Soita 040 808 5466
Asunnon myyjälle
Lue palvelulupauksemme

Yhdeksän syytä valita Bo

 • 1Ei kuluja, jollei kauppaa, eikä piilokuluja.
  Me uskomme niin vahvasti tekemiseemme että olemme valmiita kantamaan taloudellisen riskin.
 • 2Upea myyntistailaus tai -kalustus kuuluu aina palkkioomme.
  Tuomme asunnon parhaat puolet esiin ja poistamme myynnin esteitä. Herätämme tyhjän asunnon mittakaavan ja tunnelman eloon kauniilla sisustuksella.
 • 3Sisustustuslehtitasoiset myyntikuvat kuuluvat aina palkkiooomme.
  Valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme asunnon tunnelman katsojalle kuvien avulla. Tiimissämme toimii alueen lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat.
 • 4Lyhyempi myyntiaika.
  Konseptimme ja huipputiimimme ansiosta myyntiaikamme on ollut lähes 50 % lyhyempi kuin alueen välitysliikkeillä keskimäärin.
 • 5Huippuvälittäjät.
  Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat välittäjät, jotka ovat alueen parhaimmistoa.
 • 6Huipputiimi.
  Käytössäsi on kokonainen markkinointitiimi – graafikoita, valokuvaajia, sisustussuunnitelijoita ja markkinoinnin ammattilaisia.
 • 7Rakastamme koteja.
  Intohimoinen suhtautuminen asuntojen myyntiin ja markkinointiin näkyy erinomaisina tuloksina.
 • 8Tehokkaimmat markkinointikanavat.
  Näymme siellä missä ihmiset ovat (digi, sosiaalinen, media, printti, tapahtumat, lifestyle jne.)
 • 9Poistamme tarvittaessa ostamisen esteet.
  Autamme ostajia remontti- ja sisustussuunnittelussa jo ennen asunnon ostoa. Tarvittaessa toteutamme remontin ”avaimet käteen” -palvelulla.

myyjalle-vasen

Oletko myymässä asuntoasi? Miksi myydä neliöitä, kun voimme myydä toteutuneita unelmia? Tehdään sinun kodistasi toisen unelma.

Tarjoamme asunnon myyjälle palvelukonseptin, joka nostaa asunnon hintaa ja arvoa.

Bo LKV:n tekijät ovat todellisia asumisen ja unelmien asiantuntijoita. Tarjoamme asunnon myyjille palvelukonseptin, joka yksinkertaisesti antaa enemmän palkkiolle vastinetta. Käyttöösi saat välittäjän lisäksi kokonaisen markkinointi- ja suunnittelutiimin, joka löytää jokaisesta asunnosta sen hyvät puolet. Tuomme ne esille parhaalla mahdollisella tavalla, toimivimpia kanavia käyttäen.

Bo-tiimiimme kuuluu mm. huippuvälittäjiä, markkinoinnin ammattilaisia, stailaajia, graafikoita sekä ammattivalokuvaajia. Myyntityö aloitetaan aina perusteellisella kartoituksella: näin löydetään asunnon parhaat puolet ja toisaalta mahdolliset myynnin hidasteet.

Bo LKV:stä sanottua

”Hyvä, erilainen & siisti konsepti. Näyttää ulospäin hyvältä ja sen lisäksi on ammattitaitoinen, nyt tämä soitto vielä kruunaa kaiken <3 ”
Taina Lindgren, myyjä

”10 +, kaikki meni oikein mallikkaasti verrattuna aikaisempiin kokemuksiin.”
Ostaja, Turku

”Bo:sta on pakko sanoa että Wau! Kaikki meni ainakin meidän osaltamme täydellisesti!
Kaunis stailaus ja todella upeat valokuvat. Laadukas paksu myyntiesite ja kiva somekirjoitus asunnostamme kruunasi mielestämme asuntomme markkinoinnin! Ostaja löytyi nopeasti ja toteutunut kauppahinta oli jopa enemmän kuin olimme osanneet toivoa. Emme voi muuta sanoa kuin kiitos Bo!”
Myyjäpariskunta, Turku

”Paha antaa kyllä mitään negatiivista palautetta, kyllä kaikki oli niin hienosti hoidettu –ihan viimeisen päälle kaikki. Onhan nuo Bo:n esitteet ja tarinat ihan omaa luokkaansa, selkeä markkinajohtaja ja hyvä näkemys asioihin”.
Juha Aarnio, myyjä Turku

