Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Bo LKV

Me olemme Bo. Välitämme koteja uudella tavalla, freesillä otteella, tämän päivän työkaluin. Olemme asumisen ja unelmien asiantuntijoita. Meiltä saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja parempaan asumiseen liittyvät palvelut raikkaalla asenteella, tyylillä, laadulla, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Kodit ja niiden myynti, markkinointi, rakentaminen, remontointi ja sisustaminen ovat intohimomme.

Me rakastamme sinun kotiasi. Nykyistä tai tulevaa.


Bo LKV:n tarina

Bo LKV syntyi kahden pariskunnan palavasta halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua. Palvelua joka olisi ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, koskettavampaa, inspiroivampaa, vaikuttavampaa ja henkilökohtaisempaa.

Yrittäjinä aiemminkin toimineet pariskunnat Sirena ja Anssi sekä Anna ja Tuomas olivat aiemmin tahoillaan kartuttaneet kokemusta asumisen palveluiden sekä digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen media parista. Taustalla oli myös jo vuosikausia kestänyt ystävyys sekä halu tehdä yritystoimintaa myös yhdessä.

Sirenalla ja Anssilla oli huonoja kokemuksia asunnonvälityksestä omia asuntoja myydessään. He suunnittelivat skandinaavista, modernia tyyliä huokuvan kiinteistönvälitysliikkeen perustamista, jolle loistava asiakaspalvelu olisi kaikki kaikessa. Sirena pätevöityi sitä varten kiinteistönvälittäjäksi suorittamalla LKV-tutkinnon ja oli myös kiinnostunut asunnon jalostuksesta sekä valokuvauksesta. Anssi puolestaan oli tehnyt pitkää uraa digi- ja media-alalla. Hän kasvatti ideastaan nollabudjetilla yhden Suomen suosituimmista verkkopalveluista, Telkku.com tv-oppaan sekä monta muuta erittäin suosittua verkkomediaa, joiden liiketoiminnassa myös sosiaalinen media oli keskiössä.

Tuomas ja Anna olivat ostaneet, remontoineet ja myyneet lukuisia asuntoja Turun alueella. Less is More –nimellä toiminut asuntojen jalostus tunnistettiin skandinaavisen pelkistetystä tyylistä, missä pieniinkin yksityiskohtiin oltiin kiinnitetty huomiota. Jo tällöin Anna ja Tuomas kävivät usein keskustelua siitä, mille kiinteistönvälitystoimistolle upeaksi remontoidut asunnot voisi antaa välitettäväksi. He tuskailivat, että mikään olemassa olevista toimijoista ei tuntunut bränditasolla tyyliltään sopivalta, eikä tilannetta auttanut se, että suurimman osan palveluasenteessa ja toimintatavoissa tuntui olevan parantamisen varaan.

Pariskunnat istuivat iltaa vuoden 2014 syksyllä ja keskustelivat pitkään kiinteistönvälityksestä. Kaikki neljä jakoivat ajatuksen siitä, että perinteisellä alalla oli totuttu menemään liian usein sieltä, missä aita on matalin. Valokuvien, esittelytekstien, esitteiden ja palvelun taso ei päätä huimannut. Kohteiden markkinoinnissa panostettiin edelleen vain printtiin, vaikka kuluttajat viettivät aikaansa enemmänkin Facebookia ja Instagramia selaillen. Oli helposti tunnistettavissa lukemattomia pieniä tai vähän isompiakin asioita, jotka voisi tehdä huomattavasti paremmin.

This is where the story begins…


  • 1Maksuton arviokäynti
  • 2Upea myyntistailaus tai -kalustus
  • 3Sisustuslehtitasoiset valokuvat
  • 4Huippuvälittäjät & markkinointitiimi
  • 5Kattavin digi- ja somenäkyvyys
  • 6Ei kuluja jollei kauppaa. Ei piilokuluja!

BO:N NIMEN TARINA

BO [:buu]

Halusimme että nimeen liittyisi vahvasti koti ja asuminen. Halusimme että nimi sopisi kaikkien suuhun ja olisi lämmin ja lähestyttävä.

Halusimme nimen olevan myös lyhyt ja helppo muistaa, joten siinäpä oli haastetta kerrakseen.

Monista erilaisista mukaelmista paperille jäi verbi, joka
tarkoittaa niin asumista kuin substantiivimuodossa pesää ja koloa.
Mikäpä sana sen mukavammin täytti kaikki asetetut kriteerit. Bo.

yritys-toimintatapamme
20160418-131001-976

Visiomme

Bo on olemassa koska meillä on palava halu tarjota Suomeen parempaa palvelua asunnon ostajille ja myyjille. Palvelua joka on aidompaa, ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, koskettavampaa, inspiroivampaa, vaikuttavampaa ja henkilökohtaisempaa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti enemmän kuin yksikään muu asunnonvälitystoimisto Suomessa. Niillä alueilla, joissa toimimme, haluamme olla alueen paras asunnonvälitystoimisto sekä tuloksilla että asiakastyytyväisyydellä mitattuna. Sen lisäksi haluamme olla paras mahdollinen työpaikka jokaiselle työntekijällemme. Innovoimme jatkuvasti uutta pysyäksemme askeleen kaikkia muita edellä. Inspiroimme muita ja toimimme alan suunnannäyttäjänä.


Arvomme

1. SUBSTANSSIOSAAMINEN
Bo-välittäjä ymmärtää että hänen tietonsa, taitonsa , kontaktinsa, ominaisuutensa ja osaamisensa on ratkaisevan tärkeitä hänen asiakkaansa, hänen itsensä sekä myös koko tiimin menestyksen kannalta. Hänellä on osaamista ja lukuisia kontakteja jotka hän jakaa ilomielin ja säästelemättä asiakkaidensa ja tiiminsä kanssa.

2. HENKILÖKOHTAINEN YHTEYS ASIAKKAISIIN
Bo-välittäjä muodostaa henkilökohtaisen, aidon yhteyden ihmisiin saaden jokaisen asiakkaan tuntemaan itsenä tärkeäksi ja ainutlaatuiseksi kaikissa asunnon myyntiprosessin eri vaiheissa. Inhimillisyys kuuluu aina Bo-välittäjän arvoihin ja hän osaa aina asettua kaikissa tilanteissa myös asiakkaan asemaan.

3. LÄHESTYTTÄVYYS JA NÖYRYYS
Bo-välittäjä todella ajattelee että jokainen asiakas, huolimatta asemasta tai statuksesta on hänen aikansa ja huomionsa arvoinen. Hän saa jokaisen tuntemaan itsensä arvokkaaksi, koska jokainen todella on sitä. Bo-välittäjä ei ole ylimielinen missään tilanteessa. Bo-välittäjä ei koskaan käyttäydy kuin hän olisi parempi kuin toinen, koska hän ei kuvittele olevansa. Bo-välittäjä on jokaisena päivänä kiitollinen mahdollisuudesta palvella heitä jotka ovat antaneet hänelle luottamuksensa ja uskonut arvokkaimman omaisuutensa hänen käsiinsä.

4. POSITIIVISUUS
Bo-välittäjä ylläpitää aina positiivisen asenteen ja tämä näkyy myös hänen tavassaan kuvailla asioita ja kertoa asioista positiivisten ilmausten kautta.

5. TASAPAINOISUUS / ”SINUT ITSENSÄ KANSSA”
Bo-välittäjä ei kerskaile omilla saavutuksillaan. Hän osaa käsitellä menestystä antamatta sen nousta päähän. Bo-välittäjä ei kiellä omia virheitään vaan kantaa vastuun omista sanoistaan ja teoistaan. Bo-välittäjä osaa aina myöntää ja sanoa ääneen jos hän on itse ollut väärässä tai jos hän on tehnyt virheen. Bo-välittäjä ei jää märehtimään menestystä eikä virheitä. Hän oppii molemmista ja menee eteenpäin.

