Oletko myymässä asuntoasi?
Varaa maksuton arviokäynti

Saamme asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan

Tarjoamme asunnon myyntiin palvelukonseptin, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan. Kokonaisvaltainen osaamisemme asuntojen myynnissä ja markkinoinnissa johtaa onnistuneeseen asuntokauppaan sekä parhaaseen asiakaskokemukseen.

Palvelumme lyhyesti

Asiantunteva myyntiprosessi, joka alkaa arviokäynnistä

Tutustumme jokaiseen kohteeseen perusteellisesti ja valitsemme juuri sille sopivan myyntitavan. Tunnistamme ja poistamme mahdolliset myynnin esteet jo varhaisessa vaiheessa. Arvio asunnon hinnasta ja myyntiajasta on maksuton, kun harkitset myyntiä.

Huippuvälittäjät palveluksessasi

Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat välittäjämme ovat alueensa parhaimmistoa. He hoitavat asuntosi myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Toimistomme löydät 10 paikkakunnalta ympäri Suomea.

Korkeatasoinen myyntistailaus ja -kuvaus kuuluvat aina hintaan

Tuomme asuntosi parhaat puolet ja tunnelman esiin. Valitsemme parhaat kuvakulmat ja upeiden valokuvien avulla erotumme muista vastaavista kohteista. Tiimissämme toimivat alan lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat ja stailaajat.

Myynnin tukena vahva brändi ja modernin markkinoinnin suvereeni hallinta

Olemme yksi asumisen tunnetuimmista ja ihailluimmista brändeistä Suomessa. Näymme siellä, missä potentiaaliset ostajat ovat ja hallitsemme perinpohjin modernin markkinoinnin: digi, sosiaalinen media, asuntoportaalit, podcast, display, printti, tapahtumat.

Edistykselliset asuntokaupan digitaaliset työkalut

Olemme alan edelläkävijä ja kehitämme jatkuvasti uutta. Digitaalisen palveluvalikoiman ansiosta asuntosi myynti on nopeaa ja toteutuu tarvittaessa vaikka lähes kokonaan etänä. Tiedät koko ajan, missä mennään asuntosi myynnin eri vaiheissa.

Upeat asiakasedut kodin sisustamiseen

Asiakkaanamme pääset nauttimaan monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Kumppaniyrityksiemme valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen valmiiksi neuvoteltuun hintaan.

4500+
myytyä asuntoa vuonna 2020
240+
ammattilaista palveluksessasi
13
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee meitä

TIEDÄT MISTÄ MAKSAT

Avullamme saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Maksat palvelustamme vain, kun toimeksianto johtaa asuntokauppaan.

Katso tarkempi hinnasto

STAILAUS TUO ASUNTOSI PARHAAT PUOLET ESIIN

Yhteistyössä stailaajan ja ammattivalokuvaajan kanssa saamme houkuttelevat myyntikuvat, joiden avulla erotumme eduksemme muista alueen vastaavista kohteista ja herätämme ostajien mielenkiinnon. Se mahdollistaa enemmän tarjouksia kohteesta, korkeamman toteutuneen hinnan sekä nopeamman myyntiajan. Meillä stailaus kuuluu aina hintaan.

LUE LISÄÄ

UPEAT ASIAKASEDUT UNELMIEN KODIN SISUSTAMISEEN

Haluamme tarjota sinulle enemmän ja ilahduttaa vielä asuntokauppojen jälkeenkin. Siksi olemme koonneet hyviltä kumppaniyrityksiltämme upeita etuja. Valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen.

TUTUSTU ETUIHIN

ARVIOKÄYNNILLÄ

– Saat perustellun hinta-arvion asunnostasi.
– Myynnin mahdolliset esteet tai hidasteet voidaan tunnistaa
– Saat välittäjän myynti- ja markkinointisuunnitelman, jonka avulla paras mahdollinen myyntihinta saavutetaan.

Varaa arviokäynti

Yli 170 huippuvälittäjää palveluksessasi

Suomen parhaimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvat välittäjämme hoitavat asuntosi myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Toimistomme löydät 10 paikkakunnalta ympäri Suomea.


Bo app –palvelumme asunnon myyjille

Bo App -palvelun avulla tiedät koko ajan missä vaiheessa asuntosi myynti on. Pysyt kartalla myynnin tilanteesta silloinkin, kun et ole suoraan yhteydessä välittäjääsi.

Tutustu nyt
Hinnasto

Välityspalkkio myyntitoimeksiannoista on 4,96 % kohteen velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio 3800 €.

Mikäli listahintainen toimeksianto ei johda kauppaan, asiakkaalle ei koidu mitään lisäkuluja.

Arviokäynti myyntitoimeksiannon yhteydessä on maksuton.

Suullinen vakuusarvio esim. pankkia, perunkirjoitusta tai ositusta varten 400 €. Kirjallinen arviolausunto osakehuoneistoista alk. 500 €, kiinteistöistä alk. 1000 €. Lisäksi veloitetaan matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirjakulut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %