Etusivu / Ajankohtaista / Bo ja Unrealer uudistavat asuntokauppaa nyt yhdessä

Bo ja Unrealer uudistavat asuntokauppaa nyt yhdessä

Bo Family Group Oy on ostanut 13.3.2020 visualisointi- ja 3D-osaajan Unrealer Oy:n koko osakekannan. Bo on mm. Kauppalehden kasvuyritys-listalla huomioitu asuntokaupan ja asumisen palveluiden uudistaja. Itsenäisenä tulosyksikkönä Bo-konsernissa jatkava Unrealer vahvistaa Bo:n digitaalisia palveluita sekä erityisesti rakennuttajille tarjottavia markkinointi- ja myyntipalveluita.

Viime vuonna yli 1,6 miljoonaa euroa vaihtanut, yli 30 prosenttia kasvanut ja vuoden
2019 Deloitte Fast 50 -listalla noteerattu Unrealer on erikoistunut palvelemaan rakennuttajia, kiinteistönomistajia sekä kiinteistönvälitysliikkeitä. Yhtiön visualisointiosaamista hyödynnetään laajasti mm. uusien kiinteistökohteiden ja asuntojen markkinoinnissa. Yhtiön palveluihin kuuluvat edistykselliset 3D-mallinnukset, huippulaatuiset visualisoinnit, animoinnit, videotuotannot sekä virtuaalitodellisuuden ratkaisut. Unrealer palvelee suurinta osaa Suomen merkittävimmistä rakennuttajista ja kiinteistönomistajista.

“Yhdistymisen myötä tähtäämme yhä kokonaisvaltaisempaan ja kattavampaan palveluun,
jossa Unrealerin osaaminen ja Bo:n huippuvälittäjät tarjoavat rakennuttajille ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden. Pystymme jatkossa tarjoamaan myös uudenlaisia digitaalisia työkaluja sekä asiakkaittemme että välittäjiemme käyttöön niin uusien kuin vanhojenkin asuntojen kauppaan”, kertoo Bo Family Groupin toimitusjohtaja Tuomo Räsänen. “Asuntokaupassa ja kiinteistönkehityksessä hyödynnetään yhä voimakkaammin visualisointeja, liikkuvaa kuvaa sekä monipuolisia teknologisia mahdollisuuksia, joilla voidaan vielä valmistumattomienkin kohteiden osalta mahdollisimman realistisesti kuvata tulevaa”, kertoo Unrealerin toimitusjohtaja Tuomas Kankaanpää.

“Osittain on kyse kuluttajien odotuksista ja yleisestä digimurroksesta. On tietysti myös asiakkaillemme liiketoiminnallisesti järkevää päästä siihen, että kohteiden tehokas markkinointi ja myynti voidaan aloittaa varhain sen sijaan, että pitäisi odottaa niiden valmistumista”, hän jatkaa.

Bo Family Groupin merkittävin liiketoiminta on nopeasti kasvanut kiinteistönvälitysyhtiö Bo LKV. Kymmenessä kotimaisessa kasvukeskuksessa toimiva Bo kasvoi noin 50 prosenttia vuonna 2019 ja saavutti 23 miljoonan euron liikevaihdon sekä johtavan markkina-aseman useissa kaupungeissa. Yhtiö on tullut tunnetuksi visuaalisesta otteestaan, kokeneesta välittäjäkunnastaan ja tuloksekkaasta myynnistään. Kaikki kohteet stailataan ja kuvataan sisustuslehtitasoisesti ja niitä markkinoidaan erityisesti myös digikanavissa. Viime vuonna Bo LKV:n myymien asuntojen myyntiaika olikin  35 % lyhyempi kuin Suomessa keskimäärin.

Lue lisää virtuaalikalustamisesta

Referenssi: Tähtitorninmäki

Bo Family Group syntyi palavasta halusta tarjota asuntokaupan ostajille ja myyjille parempaa palvelua. Palvelua, joka olisi ajankohtaisempaa, raikkaampaa, visuaalisempaa, kokonaisvaltaisempaa, koskettavampaa ja vaikuttavampaa kuin kenelläkään muulla. Viiden vuoden aikana Bo on laajentunut pienestä turkulaisesta toimistosta alan nopeimmaksi kasvajaksi ja johtavaksi brändiksi Suomessa. Yhtiön enemmistöomistajana toimii kotimainen pääomasijoitusyhtiö Saari Partners. www.bo.fi

Unrealer perustettiin 2014 Aalto-yliopistolla. Siitä lähtien yhtiö on mullistanut kiinteistö- ja asuntokaupan ammattilaisille tarjottavia palveluita ja saavuttanut johtavan aseman kiinteistömarkkinoinnin asiantuntijana ja siihen liittyvien vaativien sisältö- ja teknologiaratkaisuiden toimittajana.www.unrealer.com