Etusivu / Ajankohtaista / Turvallista asuntokauppaa Bo:n kanssa

Turvallista asuntokauppaa Bo:n kanssa

Myymme asuntosi turvallisesti

Asunnon myyjänä voit rauhallisin mielin varata arviokäynnin ja aloittaa asuntosi myynnin kanssamme. Välittäjämme kanssa voit sopia turvallisesta tavasta tutustua asuntoosi myyntiarviota varten. Huolehtimme turvallisuudestasi aina käyttämällä kasvomaskia ja pitämällä riittävää etäisyyttä. Toimimme koko välitysprosessin ajan vastuullisesti.

Näin myymme asuntosi

Sovimme kanssasi yksityisesittelyn

Asunnon ostajana voit olla suoraan yhteydessä kiinnostavan asunnon välittäjään ja sopia hänen kanssaan yksityisesittelyn. Yksityisesittelyssä sinulla on myös paremmin aikaa keskustella sinua askarruttavista asioista ja tutustua asuntoon kaikessa rauhassa.

Käytämme kasvomaskia asuntoesittelyssä ja suosittelemme sen käyttöä myös asiakkaillemme. Hyvän käsihygienian edistämiseksi huolehdimme, että tavatessamme meillä on aina tarjota mahdollisuus käsien pesemiseen tai desinfioimiseen. Pidämme riittävää etäisyyttä ja välittäjä avaa tarvittaessa asunnon kaappien ovia.

Hyödynnämme asuntokaupan digitaalisia palveluita

Tiesithän, että suurimman osan asunnon vaihtoon liittyvistä vaiheista voi nykyään hoitaa digitaalisesti? Myyjä voi allekirjoittaa toimeksiantosopimuksen kanssamme sähköisesti, samoin asunnon tarjousneuvottelut voidaan käydä täysin sähköisesti.

Suurin osa asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen kaupanteosta onnistuu myös digitaalisesti. Tästä hyötyvät sekä myyjät että ostajat. Kun kaupan ehdoista on sovittu, käynnistää välittäjä sähköisen asuntokaupan – edellyttäen, että ostajan ja myyjän rahoitukseen liittyvät asiat ovat kunnossa pankkien kanssa. Lisäksi välittäjä varmistaa, että kyseinen asuntokauppa soveltuu tehtäväksi sähköisesti. Pankit tarkistavat digitaalisen asuntokaupan edellytykset lisäksi omasta näkökulmastaan. Kun kaikki on selvitetty ja valmiina, saavat myyjä ja ostaja kutsun allekirjoittamaan kaupat digitaalisesti.

Tutustu DIAS-kaupan etuihin

Työmme suomalaisten asuntounelmien toteuttamisessa jatkuu muutoin normaalisti. Lisätietoa koronaviruksesta ja influenssatilanteesta saat Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL).