HUIPPUOSAAMISTA ASUNNON OSTOON 

Onko toiveissasi uusi asunto?

Haluamme palvella asunnon ostajia entistä paremmin. Asunnonostajan puhelussa pääset keskustelemaan ammattilaisemme kanssa asuntotarpeistasi ja -toiveistasi sekä saat ajankohtaista tietoa markkinatilanteesta ja vinkkejä asunnon ostamiseen yleisesti. Ohjaamme sinut myös mielellämme keskustelemaan rahoitukseen liittyvistä asioista luotettavien pankkiyhteistyökumppaniemme kanssa. Myös muut ostajan palvelumme kuten Bo Match -ostotoimeksianto, asuntovahti ja Sneak Peek auttavat unelmien asunnon etsinnässä, jollet löydä sitä oikeaa myynnissä olevista kohteista.

Palvelumme lyhyesti

ASUNNONOSTAJAN PUHELU 

Mietityttääkö asunnon ostaminen tässä markkinatilanteessa? Varaa 15 min puheluaika asiantuntijoiltamme keskustellaksesi asuntomarkkinasta ja asunnon ostamiseen liittyvistä asioista. Välittäjämme antavat sinulle parhaat vinkkinsä. Aloita valitsemalla alueesi ja näet heti vapaat ajat.   

BO MATCH YHDISTÄÄ ASUNNON ETSIJÄN JA UNELMIEN ASUNNON 

Bo Match -ostoimeksiannossa etsimme sinulle juuri sellaisen kohteen, mistä unelmoit. Kun potentiaalinen kohde on löytynyt, pääset tutustumaan kohteeseen ja tekemään siitä halutessasi myös tarjouksen.

ASUNTOVAHTI AUTTAA SEN OIKEAN KOHTEEN ETSINNÄSSÄ 

Luomalla Bo-asuntovahdin saat sähköpostiisi suoraan tiedon uusimmista, hakukriteereitäsi vastaavista asunnoista. Vahti hoitaa etsimisen puolestasi ja tekee uuden kodin etsimisestä huolettomampaa sinulle. 

SNEAK PEEK – JUURI MYYNTIIN TULLEET ASUNNOT 

Aivan uusimpia kohteitamme et vielä  näe  asuntoportaaleista tai varsinaisesta  kohdeosiostamme.  Sneak peek -sivulta löydät juuri myyntiin tulleet asunnot, joista  julkaisemme  kattavat valokuvat ja tarkemmat tiedot aivan lähipäivinä. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä välittäjiimme, mikäli joukossa on etsimäsi unelmien asunto, niin saat lisätietoja ennen muita. 

TOTEUTAMME SISUSTUSUNELMASI

Tarjoamme sisustussuunnittelupalvelua asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla. Saat varmuuden sinua askarruttaviin sisustuspulmiin sekä uusia oivalluksia, joista et osannut edes haaveilla, parannat omaa ja läheistesi elämänlaatua ja luot pitkäaikaisia valintoja yhdessä luotettavien ammattilaisten kanssa.

TUTUSTU MYYNNISSÄ OLEVIIN KOHTEISIIN

Katso täältä kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat asunnot. Suomen parhaimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvat ammattilaisemme auttavat tutustumaan kohteisiin tarkemmin.

HINNASTO

Normaalihintainen välityspalkkio myyntitoimeksiannoista on 4,96 % kohteen velattomasta kauppahinnasta, vähimmäispalkkio 3800 €. Toimeksiannon perustamismaksu 450 €.

Arviokäynti myyntitoimeksiannon yhteydessä on maksuton.

Kirjallinen arviolausunto esim. pankkia, perunkirjoitusta tai ositusta varten osakehuoneistoista alk. 500 €, kiinteistöistä alk. 1000 €.
Lisäksi veloitetaan matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirjakulut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %