Turvallista asuntokauppaa Bo:n kanssa

Yleinen | 13.03.2020

Koronatilanne mietityttää juuri nyt monia asunnon myyjiä ja ostajia. Bo LKV seuraa tilannetta aktiivisesti ja haluamme omalla toiminnallamme ehkäistä viruksen leviämistä.

Sovimme kanssasi yksityisesittelyn

Asunnon ostajana voit olla suoraan yhteydessä kiinnostavan asunnon välittäjään ja sopia hänen kanssaan yksityisesittelyn. Yksityisesittelyssä sinulla on myös paremmin aikaa keskustella sinua askarruttavista asioista ja tutustua asuntoon kaikessa rauhassa.

Miksi varata yksityisesittely?

Huolehdimme käsihygieniasta

Hyvä käsihygienia, oikeaoppinen yskiminen ja kasvojen koskettelun välttäminen ovat avainasemassa tartunnan välttämiseksi. Tavatessamme emme kättele ja vältämme tarpeetonta lähikontaktia. Hyvän hygienian edistämiseksi huolehdimme, että tavatessamme asiakkaitamme meillä on aina tarjota mahdollisuus käsien pesemiseen tai desinfioimiseen.

Hyödynnämme asuntokaupan digitaalisia palveluita

Tiesithän, että suurimman osan asunnon vaihtoon liittyvistä vaiheista voi nykyään hoitaa digitaalisesti? Myyjä voi allekirjoittaa toimeksiantosopimuksen kanssamme sähköisesti, samoin asunnon tarjousneuvottelut voidaan käydä täysin sähköisesti.

Suurin osa asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen kaupanteosta onnistuu myös digitaalisesti. Tästä hyötyvät sekä myyjät että ostajat. Kun kaupan ehdoista on sovittu, käynnistää välittäjä sähköisen asuntokaupan – edellyttäen, että ostajan ja myyjän rahoitukseen liittyvät asiat ovat kunnossa pankkien kanssa. Lisäksi välittäjä varmistaa, että kyseinen asuntokauppa soveltuu tehtäväksi sähköisesti. Pankit tarkistavat digitaalisen asuntokaupan edellytykset lisäksi omasta näkökulmastaan. Kun kaikki on selvitetty ja valmiina, saavat myyjä ja ostaja kutsun allekirjoittamaan kaupat digitaalisesti.

Tutustu DIAS-kaupan etuihin

– – – – –

Työmme suomalaisten asuntounelmien toteuttamisessa jatkuu muutoin normaalisti.

Lisätietoa koronaviruksesta ja influenssatilanteesta saat Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL).Palaa Ajankohtaista-sivulle