Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo
 

Kuusi syytä valita Bo

 • 1Ei kuluja, jollei kauppaa. Ei piilokuluja. Aina maksuton arviokäynti.
  Me uskomme niin vahvasti tekemiseemme, että olemme valmiita kantamaan taloudellisen riskin.
 • 2Huippuvälittäjät & markkinointitiimi
  Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat välittäjät, jotka ovat alueen parhaimmistoa. Markkinointitiimi: valokuvaajia, suunnittelijoita ja markkinoinnin ammattilaisia.
 • 3Upea myyntistailaus tai -kalustus kuuluu aina palkkioomme.
  Tuomme asunnon parhaat puolet esiin ja poistamme myynnin esteet. Herätämme tyhjän asunnon mittakaavan ja tunnelman eloon.
 • 4Sisustuslehtitasoiset myyntikuvat kuuluvat aina palkkioomme.
  Tiimissämme toimivat alueen lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat. Valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme asunnon tunnelman katsojalle kuvien avulla.
 • 5Design From Finland & Avainlippu -merkki.
  Olemme ainoa 100% suomalainen välitysketju, jolle on myönnetty Avainlippu sekä Design from Finland -tunnukset.
 • 6Tehokkaimmat markkinointikanavat.
  Näymme siellä, missä ihmiset ovat: digi, sosiaalinen media, printti, tapahtumat jne.

myyjalle-vasen

Oletko myymässä asuntoasi? Miksi myydä neliöitä, kun voimme myydä toteutuneita unelmia? Bo LKV on suomalaisen kiinteistönvälityksen edelläkävijä.

Tarjoamme asunnon myyntiin palvelukonseptin, joka nostaa asunnon hintaa ja arvoa. Saat käyttöösi välittäjän lisäksi kokonaisen markkinointi- ja suunnittelutiimin, joka löytää jokaisesta asunnosta sen parhaimmat puolet. Tuomme ne esille parhaalla mahdollisella tavalla, toimivimpia kanavia käyttäen.

Tiimiimme kuuluu huippuvälittäjiä, markkinoinnin ammattilaisia, stailaajia, graafikoita sekä ammattivalokuvaajia. Asunnon myyntityö aloitetaan aina perusteellisella kartoituksella; näin löydetään asunnon parhaat puolet ja toisaalta mahdolliset myynnin hidasteet.

Me toteutamme asumisen ja elämisen unelmasi.

Bo LKV:stä sanottua

”Hyvä, erilainen ja siisti konsepti. Näyttää ulospäin hyvältä, ja sen lisäksi on myös ammattitaitoinen. Ja tämä odotettu soitto vielä kruunaa kaiken!”

Taina Lindgren, myyjä

”10+! Kaikki meni oikein mallikkaasti verrattuna aikaisempiin kokemuksiimme.”

ostaja, Turku

”Bo:sta on pakko sanoa, että wau. Kaikki meni meidän osaltamme täydellisesti! Kaunis stailaus ja todella upeat valokuvat asunnosta. Laadukas, paksu myyntiesite ja kiva somemarkkinointi asunnostamme kruunasi mielestämme asuntomme markkinoinnin. Ostaja löytyi nopeasti ja toteutunut kauppahinta oli jopa enemmän kuin olimme osanneet toivoa. Emme voi muuta sanoa, kuin kiitos Bo!”

myyjät, Turku

”Paha antaa mitään negatiivista palautetta, kun kaikki asiat hoidettiin niin hienosti ja viimeisen päälle hyvin. Onhan nuo Bo:n esitteet ja markkinointi ihan omaa luokkaansa, ja yrityksenäkin selkeä markkinajohtaja, jolla on hyvä näkemys asioihin.”

Juha Aarnio, myyjä, Turku

”Kyllä nyt täytyy antaa vain positiivista palautetta – en millään keksi yhtään mitään parannettavaa.”

ostaja, Raisio

”Bo:n kuvat ja mainokset ovat erinomaisia. Hurjan positiivisia välittäjiä. Olen tehnyt kahden muunkin välitysketjun kanssa kaupat tänä vuonna, mutta Bo LKV toimii kyllä ehdottomasti parhaiten.”

ostaja, Turku

”Vaikea sanoa mitään yksittäistä palautetta, mutta kokonaisarvosanaksi annan ehdottomasti kiitettävän. Asuntoni oli hyvin hinnoiteltu.”

Marja-Leena, myyjä, Turku

”Bo:lla on niin hyvä konsepti – kaikki on niin kaunista. Puhuttelee, kun olen itsekin esteetikko. Älkää vaan muuttako tyyliänne.”

myyjä, Turku

”Olin niin iloinen, kun kaikki sujui ja eteni niin nopeasti, ja sain vielä hienon Turku-julisteenkin. Kaikki meni hienosti, en osaa sanoa mitään erityistä parannettavaa.”

ostaja, Turku

”Hyvät valokuvat ja esite; kohde osattu tehdä oikein myyväksi. Harkittu konsepti – arvostan, että ostajakin sai lahjan.”

ostaja, Turku

”Kyllä Bo ainakin niin erilailla näkyy verrattuna muihin toimistoihin. On kyllä Turun kiinteistönvälitysfirmoista paras!”

myyjä, Turku

”Kaikin puolin oltiin oikein tyytyväisiä. Valokuvat asunnosta olivat aivan viimeisen päälle; se on iso osa valintaprosessia. Stailauskin oli mainio – voi kun ne upeat kukatkin olisivat jääneet meille!”

myyjä, Kaarina

”Myynti meni todella hyvin. Esitteet ovat upeat!”

