Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Saija Boedeker

Sopimusasiantuntija, oikeustradenomi, LKV, YKV

saija@bo.fi

Aito ja auttavainen, ehtivä ja empaattinen, sinnikäs ja sydämellinen, työteliäs, vilpitön, ymmärtäväinen – tässä muutamia adjektiiveja, joilla työkaverit ovat tarmokasta Saijaa kuvanneet.

Saija on yli puolet elämästään toiminut kiinteistöalalla. Tutuksi ovat tulleet sekä asuntojen vuokraus että kiinteistönvälitys. Tämä yrittäjähenkinen, lämmin ja eteenpäin pyrkivä sekä haasteista nauttiva eloisa persoona ei halua koskaan mennä sieltä, missä aita on matalin. Itseänsä jatkuvasti kehittääkseen Saija on menestyksekkäästi hankkinut välitysalan tittelit Vut, Ked, LKV ja YKV. Viimeisin tutkinto on suoritettu Tampereen ammattikorkeakoulussa vuonna 2016. Tämän liiketalouden tradenomitutkinnon suuntautumisvaihtoehtona oli oikeudellinen asiantuntijuus (oikeustradenomi). Juridiikka onkin aina ollut tarkan ja tunnollisen Saijan sydäntä lähellä. Elettyihin vuosiin sisältyy myös oman vuokravälitysfirman pyörittäminen Tampereella ja Kuopiossa sekä hotellin vastaanottovirkailijan työ Tampereen Kylpylässä. Saija on työskennellyt pitkään myös Saksassa.

Saijan intohimona on aina ollut lukeminen, opiskelu ja itsensä kehittäminen. Työn ja opiskelun vastapainona hän rentoutuu musiikin, tanssin ja koira-agility-harrastuksen parissa. Kesäisin Saija lataa akkujaan Kangasalan mökillä yhdessä opettajamiehensä kanssa. Mökillä marjastetaan, saunotaan, nautitaan rauhasta ja hyvästä ruoasta viinin kera sekä remontoidaan kiinteistöä elämänsä kuntoon. Metsälenkit maaseudulla ihanan kooikerhondje-rotuisen Maisa-koiran kanssa kuuluvat luonnollisesti päiväohjelmaan. Eletään nyt, eikä sitten joskus.

Bo:ssa Saija toimii tarkastustehtävien tukena, aluejohtajien apuna ja erilaisten kehityshankkeiden parissa. Huippumiellyttävä ja superosaava Saija sopii Bo:n loistotiimiin jo sukunimensäkin puolesta:)

Ota yhteyttä!


Bo Match Sneak Peek