Miksi Bo Business?

“Eikö ole kummallista, että kiinteistö- ja rakennusalalle on ollut todella pitkään todella tyypillistä, että kohteiden rakentaminen vie useita miljoonia euroja, mutta niiden markkinointiin ei kuitenkaan panosteta?”

Luomme kiinteistöistä unelmia

Olemme Bo Business, kiinteistömarkkinoinnin ja -myynnin suunnannäyttäjä, joka luo kiinteistöistä koteja ja tiloista toimitiloja. Sellaisia, joista ihmiset unelmoivat.

Ja me näytämme tänään, mitä toimialallamme tehdään huomenna.

Visio

Me uskomme maailmaan, jossa elämän suurimmat kiinteistöhankinnat voi tehdä epäröimättä.

Kiinteistöalan markkinointi on ollut luokattoman huonoa jo pitkään ja se on mielestämme anteeksiantamatonta. Arvokkaat kohteet ansaitsevansa arvoisensa esittelyn.

Me ymmärrämme, kuinka isosta hankinnasta loppuasiakkaan kannalta on kyse. Siksi teemme kaikkemme, jotta heillä olisi paras mahdollinen tieto elämänsä suurimman ostopäätöksen tekemiseen.

Samalla ratkaisemme oman asiakkaamme tärkeimmän haasteen eli saamme heidän kohteet myydyksi.

3D-visualisointi - Case NREP Olarinhuippu

Missio

Me rakennamme kiinteistöalan markkinoinnille uuden standardin, jossa arvokkaat kohteet saavat arvoisensa esittelyn. Vaikka ne eivät olisi vielä edes valmiita.

Olemme koko toimialan suunnannäyttäjiä ja me näytämme tänään, mitä toimialallamme tehdään huomenna. Etsimme jatkuvasti maailman parhaita ratkaisuja, jotka tuomme asiakkaidemme käytettäväksi kiinteistöalalle.

Me teemme sen, mitä muut eivät osaa edes kuvitella.

Olemme yksinkertaisesti paras kumppani koska…

Bo Business tiimi kokoontuneena sohvaryhmälle

Vuoden 2022 lukuja

Tarina meistä

Unrealer Oy perustettiin vuonna 2014, kun muutaman kiinteistöalan sällin ajatukset kohtasivat Aalto-yliopiston uumenissa. Kaikki olivat turhautuneita samaan asiaan: kiinteistöalan markkinointimateriaalit ovat heikkolaatuisia tai niitä ei ollut ollenkaan.

Työkokemus rakennus- ja kiinteistöalalta ja sitä myötä vahva turhautuminen olemassa oleviin ratkaisuihin antoivat tuulta purjeisiin ja Unrealer alkoi etsiä keinoja, joilla teknologiaa voisi käyttää tilojen esittelyyn uudella, innovatiivisella tavalla. Unrealer oli mm. ensimmäinen Euroopassa, joka sai käsiinsä Matterport-kameran.

Seitsemän vuoden ajan yritys mullisti alaa ja moni tänä päivänä standardi tapa markkinoida kiinteistöjä on Unrealerin käsialaa.

Unrealer Oy liittyi osaksi Bo Family Groupia keväällä 2020 ja lopulta myös nimi muuttui Bo Businessiksi tammikuussa 2022. Sen myötä meistä tuli markkinoiden ainut valtakunnallinen kokonaisratkaisu kiinteistöjen markkinointiin ja myyntiin.

Nykyään olemme Suomen johtava kiinteistömarkkinoinnin toimija, joka palvelee suurinta osaa Suomen rakennus- ja kiinteistöalan toimijoista.

Me teemme sen, mitä muut eivät osaa edes kuvitella.

Asiakkaitamme

Etsittekö yhteistyökumppania kohteidenne markkinointiin tai uudiskohteiden myyntiin?

Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse 24h kuluessa!