Oletko myymässä asuntoasi?

Teemme asunnostasi enemmän

Tarjoamme asunnon myyntiin palvelukonseptin, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan. Kokonaisvaltainen osaamisemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa onnistuneeseen asuntokauppaan sekä parhaaseen asiakaskokemukseen.

Varaa arviokäynti kalenteristamme

Ajanvarauskalenteristamme varaat maksuttoman tunnin arviokäynnin sinulle sopivaan aikaan. Voit myös varata 15 minuutin puhelinajan keskustellaksesi välittäjän kanssa kotisi myyntiin liittyvistä kysymyksistä. Aloita valitsemalla alueesi ja näet heti vapaat ajat.

Taloustutkimus

Taloustutkimus Oy tutki syys-lokakuussa 2023 kuluttajien näkemyksiä ja mielikuvia kiinteistönvälitysyhtiöistä valtakunnallisessa tutkimuksessaan. 2500 haastateltavaa kuluttajaa oli valittu siten, että maantieteellinen, sukupuoleen, ikään ja muihin tekijöihin perustuva valinta vastasi tilastollisesti noin 4,4 miljoonan suomalaisen kuluttajan ääntä.

Palvelumme lyhyesti

200 HUIPPUVÄLITTÄJÄÄ PALVELUKSESSASI

Suomen parhaimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvat välittäjämme hoitavat asuntosi myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Toimistomme löydät 13 paikkakunnalta ympäri Suomea.

TIEDÄT MISTÄ MAKSAT

Avullamme saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Tarkemman hinnaston löydät sivun alalaidasta.

STAILAUS TUO ASUNTOSI PARHAAT PUOLET ESIIN

Yhteistyössä stailaajan ja ammattivalokuvaajan kanssa saamme houkuttelevat myyntikuvat, joiden avulla erotumme eduksemme muista alueen vastaavista kohteista ja herätämme ostajien mielenkiinnon. Se mahdollistaa enemmän tarjouksia kohteesta, korkeamman toteutuneen hinnan sekä nopeamman myyntiajan.

ARVIOKÄYNNILLÄ

– Saat perustellun hinta-arvion asunnostasi.
– Myynnin mahdolliset esteet tai hidasteet voidaan tunnistaa.
– Saat välittäjän myynti- ja markkinointisuunnitelman, jonka avulla paras mahdollinen myyntihinta saavutetaan.

BO APP KERTOO MYYNNIN EDISTYMISESTÄ

Bo App -palvelun avulla tiedät koko ajan missä vaiheessa asuntosi myynti on. Pysyt kartalla myynnin tilanteesta silloinkin, kun et ole suoraan yhteydessä välittäjääsi.

HINNASTO

Normaalihintainen välityspalkkio myyntitoimeksiannoista on 4,96 % kohteen velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio 3800 €. Toimeksiannon perustamismaksu alkaen 450 €.

Arviokäynti myyntitoimeksiannon yhteydessä on maksuton.

Kirjallinen arviolausunto esim. pankkia, perunkirjoitusta tai ositusta varten osakehuoneistoista alk. 500 €, kiinteistöistä alk. 1000 €.
Lisäksi veloitetaan matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirjakulut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %