YRITYS

Bo:n tekevät ihmiset. Tiimimme koostuu yli 250:stä ammattilaisesta, jotka yhdessä luovat päivittäin suomalaisen kiinteistöalan menestystarinaa. Tarjoamme laadukasta ja henkilökohtaista palvelua, joka johtaa hyviin kokemuksiin ja erinomaisiin kauppoihin.

Ison Omenan naapurissa sijaitsevaan Espoon toimistoomme on asettunut pääkaupunkiseudun kovimpia välittäjiä, jotka palvelevat koko Uudenmaan alueella. Toimistolla onkin aina tekemisen meininki. Reipas ote työhön ei kuitenkaan estä hyvää fiilistä: kollegat sparraavat toisiaan tarvittaessa huippusaavutuksiin, ja toisten menestyksestä iloitaan porukalla.

Katso toimiston välittäjät

ULLANLINNA

Bo:n menestystarina pääkaupunkiseudulla alkoi rakkaasta Ullanlinnan toimistostamme. Vanhassa kivitalossa sijaitseva toimistomme henkii nykypäivän rentoa trendikkyyttä sekä sisustuksessa että ilmapiirissä. Toimisto tuntuukin kakkoskodilta kaikille välittäjillemme, jotka palvelevat koko Uudenmaan alueella.

Katso toimiston välittäjät

KATAJANOKKA

Katajanokan toimistomme sijaitsee ylvään makasiinirakennuksen yläkerrassa. Toimisto on arkkitehtuuriltaan kiehtova rouheine punatiiliverhoiluineen, järeine hirsipalkkeineen sekä kaarevine ikkunoineen. Täällä Bo Family Group ja Bo Business -yhtiöiden tiimit luovat yhteistä työkulttuuria.

Katso toimiston välittäjät

KRUUNUNHAKA

Kruununhaan tiimissämme yhdistyy pitkän linjan kokemus alalta sekä suuri intohimo asiakkaan odotusten ylittämiseen. Osa tiimin jäsenistä on ollut Bo:n tarinassa mukana aivan ensimmäisen Helsingin toimistomme avautumisesta lähtien.

Katso toimiston välittäjät

TÖÖLÖ

Töölön toimistomme suurista ikkunoista voi ihailla sekä Runeberginkadun iltapäivän vilinää että nauttia klassisen Tunturikadun tunnelmasta – aitoa Töölöä parhaimmillaan! Toimiston välittäjät palvelevat koko Uudenmaan alueella

Katso toimiston välittäjät

Hämeenlinnan toimistomme palvelee kauniissa ja historiallisessa miljöössä vanhalla kasarmialueella. Bo:n asumisen ammattilaiset tuntevat kaupungin läpikotaisin, ja auttavat sinua löytämään unelmiesi kodin Hämeenlinnasta ja sen lähialueilta.

Katso toimiston välittäjät

Tiimimme tekemisessä näkyy aito innostus ja halu varmistaa aina paras mahdollinen asiakaskokemus asiakkaille koko Keski-Suomen alueella.

Katso toimiston välittäjät

Kuopion toimistomme sijaitsee museoviraston suojeleman funkkistalon katutasossa ja toimistotilan ikkunoista avautuu kauniit maisemat viereiseen Snellmanin puistoon. Tiimin yhteishenki on vertaansa vailla: huumoria riittää, mutta samalla työtä tehdään todella kunnianhimoisesti toisia kannustaen. Kuopion toimistomme välittäjät palvelevat Kuopion ja Siilinjärven alueella.

Katso toimiston välittäjät

Bo LKV Lahti

Y-tunnus: 2796763-3

Lahden toimistomme koti on tunnelmallisessa Tikkulassa. Vanhan punatiilisen tulitikkutehtaan upeat tilat sijaitsevat aivan Vesijärven sataman ja Sibeliustalon tuntumassa, parin kilometrin päässä keskustasta. Tiimin ammattitaito on hiottu huippuunsa ja omaa osaamista myös halutaan kehittää jatkuvasti. Lahden toimistomme välittäjät palvelevat sinua koko Päijät-Hämeen alueella.

Katso toimiston välittäjät

Bo LKV Oulu

Y-tunnus: 2796763-3

Koko Pohjois-Pohjanmaan aluetta palvelevalle Oulun toimistollemme on valikoitunut ihana porukka välittäjiä, stailaajia ja muuta henkilökuntaa. Tiimin ammatillinen osaaminen on hiottu huippuunsa – yhteishenki on korkealla ja toimisto on paikka, jossa kaikki viihtyvät. Tunnelmallinen toimistomme sijaitsee vuonna 1884 valmistuneen puutalon kivijalassa aivan kaupungin sydämessä.

Katso toimiston välittäjät

Tampereen toimistomme sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, Tammerkosken rannalla vuonna 1884 rakennetussa upeassa tiilirakennuksessa. Toimistoltamme löytyy tiivis, huumorintajuinen ja yhteen henkeen puhaltava tiimi, joka panostaa vahvasti työhönsä. He palvelevat asunnon myyjiä ja ostajia koko Pirkanmaan alueella.

Katso toimiston välittäjät

Turku on meille erityisen rakas paikka, sillä sieltä Bo:n tarina alkoi vuonna 2015. Nykyään Turun toimistomme sijaitsee huikealla paikalla, upeassa vanhassa tiilirakennuksessa Aurajoen rannalla. Varsinais-Suomen asuntokaupan erinomaisesti tunteva tiimimme palvelee koko aluetta suurella intohimolla ja taatuin tuloksin.

Katso toimiston välittäjät

Vantaan toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, vanhan silkkitehtaan pieteetillä kunnostetuissa tiloissa, jossa viihtyvät niin vieraat kuin oma väki. Ympäröivästä Silkkitehtaan alueesta on kehittymässä moderni kaupunkikortteli täynnä elämää. Mikäs olisikaan parempi sijainti energiselle ja taitavalle Vantaan tiimillemme, joka palvelee asiakkaita koko Uudenmaan alueella.

Katso toimiston välittäjät