Tee Bo Match ostOtoimeksianto

Bo Match yhdistää asunnon etsijän ja unelmien asunnon

Bo Match on uudenlainen tapa käydä asuntokauppaa. Yhdistämme asunnon etsijän ja unelmien asunnon. Kun asuntounelmat ja unelmien asunnot kohtaavat, syntyy Bo Match.

Joskus unelmien asuntoa joutuu etsimään pitkään. Aina ei ehdi kaiken kiireen keskellä keskittyä sen täydellisen ostettavan kohteen löytämiseen. Me Bo:ssa olemme valmiita käärimään hihamme ja etsimään sinulle juuri sellaisen kohteen mistä unelmoit.

Bo Match ostotoimeksiantajalla on sopimuksen voimassaoloaikanakin rinnakkaisosto-oikeus eli ostaja voi myös itse etsiä ostettavia kohteita myytävänä olevien kohteiden joukosta.

Bo Match ostotoimeksiantojen välityspalkkio on vain 3,96% (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Sovimme yksilöllisesti jokaisen ostotoimeksiannon välityspalkkion etsityn kohteen tyypin ja sijainnin perusteella. Bo Match välityspalkkio veloitetaan ainoastaan silloin, kun Bo LKV on onnistunut löytämään kohteen, josta sovitaan kauppa myyjän ja ostajan välillä.HALUATKO TEHDÄ OSTOTOIMEKSIANNON? JÄTÄ TIEDOT TOIVEIDESI ASUNNOSTA JA OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ


*) Pakollinen kenttä

Kaupunki*Lähin toimisto:

Talotyyppi*Hinta*

Min.
Max.

Pinta-ala*

Min. m2
Max. m2

Rakennusvuosi*

Min.
Max.Tilaa uutiskirje: Haluan vastaanottaa tietoa Bo LKV:n palveluista liittyen asumiseen, sisustukseen ja kiinteistönvälitykseen. Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.