Etusivu / Ajankohtaista / Bo LKV vahvistuu Lapin huvilakaupassa – Michele Murphy-Kaulanen Bo:n tiimiin Ylläksellä

Bo LKV vahvistuu Lapin huvilakaupassa – Michele Murphy-Kaulanen Bo:n tiimiin Ylläksellä

Bo LKV on viime vuosina laajentanut toimintaansa Suomen suurimmista kasvukeskuksista paikkoihin, jossa se voi palvella asiakkaitaan myös laadukkaiden loma-asuntojen kaupassa. Syksyllä 2021 Bo perusti toimiston Leville, jossa yhtiö on muutamassa vuodessa saavuttanut vankan jalansijan erityisesti laadukkaiden loma-asuntojen myyjänä sekä kokonaisvaltaisena markkinoinnin ja myynnin kumppanina loma-asumiseen liittyvien aluekehityshankkeiden rakennuttajille. Syksyllä 2022 puolestaan avattiin Hangossa Bo:n toimisto palvelemaan merihenkisen loma-asumisen ystäviä.

Nyt Bo vahvistaa verkostoaan Ylläksen alueella, kun uutena tiimin jäsenenä aloittaa Michele Murphy-Kaulanen. Michele alias Minttu tunnetaan erittäin menestyksekkäästä yrittäjäurastaan puolisonsa kanssa, sekä vuosien varrella useista TV-ohjelmista. Michele toimi yli 9 vuotta perheen yrityksen toimitusjohtajana ja tämä yrittäjätaival huipentui keväällä 2023 menestyksekkääseen yrityskauppaan, jossa Michele puolisoineen luopui K-kauppiastoiminnastaan Äkäslompolossa.

”Lähden samaan aikaan innolla, mutta nöyrin mielin mukaan asuntokauppaan. Ylläksen ja Äkäslompolon alueen pitkäaikaisena yrittäjänä olen nähnyt läheltä alueen kehityksen; sen huvilakaupan ja matkailun kasvun. Tunnen myös paljon niin kyläläisiä kuin täällä lomaansa viettäviä, joten kosketuspintaa potentiaalisiin asiakkaisiin on jo olemassa runsaasti. Yrittäjähenkinen tekeminen, myynti ja asiakkaiden laadukas palveleminen ovat kaikki erittäin lähellä sydäntäni. Opittavaa asuntokaupan juridiikassa ja käytännöissä on tietenkin myös paljon, mutta Bo:n valtakunnallinen tiimi on vankka tuki tekemiselle”, Michele kertoo.

”Bo on ollut valtavan tyytyväinen panostukseensa Lapissa. Saimme hyvän startin 2021 huvilakaupassa Levillä ja kasvu on jatkunut erittäin vahvana sen jälkeenkin. Uskon, että kaikki megatrendit puhuvat sen puolesta, että kotimaiset ja kansainväliset asiakkaat löytävät tulevaisuudessa Suomen pohjoiset lomakeskukset ja niiden laadukkaan loma-asumisen entistäkin suuremmin joukoin. On myös nähtävissä suuntaus entistä laadukkaampiin loma-asuntoprojekteihin, joissa näkyy etätyön yleistyminen ja omistajien kiinnostus viettää enemmän aikaa vuodesta pohjoisen luonnon lähellä”, kertoo Bo LKV:n toimitusjohtaja Tuomo Räsänen.

”Uskon, että ajan kanssa meidän on edelleen mielekästä vahvistaa läsnäoloamme pohjoisessa ja varmistaa palvelukykymme Ylläksen ja Levin alueiden lisäksi 2–3 vahvimmin kasvavassa lomakohteessa. Olemme myös kiinnostuneita tavalla tai toisella tukemaan asiakkaidemme asuntokauppaa auttamalla kohteiden vuokraamisessa silloin kuin niitä ei itse käytetä”, Räsänen jatkaa.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tuomo Räsänen, Bo LKV Oy, p. 040 718 2840
Asuntomyyjä Michele Murphy-Kaulanen, Bo LKV Levi-Ylläs, p. 050 5287854