Loma-asunnot

Mökkikauppa käy nyt ennätysvilkkaana

 Kokonaisvaltainen osaamisemme vapaa-ajan asuntojen myynnistä johtaa erinomaisiin tuloksiin. Tunnemme mökkikaupan erityispiirteet sekä ostajien unelmat. Tutustu palveluumme sekä myynnissä oleviin loma- sekä vapaa-ajan asuntoihin ja tontteihin.

Palvelumme lyhyesti

Ammattitaitoiset välittäjät

Välittäjämme tuntevat mökkikaupan ja sen erityispiirteet. Vapaa-ajan asuntojen myyntiin liittyy jopa perinteistä asuntokauppaa enemmän selvitettävää, joten välittäjän ammattitaito on arvokasta. 

Korkeatasoinen myyntistailaus ja -kuvaus

Tuomme loma-asuntosi parhaat puolet ja tunnelman esiin. Upea myyntistailaus kuuluu aina hintaan. Laadukkaiden kuvien avulla kohde erottuu edukseen ja herättää ostajien mielenkiinnon.

Tehokas myyntikonsepti

Saamme vapaa-ajan asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Myyntiaikamme on keskimäärin 29 % nopeampi kuin muilla välitysliikkeillä Suomessa.Varaa maksuton arviokäynti

Myytävät kohteet

Kalvö, 1 ha

Pickala, Siuntio mökki tai huvila 2019
30 m2 350 000 € 1h+sauna+parvi

Kumiruonantie 70

Mietoistenlahti, Mynämäki mökki tai huvila

248 000 € Ylämökki: 3h+avok+var+ulkowc. Alamökki:tupa+sauna

Kimalaisenpolku 38

Puolarmaari, Espoo mökki tai huvila 1991
42,4 m2 145 000 € 1h+kk+kph+s+parvi
Katso kaikki loma-asunnot


MUISTILISTA VAPAA-AJAN ASUNNON MYYNTIIN

Lue vinkkimme siihen, mitä myyjän tulee ottaa huomioon varmistaakseen onnistuneet loma-asuntokaupat, ja miten herättää ostajien kiinnostus.

Lue lisää

BO LIVING -PODCAST: MILLAISET MÖKIT KIINNOSTAVAT 2021?

Suomalaisten mökkikuume on nyt huipussaan. Sisustusvaikuttaja Suvi Melender-Lågland kertoo vapaa-ajan asumisen teemoista ja trendeistä.

Kuuntele jakso