bo-designmallisto-hero

Elämyksellinen Bo-designmallisto

Uniikkia designia yhteistyönä

Kutsuimme kolme suomalaista suunnittelijaa luomaan uniikkien sisustustuotteiden malliston yhdessä Bo:n suunnittelijoiden kanssa. Mukana ovat muotoilutoimisto Saana ja Olli, Malia sekä Karila Ceramics. Malliston kantavana teemana ovat vastuullisuus ja elämästä nauttiminen. Tuotteet ovat ostettavissa Bo:n toimistoilta sekä valikoiduista verkkokaupoista ja ne tulevat ilahduttamaan muun muassa Bo:n asiakaslahjoina.  

Bo x Malia

Bo ja Malia loivat yhdessä tuoksun, jonka lämmin ja moniulotteinen tuoksumaailma sisältää häivähdyksen pionia. Vastuullisesti tuotetut laadukkaat kynttilät luovat ympärilleen seesteisen tunnelman ja uusia tarinoita.

Tuoksujen tunnelmat ovat tärkeä osa aistillista kotia ja kokonaisvaltaista hyvää asumista. Valittavana tuoksukynttilä (ovh 37,90€) tai huonetuoksu (ovh 43,90€).

Bo x Karila Ceramics

Bo suunnitteli yhdessä keramiikkamuotoilija Noora Karilan kanssa kulhon, joka sopii avainten tai korujen säilytykseen. Mustasta savesta muotoiltu kulho on harjattu pehmeän mattapintaiseksi.

Keraaminen avainkulho (ø 14cm, ovh 45,90€) valmistetaan käsin Karila Ceramicsin työpajalla Kirkkonummella.

Bo x Saana ja Olli

Bo:n ja muotoilutoimisto Saana ja Ollin yhdessä suunnittelemaan kuosiin on koottu tarina elämän parhaista hetkistä. 

“Olipa kerran” -kuosi näkyy ensimmäisenä kauniissa sisustustyynyssä (40x60cm, beige 100% hamppukangas, valkoinen printti, ovh 57€.) sekä keittiöliinassa (45x70cm, beige 100% hamppukangas, valkoinen printti, ovh 25€.)