”Kyllä nyt täytyy antaa ihan vain positiivista palautetta, en nyt millään keksi yhtään mitään parannettavaa.
Ostaja, Raisio

”Kuvat ja mainokset erinomaisia. Moni esittelijä on hurjan positiivinen. Kahden muun välitysketjun kanssa myös kaupat tänä vuonna, mutta Bo toimi kyllä ehdottomasti parhaiten <3”
Ostaja, Turku

”Vaikea sanoa mitään yksittäistä palautetta, ehdottomasti KIITETTÄVÄ kokonaisarvosana. Hyvin hinnoiteltu. Ei kyllä näkynyt teidän kotisivuilla, oli vaan muualla esillä.”
Marja-Leena, myyjä Turku

”Bo:lla on niin hyvä konsepti, kaikkea kaunista. Puhuttelee, kun olen itsekin esteetikko, älkää vaan muuttako tyyliä.”
Myyjä, Turku

”Olin niin iloinen, kun kaikki meni niin nopeasti, ja sain vielä hienon Turku-julisteenkin. Kaikki meni hyvin, en nyt osaa sanoa mitään erityistä parannettavaa.”
Ostaja, Turku

”Hyvät valokuvat ja esite, kohde osattu tehdä oiken myyväksi. Harkittu konsepti, arvostan, että ostajakin sai lahjan
Ostaja, Turku

Kyllä Bo ainakin niin erilailla näkyy verrattuna muihin toimistoihin, on kyllä Turun firmoista paras!”
Myyjä, Turku

”Kaikin puolin oltiin oikein tyytyväisiä. Valokuvat olivat aivan viimeisen päälle, se on iso asia valintaprosessia, stailaus oli hyvä, mutta kyllä ne kukat pitäisi jättää asiakkaalle! :)”
Myyjä, Kaarina

”Meni kyllä todella hyvin. Upeat esitteet!”
Henri Kivimäki, myyjä, Turku

”Huonoa palautetta muista toimistoista, mutta Bo on kyllä hyvä!”
Ostaja, Turku

”Kauppa kävi tosi nopeasti, siinä meni kaksi päivää ja asunto oli myyty, en edes ehtinyt nähdä esitettä. Tyhjä asunto, joka laitettiin auttoi varmasti. Tykkäsin kyllä koko systeemistä!” Myyjä, Turku

”Bo oli tehnyt hyvät esitteet, oikein hyvät! Ei nyt kyllä osaa sanoa, mitä voisi tehdä paremmin, ihan vain jotain ”hienosäätöä””
Ostaja, Turku

”Nopeat kaupat, se oli hyvä! Pohjapiirustus ei ollut ihan kohdillaan siitä pieni miinus. Jos olisin myymässä omaa, niin kyllä Bo:n konsepti olisi hyvä ja erottuva konsepti, kiitos kaupantekotilaisuuden sampanjasta!”
Ostaja, Turku

”Kaikki meni kyllä oikein mallikkaasti, asiat hoituivat hyvin. Ei ollut kyllä mitään huomautettavaa, se oli niin nopea juttukin, löytyi meille sopiva kohde. Tällainen eläkeläispariskunta oli kyllä oikein tyytyväinen.”
Ostaja, Turku

If you can dream it, we can do it.”

Ota yhteyttä!


Hinnasto

Välityspalkkiomme on 4,96 % (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio on 3500 euroa. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Ei kuluja, jollei kauppaa. Ei piilokuluja.

Asunnon arvio myyntitoimeksiannon yhteydessä on aina maksuton. Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa tai ositusta tms. varten 400 euroa.

Kirjallinen arviolausunto asunto-osakehuoneistoista 500 €, omakotitaloista, vapaa-ajankohteista ja tonteista 1000 €. Lisäksi veloitetaan matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirja- ja selvityskulut

Toimitilojen ja erityiskohteiden arviointi sopimuksen mukaan.

Jos arviokohteesta tehdään 6 kk kuluessa arvioinnista välitystoimeksiantosopimus Bo LKV:n kanssa, joka johtaa kauppaan, hyvitetään välityspalkkiosta maksettu arviointipalkkio.

Senak Peek