Etusivu / Ajankohtaista / Hilla Villas tarjoilee Lapin parhaat vuokrahuvilat

Hilla Villas tarjoilee Lapin parhaat vuokrahuvilat

Sekä kotimaiseen että ulkomaiseen asiakaskuntaan keskittyvä Hilla Villas aloitti keräämään palveluun vaatimukset täyttäviä vuokrakohteita kesällä. 

”Huvilahankinta käynnistyi vauhdilla ja huviloiden omistajat ovat poikkeuksetta kommentoineet, että vihdoinkin – miksei tällaista ole tehty aiemmin”, kertoo perustajiin kuuluva, osakestrategina ja sijoituskirjailijana paremmin tunnettu Jukka Oksaharju. 

 Idea uuden palvelun perustamiseen lähti liikkeelle Lappiin laadukkaita huviloita rakennuttaneiden omistajien omista kokemuksista ja tarpeista. Tähänastisissa vuokravälityspalveluissa Lapin majoituskohteiden tarjoama esiteltiin kirjavana, eikä se vastannut kansainvälisen matkailun kasvupotentiaaliin. Lisäksi palveluista puuttui hintakilpailu, joten huviloiden omistajat ovat maksaneet vuokrauksesta jopa 20-25 prosentin välityspalkkion. 

Hilla Villas tuo muutoksen tähän. Avajaistarjouksena välityspalkkio on vain 10% (+ alv) 31.10.2023 mennessä tehdyille välityssopimuksille. Välityspalkkiotaso on voimassa vuoden 2025 loppuun päättyneille majoituksille. Nopeasti toimivat hyötyvät eniten sillä lokakuun lopun jälkeen tehtäville sopimuksille välityspalkkio on 15% (+ alv). 

Huvilat esillä arvoisessaan seurassa

Bo päätti kesäkuussa lähteä mukaan voimakasta kasvua tavoittelevaan Hilla Villasiin sekä strategisena kumppanina että omistajana. Lisäksi Bo:n välittäjät osallistuvat palveluun liittyvien, sopivien vuokrahuviloiden hankkimiseen. 

”Hilla Villasin kohderyhmä ja profiili sopivat erinomaisesti yhteen Bo:n kanssa. Suomesta on tähän saakka puuttunut markkina-asemaltaan merkittävä palvelu, joka erikoistuu vain Lapin laadukkaimpien lomakohteiden vuokravälitykseen. Hilla Villasissa huvilan omistaja tietää, että hänen kohteensa on esillä arvoisessaan seurassa. Toisaalta hän myös tietää kohteensa olevan tarjolla ostovoimaisimmalle asiakasryhmälle”, kertoo Bo LKV:n toimitusjohtaja Tuomo Räsänen. 

Usko Lapin vetovoimaan ja matkailun kasvuun on vahva. ”Lappi on yksi maailman taianomaisimmista paikoista, joka vetää puoleensa vuosi vuodelta enemmän vierailijoita. Mutta maksukykyinen asiakaskunta edellyttää aidosti korkeaa laatutasoa sekä majoituskohteilta että elämyspalveluilta, jotta heidän odotuksensa voidaan ylittää”, Oksaharju painottaa. 

Hilla Villasin omistajina on Bo:n ja Oksaharjun ohella eri osaamisalueiden kovan luokan osaajia, muun muassa näyttelijä Jussi Vatanen, PolarHouse Oy:n toimitusjohtaja Sameli Lähdesmäki, IT-alan sarjayrittäjä Olli Yliaho sekä viestinnän konsulttibisneksen konkari Esa Laurila. 

Jos olet kiinnostunut vuokraamaan huvilaasi Lapissa, tutustu palveluun tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa hillavillas.com/bo tai ota yhteyttä Bo:n välittäjään. 

Lisätietoa:
Jukka Oksaharju
jukka.oksaharju@hillavillas.com
050 376 0589