Herttoniemi ASUINALUEENA

Herttoniemi, Helsinki

ITÄISEN HELSINGIN HISTORIALLINEN HERTTONIEMI

 

Kantakaupungista kaakkoon sijaitseva Herttoniemi on koti yli 25 000:lle asukkaalle, jotka suurimmilta osin asuvat Länsi-Herttoniemen, Herttoniemenrannan sekä Roihuvuoren alueilla. Kaupunginosalla on pitkä historia; Herttoniemen kylä oli yksi Helsingin pitäjän vanhimpia, ja Herttoniemen kartanon historia ulottuu jo aikaan ennen 1500-lukua. Herttoniemi saa asukkailtaan kehuja tunnelmallisuudestaan, kylämäisyydestään ja kodikkuudestaan. Alueen talokannasta löytyy kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitalojakin. Helsingin keskustaan Herttoniemestä on ainoastaan reilu kymmenen minuutin matka metrolla.

 

Herttoniemen lähialueisiin kuuluvat Kulosaari, Roihuvuori ja Tammisalo, jotka tarjoavat asumista luonnon läheisyydessä, kuitenkin näppärän matkan päässä Helsingin keskustasta.

Herttoniemi lukuina

Valitse postinumero:
3
Koulut
5
Päiväkodit ja leikkipaikat
2
Lääkärit ja terveysasemat
2
Kaupat
2
Ravintolat
2
Kahvilat ja baarit
58 %
Aikuisten talouksia
24 261 €
Keskitulo
17 %
Lapsiperheitä
37 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Herttoniemi ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Sopulitie 3

Herttoniemi, Helsinki 248 m2 paritalo 1978
710 000 € 6 h, k, s

« Sivu 1/1 »Palaa takaisin ylös