Tanja Päivinen

asuntomyyjä, partner
HELSINKI, ULLANLINNA
040 1420 115 | tanja.paivinen@bo.fiIloinen ja helposti lähestyttävä Tanja on idearikas ja luova asuntomyyjä, joka suhtautuu työhönsä aina suurella sydämellä, positiivisella asenteella ja tinkimättömällä työmoraalilla. Luotettavuus ja täsmällisyys sekä itsensä haastaminen ovat yrittäjäperheestä saatuja työelämän eväitä. Ihmisläheisessä myyntityössä Tanja on omimmillaan. Pitkä ja monipuolinen ura sisustuksen ja muodin parissa on antanut sekä myynti- ja markkinointiosaamista että taitoja asiakkaan arvostavaan kohtaamiseen.

Vapaa-ajallaan Tanja sisustaa, maalaa tai kiertää löytöretkillä antiikkikaupoissa ja kirpputoreilla. Energiavarastot täydentyvät kuitenkin parhaiten pitkillä metsälenkeillä niin Etelä-Pohjanmaan kangasmetsissä kuin Hangon saariston merimaisemissakin.

”Kolmen vuoden aikana Bo LKV on myynyt kaksi meidän asuntoamme. Molemmissa tapauksissa ennakko-odotukset ylittyivät kirkkaasti kaikilla mittareilla.”

”Kaikki sujui tehokkaasti, nopeasti, ammattitaidolla ja loistavalla asiakaslähtöisyydellä. Erityispisteet siitä, että asiakasta todellakin kuunneltiin. Jäi olo, että tässä ei vain myyty kliinisesti asunto-osaketta, vaan ihmisen kotia; tärkeintä paikkaa maailmassa.”

”Asiansa osaava, tarkasti kaiken tarvittavan selvittävä, ja asiakastaan koko ajan ajan tasalla pitänyt välittäjä. Bonuksena ihastuttava persoona ja hyvällä asenteella hoidettu työ.”

”Vakuutuimme Bo:n Tanjan ammattitaidosta heti ensi tapaamisella. Teimmekin nopeasti sopimuksen ja siitä kaikki eteni sujuvasti. Asunto myytiin kahdessa viikossa yli pyyntihinnan. Asunnon myynnistä jäi hyvä fiilis, ja meille koko prosessi oli lähes stressitön.”

Myytäviä kohteita

Munkkisaarenkatu 8

Eira/Munkkisaari, Helsinki kerrostalo 1912
25 m2 243 000 € 1h, avok, parvi, kph


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Roihuvuori, Helsinki

kerrostalo 70 m2
MYYTY

Lauttasaari, Helsinki

kerrostalo 59 m2
MYYTY

Punavuori, Helsinki

kerrostalo 41,44 m2
MYYTY

Länsi-Herttoniemi, Helsinki

kerrostalo 49,5 m2
MYYTY

Vesala, Helsinki

rivitalo 60 m2
MYYTY

Etu-Töölö, Helsinki

kerrostalo 40 m2
MYYTY

Asola, Vantaa

kerrostalo 67,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.