajan tontti

198 000 €

Taavettilantie 19

Asunta, Keuruu mökki tai huvila 1999
46 m2 215 000 € Tupakeittiö, alkovi, sauna, pesuhuone, terassi

Vehaksentie 276

Vehas, Taivassalo mökki tai huvila
150 m2 468 000 € 6h, k, kph/wc, 2 kesähuonetta
Katso kaikki loma-asunnot


MUISTILISTA VAPAA-AJAN ASUNNON MYYNTIIN

Lue vinkkimme siihen, mitä myyjän tulee ottaa huomioon varmistaakseen onnistuneet loma-asuntokaupat, ja miten herättää ostajien kiinnostus.

Lue lisää

BO LIVING -PODCAST: MILLAISET MÖKIT KIINNOSTAVAT 2021?

Suomalaisten mökkikuume on nyt huipussaan. Sisustusvaikuttaja Suvi Melender-Lågland kertoo vapaa-ajan asumisen teemoista ja trendeistä.

Kuuntele jakso