Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Krista Malmivaara

YLEMPI KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ YKV, LKV, KIAT, FM, PARTNER

040 521 9263 | krista@bo.fi

Krista on toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla reilusti yli kymmenen vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut mahtavia kokemuksia yhtälailla isosta kansallisesta ketjusta kuin erikoistuneesta arvoasuntojen myynnistä. Kristalla on alan korkein koulutustaso (Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV) ja reilun vuosikymmenen käytännön kokemus asuntokaupan prosesseista ja tuloksellisesta myyntityöstä. Nyt Krista nauttii työstään partnerina dynaamisessa BO LKV:n Helsingin toimistossa.

”TEEN TYÖNI NIIN HYVIN, ETTÄ SINÄ SAAT MIELENRAUHAN JA VOIT KESKITTYÄ RAUHASSA SINULLE TÄRKEIMPÄÄN”

Kiinteistönvälitystyössä projektien hallinta on kaiken A ja O, ja se onkin Kristan intohimo. Palvelualttius, luotettavuus ja ammattimainen lähestymistapa ovat niitä tekijöitä, joilla hän on ansainnut asiakkaittensa luottamuksen jo vuosia. Kristan verkostoon kuuluu joukko asiakkaita, jotka kääntyvät hänen puoleensa tarvitessaan neuvoa asumiseen liittyviin järjestelyihin. Tästä voi olla nöyrällä tavalla ylpeä.
 


Kristan asiakkaana saat lisäksi koko Bo LKV:n tiimin ammattitaidon, kokemuksen ja tiedon käyttöösi – ota yhteyttä ja laitetaan sinunkin asuntoasiasi kuntoon!

Henkilöstä sanottua

”Krista hoiti meidän asuntokaupat esimerkillisesti. Viimeiseen asti hän tsemppasi ja uskoi että pyydetty hinta saadaan. Ja niin myös kävi. Asuntokaupoissa on vain niin, että sinun on luotettava myyjään 100 prosenttisesti. Minä luotin Kristaan ja se kannatti. Ja luotan myös vastaisuudessa.”
Tero Kekki, Helsinki

”Sait meidät myyjinä laittamaan asunnon myyntihinnan sopivaksi asunnon hinta/laatu/sijaintisuhteessa – ehkä siksi saimme tarjouksen viikossa ensimmäisestä näytöstä. Teit upeaa viilaustyötä. Kaiken tarkistamisen jälkeenkin vielä tarkistit, että kaikki on varmasti oikein kirjoitettu mustaa valkoisella. Herätit myös luottamusta sillä, että ostaja sai kaiken mahdollisen tiedon. Olit oikeudenmukainen ja sait rakennettua luottamuksen. Molemmat harvinaisia piirteitä tämän päivän toimijoissa…. 
Kiitos tehokkuudesta!”
Asiakas Munkkivuori

”Kristan ensivaikutelma vakuutti täysin: ammattimaisuus, innostus omaa työtään kohtaan, toimintatavat ja ihmisläheisyys olivat ehdottoman vahvoja. Toiveenamme oli välttää yleisiä näyttöjä. Toiveitammme myös kunnioitettiin ja kiinnostuneet kerättiin kokoon yhdelle yksityisnäytölle. Kaupan jälkeenkin Krista piti meihin tasasin väliajoin yhteyttä. Suosittelimme Kristaa ystävällemme, joka kiitti suosituksista ja kertoi asunnon myynnin sujuneen hienosti, emme voineet olla kuin vakuuttuneita Kristan ammattitaidosta.”
Perhe Espoosta
 

Ota yhteyttä!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kohteet

Tähtitorninkatu 16, Helsinki

1 058 875 € kerrostalo | 1906
98,5 m2 | 3h+kt+kph+wc+khh+terassi+3 sis.käyntiä

Dosentintie 1, Kauniainen

1 375 000 € erillistalo | 1993
353 m2 | 6h,k,rt,2kh,saunaos., uima-allas, khh,var.tilat,autotalli

Tähtitorninkatu 16, Helsinki

592 250 € kerrostalo | 1906
51,5 m2 | 1h+kt+kph+vh+khh+terassi

Tähtitorninkatu 16, Helsinki

897 450 € kerrostalo | 1906
93 m2 | 3-4h+kt+kph+wc+khh+terassi

Tähtitorninkatu 16, Helsinki

697 575 € kerrostalo | 1906
65,5 m2 | 2-3h+kt+kph+wc

Tapiontie 8 A, Espoo

635 000 € omakotitalo | 1994
188 m2 | 225 m2: 4mh+oh+rt+kirjasto+2kph+s+khh+2wc+2 aulaa+terassi+parveke+autokatos+varasto
Bo Match Sneak Peek