Krista Malmivaara

ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KIAT, FM, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 521 9263 | krista@bo.fiKrista on toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla reilusti yli kymmenen vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut mahtavia kokemuksia yhtälailla isosta kansallisesta ketjusta kuin erikoistuneesta arvoasuntojen myynnistä. Kristalla on alan korkein koulutustaso (Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV) ja reilun vuosikymmenen käytännön kokemus asuntokaupan prosesseista ja tuloksellisesta myyntityöstä. Palvelualttius, luotettavuus ja ammattimainen lähestymistapa ovat niitä tekijöitä, joilla hän on ansainnut asiakkaittensa luottamuksen jo vuosia.

Kristan asiakkaana saat lisäksi koko Bo LKV:n tiimin ammattitaidon, kokemuksen ja tiedon käyttöösi – ota yhteyttä ja laitetaan sinunkin asuntoasiasi kuntoon.

”Krista hoiti meidän asuntokaupat esimerkillisesti. Viimeiseen asti hän tsemppasi ja uskoi että pyydetty hinta saadaan. Ja niin myös kävi. Asuntokaupoissa on vain niin, että sinun on luotettava myyjään 100 prosenttisesti. Minä luotin Kristaan ja se kannatti. Ja luotan myös vastaisuudessa.”
Tero Kekki, Helsinki

”Sait meidät myyjinä laittamaan asunnon myyntihinnan sopivaksi asunnon hinta/laatu/sijaintisuhteessa – ehkä siksi saimme tarjouksen viikossa ensimmäisestä näytöstä. Teit upeaa viilaustyötä. Kaiken tarkistamisen jälkeenkin vielä tarkistit, että kaikki on varmasti oikein kirjoitettu mustaa valkoisella. Herätit myös luottamusta sillä, että ostaja sai kaiken mahdollisen tiedon. Olit oikeudenmukainen ja sait rakennettua luottamuksen. Molemmat harvinaisia piirteitä tämän päivän toimijoissa…. 
Kiitos tehokkuudesta!”
Asiakas Munkkivuori

”Kristan ensivaikutelma vakuutti täysin: ammattimaisuus, innostus omaa työtään kohtaan, toimintatavat ja ihmisläheisyys olivat ehdottoman vahvoja. Toiveenamme oli välttää yleisiä näyttöjä. Toiveitammme myös kunnioitettiin ja kiinnostuneet kerättiin kokoon yhdelle yksityisnäytölle. Kaupan jälkeenkin Krista piti meihin tasasin väliajoin yhteyttä. Suosittelimme Kristaa ystävällemme, joka kiitti suosituksista ja kertoi asunnon myynnin sujuneen hienosti, emme voineet olla kuin vakuuttuneita Kristan ammattitaidosta.”
Perhe Espoosta