6. ANTELIAISUUS
Bo-välittäjä on antelias tiiminsä jäsenille sen suhteen mitä hän tietää, kenet hän tuntee ja minkälaisiin resursseihin hänellä on pääsy. Bo-välittäjä haluaa itsensä lisäksi että myös hänen tiiminsä ja menestyy, ja siksi hän on valmis antamaan resurssinsa myös muun tiimin käyttöön. Bo-välittäjä on riittävän itsevarma, jotta hänen ei tarvitse koskaan murehtia sitä että muiden tiimiläisten menestys saisi hänet näyttämään jotenkin huonolta. Bo-välittäjä tietää että hänen tiiminsä menestys on myös hänen menestystään.

7. KORKEA MORAALI / SUORASELKÄISYYS
Bo-välittäjä luo luottamusta ja ihailua tekojensa kautta, ei pelkästään sanojensa. Bo-välittäjä osoittaa korkeaa moraalia ja suoraselkäisyyttä jokaisena päivänä kaikissa valinnoissaan. Bo-välittäjä on lojaali ja luotettava. Bo-välittäjä ei valehtele missään tilanteissa.

8. EMOTIONAALINEN / SOSIAALINEN ÄLYKKYYS
Bo-välittäjä osaa lukea ihmistä kuin avointa kirjaa. Hän huomaa sanattomista viesteistä kuten kasvon eleistä, kehonkielestä ja äänenpainosta, mitä asiakkaan mielellä todella on. Bo-välittäjän emotionaalinen ja sosiaalinen älykkyys ovat huippuluokkaa.

9. IHMISTEN ARVOSTUS
”Karisma ei ole niinkään sitä että saat ihmiset pitämään itsestäsi, vaan sitä että saat heidät pitämään heistä itsestään silloin kun olet heidän seurassaan”. Bo- välittäjä näkee parhaan jokaisessa ihmisessä ja hän saa asiakkaan tuntemaan itsensä hyväksi ja tärkeäksi hänen seurassaan.

10. ISO ASIAKASPALVELU, PIENET YKSITYISKOHDAT
Bo-välittäjä etsii aktiivisesti mahdollisuuksia yllättää asiakkaansa kivoilla pienillä pyyteettömillä muistamisilla, pienillä palveluksilla ja avunannolla. Bo-välittäjä ymmärtää että ensin täytyy jakaa toisille hyvää avokätisesti, ennen kuin voi odottaa itse saavansa.

BO LKV:N YHTEYSHENKILÖTTuomas Mäkelä

YRITTÄJÄ, PERUSTAJAOSAKAS
040 553 6445
tuomas@bolkv.fi
Lue lisää


Anna Ritakallio-Mäkelä

YRITTÄJÄ, PERUSTAJAOSAKAS
050 577 0564
anna@bolkv.fi
Lue lisää


Anssi Kiviranta

YRITTÄJÄ, LKV
PERUSTAJAOSAKAS

050 313 0611
anssi@bolkv.fi
Lue lisää


Sirena Kiviranta

YRITTÄJÄ, LKV
PERUSTAJAOSAKAS

040 084 8920
sirena@bolkv.fi
Lue lisää


Peeta Peltola

Luova johtaja
044 559 5979
peeta@bo.fi
Lue lisää


Kati Kulmala

Talouspäällikkö
040 737 2585
kati@bolkv.fi
Lue lisää


Kati Rasku

Mediayhteistyöt
040 836 4286
kati.rasku@bo.fi
Lue lisää


Martti Leskinen

Kiinteistöneuvos

martti.leskinen@bo.fi
Lue lisää


Matias Lukander

Luova suunnittelija
045 128 1912
matias.lukander@bo.fi
Lue lisää


Sanni Koffert

AD, muotoilija

sanni.koffert@bo.fi
Lue lisää


Saija Boedeker

Sopimusasiantuntija, oikeustradenomi, LKV, YKV

saija@bo.fi
Lue lisää


Tuomo Räsänen

Toimitusjohtaja
040 718 2840
tuomo@bo.fi
Lue lisää
Bo Match Sneak Peek