Tammisto ASUINALUEENA

Tammisto, Vantaa

LAAJAT PALVELUT LÄHELLÄ LUONTOA

 

Parhaiten kaupallisena keskuksena tunnettu Tammisto sijaitsee Vantaan keskiosassa, ja se on koti noin 3 500:lle asukkaalle. Alueelta löytyy sekä omakotitaloja että 2000-luvulla rakennettuja kerros- ja rivitaloja. Palvelukeskittymästä huolimatta Tammisto on vehreä ja rauhallinen asuinalue, josta löytyy muun muassa Helsingin keskuspuistoon rajautuva puisto sekä Tammiston luonnonsuojelualue, joka tarjoaa yli seitsemän hehtaarin alueen upeaa luontoa ja tammimetsää. Kävelysiltaa pitkin pääsee myös Tammistosta Vantaanjoen yli Helsingin puolelle, josta löytyy muun muassa Haltialan kotieläintila sekä Ruutinkoski. Tammistosta pääsee liikkumaan mainiosti autoillen, sekä busseilla Helsinkiin, Tikkurilaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Alueelta löytyy lukuisia suuria kauppoja sekä erikoisliikkeitä.

 

Tammiston lähialueisiin kuuluu Pakkala, Kartanonkoski, Koivuhaka sekä Helsingin puolella Tapaninvainio, Tuomarinkylä ja Torpparinmäki.

Tammisto lukuina

Valitse postinumero:
3
Koulut
7
Päiväkodit ja leikkipaikat
3
Lääkärit ja terveysasemat
2
Kaupat
52 %
Aikuisten talouksia
29 238 €
Keskitulo
39 %
Lapsiperheitä
48 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Tammisto ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Antaksentie 15

Pakkala, Vantaa 48 m2 kerrostalo 2009
235 000 € 2h+kt+s

« Sivu 1/1 »Palaa takaisin ylös