Henri Kivimäki, myyjä, Turku

”Minulla on huonoja kokemuksia muista toimistoista, mutta Bo on kyllä mainio!”

ostaja, Turku

”Kauppa kävi todella nopeasti; meni kaksi päivää ja asunto oli myyty! En ehtinyt edes nähdä esitettä. Tykkäsin koko konseptista!”

myyjä, Helsinki

”Esitteet olivat oikein hyviä! En osaa sanoa, mitä voisi tehdä paremmin – ainoastaan jotain pientä hienosäätöä.”

ostaja, Tampere

”Nopeat kaupat, se oli parasta! Pohjapiirustus ei ollut aivan kohdillaan, siitä pieni miinus. Jos olisin myymässä omaa kotiani, niin Bo:n konsepti olisi hyvä ja erottuva. Kiitos myös kaupantekotilaisuuden samppanjalahjasta!”

ostaja

”Kaikki sujui oikein mallikkaasti ja asiat hoituivat hyvin. Meille sopiva kohde löytyi todella nopeasti, ja tällainen eläkeläispariskunta on siitä syystä erittäin tyytyväinen.”

ostaja, Turku

”Bo:n ilme erottuu mielestäni muista kiinteistönvälitysfirmoista, ja se oli syy, miksi otimme teihin yhteyttä. Ehkä siksi ajattelin, että olette kalliimpia kuin muut, joten kilpailukykyisen hinnan tuominen enemmän esille voisi olla hyvä. Valokuvaus ja stailaus olivat todella tasokkaita, ja niiden avulla saimme ihanan muiston kodistamme kuvien muodossa. Asuntomme meni nopeasti kaupaksi – kokonaisuus siis todella onnistunut!”

myyjä, Tampere

”Minulle tärkeintä asunnon myynnissä oli hyvät ja aidot kuvat asunnosta, ja itse juuri asunnon ostaneena pysähdyin aina katsomaan Bo:n välittämiä asuntoja nimenomaan kuvien takia. Nettisivunne näyttävät hyvältä ja olen kuullut hyvää välittäjistänne. Asuntojen myynti on todella paljon kiinni mielikuvista ja siitä, minkälaisen tunteen asunto herättää; teillä tämä tunnutaan ymmärtävän erinomaisesti.”

asiakaspalaute, Jyväskylä

”Kaikki sujui oikein hyvin Bo:n kanssa. Meidän asuntomme välittäjänä oli Noora, joka oli oikein ammattitaitoinen ja mukava! Välittäjän yhteydenpito meihin oli ongelmatonta; tiedotus ja kaikki muukin toimi oikein hyvin, ja saimme kaikki tarvitsemamme tiedot. Kaupantekotilaisuus sujui mutkattomasti. Meillä on siis pelkkää positiivista sanottavaa!”

myyjä, Tampere

”Kaikki meni sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Asuntojen kuvien tyylistä minulla oli jo ennakkokäsitys ja oma mielipide. Katson hieman eri tavalla myynti-ilmoituksia kuin esim. vaimoni – olen rakennusinsinööri ja työskentelen korjausrakentamisen parissa, joten minulla on silmää asunnoille. Vaimoni ja muidenkin tuttujen naisten mielestä kuvat olivat ihanat. Mielestäni kuvat ovat erittäin ammattimaisia, mutta jättivät asuntoa ehkä hieman pimentoon. Mielipideasioita toki, mutta mielestäni sisustusmateriaalikuvien kanssa pitää olla hieman varovainen; minkään kuvan pääosassa ei saisi olla ne kukat, kupit tai peitot, vaan asunto, huoneet, tai huoneiden kiinteät osat itsessään. Rekvisiitan käyttö näiden ohella on tosi hyvä asia. Kuvat jättivät asiakkaille mielenkiinnon, ja paikan päällä sai sitten kunnolla tutustua asuntoon. Toimi hyvin.

Lopputulos: käyttäisin uudestaan Bo:ta ja koko konseptia.”

myyjä

Hinnasto

Välityspalkkiomme myyntitoimeksiannoissa on 4,96 % (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio on 3500 €. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Ei kuluja, jollei kauppaa. Ei piilokuluja.

Asunnon arvio myyntitoimeksiannon yhteydessä on aina maksuton. Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa tai ositusta tms. varten 400 €.

Kirjallinen arviolausunto asunto-osakehuoneistoista 500 €, omakotitaloista, vapaa-ajankohteista ja tonteista 1000 €. Lisäksi veloitetaan matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirja- ja selvityskulut.

Toimitilojen ja erityiskohteiden arviointi sopimuksen mukaan.

Jos arviokohteesta tehdään kuuden (6) kuukauden kuluessa arvioinnista välitystoimeksiantosopimus Bo LKV:n kanssa, joka johtaa kauppaan, hyvitetään välityspalkkiosta maksettu arviointipalkkio.

Välityspalkkiomme Bo Match -ostotoimeksiannoissa on 3,96% (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio on 3500 €. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin toimeksiannon erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Ei kuluja, jollei kauppaa. Ei piilokuluja. Bo Match -ostotoimeksiantajalla on sopimuksen voimassaoloaikanakin rinnakkaisosto-oikeus eli ostaja voi myös itse etsiä ostettavia kohteita myytävänä olevien kohteiden joukosta. Bo Match välityspalkkio veloitetaan ainoastaan silloin, kun Bo LKV on onnistunut löytämään ostajalle sen ostettavan kohteen.

Ota yhteyttä

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.