Oletko myymässä asuntoasi?

Varaa maksuton arviokäynti

Jätä yhteystietosi

Palvelumme nostaa asuntosi arvoa

Tarjoamme asunnon myyntiin palvelukonseptin, joka
nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan.
Kokonaisvaltainen osaamisemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa onnistuneeseen asuntokauppaan sekä parhaaseen asiakaskokemukseen.

Huippuvälittäjät ja markkinointitiimi palveluksessasi

Meillä työhön suhtaudutaan intohimolla ja välittäjämme ovat alueensa parhaimmistoa. Lisäksi tiimiin kuuluu sisällöntuottajia, suunnittelijoita, visualisteja, ja valokuvaajia.

Markkinoiden upein myyntistailaus ja laadukkaimmat kuvat kuuluvat hintaan

Tuomme asuntosi parhaat puolet esiin ja poistamme myynnin esteet. Valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme asunnon tunnelman kuvien avulla. Tiimissämme toimivat alan lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat ja stailaajat.

Myynnin tukena vahva brändi ja digitaalisen markkinoinnin suvereeni hallinta

Olemme yksi asumisen tunnetuimmista ja ihailluimmista brändeistä Suomessa. Näymme siellä, missä ihmiset ovat ja hallitsemme perinpohjin modernin markkinoinnin: digi, sosiaalinen media, asuntoportaalit, display, printti, tapahtumat.

Läpinäkyvä välityspalkkio, eniten vastinetta rahallesi

Me uskomme vahvasti omaan tekemiseemme. Maksat palvelustamme vain, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan. Tiedät aina, mistä maksat.

Design from Finland & Avainlippu -tunnukset

Kotimainen muotoiluosaamisemme nostaa asuntosi arvoa. Meille on myönnetty Avainlippu sekä Design from Finland -tunnukset ainoana välitysketjuna Suomessa.

Rakkaudesta asuntokauppaan

Meille tyytyväinen asiakas on sydämenasia ja hyvä asiakaspalvelu on tärkein arvomme. 95% asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia.

Tutustu yli 170 huippuvälittäjäämme

Suomen parhaimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvat välittäjämme hoitavat asuntosi myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Toimistomme löydät 10 paikkakunnalta ympäri Suomea. Just bo it!


3D-asuntoesittely - Uusin palvelumme asunnon myyjille

Sisustuslehtitasoisten myyntikuvien lisäksi voimme nyt kuvata asunnostasi virtuaalisen 3D-asuntoesittelyn, jonka ansiosta potentiaaliset ostajat pääsevät tutustumaan asuntoosi ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää

Korkeatasoinen myyntistailaus tuo markkinoilla etulyöntiaseman

Meillä asunnon stailaus ennen kuvauksia kuuluu aina palkkioon. Kattavimmillaan voimme kalustaa myös tyhjillään olevan asunnon myynnin ajaksi. Miksi uskomme, että stailaus on myynnin kannalta tärkeää ja kannattavaa?

Lue lisääVälityspalkkiomme hinta sovitaan aina erikseen

Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Maksat palvelustamme vain, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan. Tiedät aina mistä maksat.


Lue lisää

Välityspalkkio myyntitoimeksiannoista on 4,96 % kohteen velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio 3500 €.

Arviokäynti myyntitoimeksiannon yhteydessä on maksuton; suullinen vakuusarvio esim. pankkia, perunkirjoitusta tai ositusta varten 400 €. Kirjallinen arviolausunto osakehuoneistoista alk. 500 €, kiinteistöistä alk. 1000 €.
Lisäksi veloitetaan matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirjakulut.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.4500+
myytyä asuntoa vuonna 2020
240+
ammattilaista palveluksessasi
13
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia