Etusivu / Ajankohtaista / Bo ja Suomen Lappi kansainvälisen huomion kohteena

Bo ja Suomen Lappi kansainvälisen huomion kohteena

Tunnettu kansainvälinen premium-asumisen ja -lomailun portaali JamesEdition on talvikauden kynnyksellä nostanut Suomen Lapin ja Bo:n huikeat loma-asunnot etusivulleen ja uutiskirjeeseensä. Portaali ilmoittaa itse, että sillä on yli 1,5 miljoonaa kuukausittaista kävijää, joten huomioarvo ostokykyisten matkailijoiden ja loma-asunnon ostajien keskuudessa on korkea.

Lappi ja sen laadukas loma-asuminen ovat vahvassa nosteessa paitsi kotimaassa, myös kansainvälisesti. Ilmastonmuutoksen myötä arvoonsa noussut lumivarmuus, pohjoisen eksotiikka ja laadukas loma-asuminen ovat houkutteleva yhtälö yhä useammalle laatutietoiselle matkailijalle Suomen rajojen ulkopuolelta.

Talvikautena 2023-2024 on odotettavissa ennätysmäärä kansainvälisiä lentoja Lappiin. Esimerkiksi suoria kansainvälisiä yhteyksiä on talvikaudella jo 35 kpl vakiintuneempien kaupunkien ohella paikoista kuten Istanbul, Barcelona tai Italian Napoli. Finavian mukaan Lappiin on talvikaudella tarjolla jopa 240 000 lentomatkustuspaikkaa edellisvuotta enemmän, joka jo yksin merkitsee 16 %:n kasvua edelliseen vuoteen.

”Once in a lifetime”-elämyksen sijasta on odotettavissa, että yhä useampi ulkomaalainen kiinnostuu positiivisten kokemusten myötä myös loma-asunnon ostamisesta.”

Bo LKV palvelee tänä päivänä suomalaisten kasvukeskusten lisäksi kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaitaan niin Leviltä kuin Ylläkseltäkin käsin laajalla säteellä Lapin lomakeskuksissa. Mikäli olet kiinnostunut kohteistamme, ole yhteydessä:

Tanja Sotka, p. 045 274 4184 

Michelle Murphy-Kaulanen, p. 040 686 4381