Etusivu / Ajankohtaista / Asuntokaupan edelläkävijä Bo valmistautuu seuraavaan kasvuvaiheeseen – asuntorakennuttaja Newil&Baun perustaja Petri Ylivuori hallituksen jäseneksi

Asuntokaupan edelläkävijä Bo valmistautuu seuraavaan kasvuvaiheeseen – asuntorakennuttaja Newil&Baun perustaja Petri Ylivuori hallituksen jäseneksi

Bo Family Group, jonka asiakkaat tuntevat erityisesti Bo LKV -kiinteistönvälitysketjusta, kutsui yhtiökokouksessaan 30.5.2023 hallituksensa jäseneksi Petri Ylivuoren. Ylivuori on toimitusjohtaja ja perustaja uuden sukupolven asuntorakennuttajassa Newil&Baussa. Yhtiö on saanut nopeasti mainetta kunnianhimoisista asuntoprojekteistaan, joita yhdistää syvä paneutuminen modernin kuluttajan tarpeisiin ja asuntotuotteeseen sekä sitä tukeviin palveluihin. Yhtiön paljon huomiota saaneita kohteita ovat viime vuosina olleet mm Alvar Aallon Insinööritalo Helsingin Ratakadulla sekä Steven Hollin suunnittelema Töölön Meander.

 ”Bo on aina tähdännyt edelläkävijyyteen asuntokaupassa ja kiinteistönvälityksessä. Tämän vuoksi meihin vetosi Newil&Baun edistyksellinen filosofia ja kunnianhimoinen asenne oman toimialansa uudistamiseen. Petri yhtiön perustajana on luonnollisesti vahvasti tämän ajattelun keskiössä ja uskomme että hän tuo Bo:n hallituksen jäsenenä oman vahvan panoksensa suunnitellessamme seuraavia askeleita liiketoimintamme ja asiakaskokemuksemme kehittämiseen.”, Bo:n toimitusjohtaja Tuomo Räsänen kertoo. 

”Bo on toimialansa kiinnostavin brändi ja monella tavoin kehittänyt suomalaista kiinteistönvälitystä. Kauneus, estetiikka ja vahva asiakaslähtöisyys yhdistettynä koviin tuloksiin on vaikuttava yhdistelmä. Olen erittäin innostunut päästessäni mukaan tukemaan yhtiötä ja seuraavien askeleiden suunnittelua uudelle kasvupolulle”, Petri Ylivuori sanoo.

”Asuntokaupan väliaikaiset kysyntähaasteet eivät varmasti tule pysäyttämään muutosta, joka alalle on menossa: modernin kuluttajan odotukset ostajana tai myyjänä ovat monella tavoin korkealla. Digitaalinen ja teknologinen kehitys kuten esim. tekoäly, tuovat valtavasti mahdollisuuksia kehittää palveluitamme eteenpäin. Samalla on muistettava, että paras asiakaskokemus ja parhaat tulokset syntyvät silloin kun asiakasta palvelee, tukee ja kuuntelee modernien työkalujen tukemana oikea ihminen, osaava ja kokenut asuntokaupan ammattilainen”, Räsänen linjaa.

Bo palvelee asiakkaitaan tällä hetkellä 16 toimiston voimin 13 kaupungissa ja sen palveluksessa on noin 250 työntekijää. Yhtiö välitti vuonna 2022 noin 4200 kohdetta ja konsernin liikevaihto oli n. 29 miljoonaa euroa. Yhtiön enemmistöomistajana toimii kotimainen pääomasijoittaja Saari Partners, minkä lisäksi omistajiin kuuluvat mm. myös osa yhtiön perustajista sekä avainhenkilöstö.

Lisätietoja: Tuomo Räsänen, toimitusjohtaja, Bo Family Group Oy, p. 040 718 2840