Uudiskohdemyynti

Tarvitsetko kohteesi myyntiin tukea? Bo Business ja Bo LKV ovat yhdessä rakentaneet kokonaisratkaisun uudiskohteiden myyntiin ja markkinointiin aina hankekehityksestä viimeisen huoneiston kauppoihin asti – avaimet käteen -palveluna.

Tarvitsetko uudiskohteellesi välittäjäkumppanin?

Bo Businessillä on vuosien kokemus uudiskohteiden markkinoinnista ja myynnistä. Tunnemme lähestulkoon kaikki keskeiset alan toimijat ja voimme sanoa olevamme Suomen merkittävin yhteistyökumppani uudiskohteiden markkinointiin ja myyntiin. Meiltä saat uudiskohteellesi kaikki palvelut koko elinkaaren ajalle, mutta voimme toimia myös pelkästään välittäjäyhteistyökumppanina, mikäli asiakas ei tarvitse kohteelleen markkinointipalveluja. Välittäjinä meillä toimii Bo LKV:n uudiskohteisiin perehtyneet kiinteistönvälittäjät, joiden avulla kohteesi saadaan myytyä nopeasti!

Etsitkö kumppania uudiskohteesi myyntiin ja markkinointiin?

Bo Business markkinointiratkaisuillaan ja Bo LKV uudiskohteisiin erikoistuneilla kiinteistönvälittäjillään muodostavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden rakennuttajille heidän uudisrakentamisen hankkeisiinsa. Meiltä saat kaikki mahdolliset palvelut aina hankekehityksestä viimeisen huoneiston kauppoihin asti – avaimet käteen -palveluna. Huolehdimme kaikesta tarvittavasta, jotta rakennuttajalle jää aikaa keskittyä rakennushankkeen onnistumiseen. Tätä et muualta saa.

Voisimmeko olla teille sopiva kumppani? Ota yhteyttä!

Nina Fachar

Nina Fachar

projektipäällikkö, uudistuotanto LKV, RAKI | Bo Business -yrityspalvelut

3D-visualisointi - Case NREP Olarinhuippu

Case Olarinhuippu

Pitkä uudiskohdeyhteistyö, joka johti mahtaviin tuloksiin