Etusivu / Ajankohtaista / Bo LKV mukana Remppa vai muutto Suomi -sarjassa syksyllä 2021

Bo LKV mukana Remppa vai muutto Suomi -sarjassa syksyllä 2021

Maailmalla valtavan suosion saavuttaneen Remppa vai muutto -sarjan (Love It or List It) jokaisessa jaksossa yksi perhe pääsee toteuttamaan kotiunelmiaan. Nykyinen koti ei enää palvele muuttuneita tarpeita, joten se päivitetään lattiasta kattoon vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita. Samalla perheelle esitellään kolme upeaa ja houkuttelevaa ehdotusta uudeksi kodiksi.

Kiinteistönvälittäjä ja sisustusarkkitehti kisaavat leikkimielisesti keskenään yrittäessään löytää täydellisen ratkaisun, joka täyttäisi perheen kaikki toiveet ja sopisi heidän asettamaansa budjettiin.

Ohjelman lopussa perheelle esitellään heidän toiveidensa mukainen ja uudistettu koti. Perhe valitsee jäävätkö he asumaan nykyiseen kotiinsa vai laittavatko sen myyntiin ja mahdollisesti muuttavat yhteen heille esitellyistä uusista kohteista. Edessä onkin enää suuri kysymys: Remppa vai muutto?

Televisioon odotetun paluun tekevä Marko Paananen, on valmistunut sisustusarkkitehdiksi Los Angelesissa ja on suomalaisille tuttu mm. Nelosen Inno-sisustusohjelmasta. Viime vuosina Paananen on työskennellyt erilaisten yksityisasuntojen suunnitteluratkaisujen parissa. Vahva kokemus, innovatiivinen ote sekä valloittava persoona takaavat onnistuneen remontin.

”Olen innoissani ja kiitollinen tästä tilaisuudesta päästä näyttämään ammattitaidoistani juuri tilasuunnittelun puolen. Oivaltavat pohjaratkaisut sekä käytännönläheisyys nostavat sekä elämänlaatua että asunnon arvoa”, iloitsee Paananen.

”Anne on nuori, fiksu ja freesi ammattilainen, jonka kanssa on taatusti kivaa ja inspiroivaa tehdä töitä”, kertoo Paananen.

Bo LKV:ta edustava Anne Ramsay, kiinteistönvälittäjä LKV, KTM,  tiesi jo lapsena haluavansa kiinteistönvälittäjäksi, joten päämäärätietoisuus on hänelle ominaista. Pirskahtelevan luonteen omaava Anne onkin täynnä intoa päästessään toteuttamaan ihmisten suurimpia asuntohaaveita.

”Tärkeintä on mielestäni saada kokonaisvaltainen ymmärrys siitä, mitä perheet ohjelmassa oikeasti tarvitsevat, jotta arki kodissa on sujuvaa. Näiden tarpeiden pohjalta aion kartoittaa huolellisesti yllättäviäkin asuntoratkaisuja. Hyvien, erilaisten vaihtoehtojen löytäminen tulee olemaan kaiken keskiössä. Uskon, että täydennämme Markon kanssa toisiamme juuri oikeilla tavoilla, ja tiedän että nauru tulee olemaan herkässä”, kertoo Ramsay.

Voisiko sinun asuntosi olla yksi ohjelmassa esiteltävistä kodeista? Jos harkitset asuntosi myyntiä tänä keväänä, se voi hyvin päästä esitellyksi myös televisiossa. Lue lisää myyntikonseptistamme täällä ja varaa maksuton arviokäynti! Remppa vai muutto Suomi nähdään Nelosella syksyllä 2021.

Varaa maksuton arviokäynti