Kiinteistönvälitys HelsinkiIntohimoista ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä Helsingissä

 

Oletko myymässä asuntoasi Helsingissä? Tarjoamme asuntosi myyntiin palvelun, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat eri asuinalueet ja niiden erityispiirteet, ja heillä on vuosien kokemus asuntojen menestyksekkäästä myynnistä Helsingissä. Huippuvälittäjien lisäksi tiimiimme kuuluvat alan parhaat stailaajat, valokuvaajat ja markkinoinnin osaajat. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä.

Arviokäynnillä saat paljon muutakin kuin ainoastaan hinta-arvion asunnostasi. Tutustumme jokaiseen kohteeseen perusteellisesti ja valitsemme juuri sille sopivan myyntitavan, joka avulla paras mahdollinen myyntihinta voidaan saavuttaa. Samalla myynnin mahdolliset esteet tai hidasteet voidaan tunnistaa jo varhaisessa vaiheessa. Arviokäynti myyntiä varten on maksuton.

Asiakkaanamme pääset myös nauttimaan monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Kumppaniyrityksiemme valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen valmiiksi neuvoteltuun hintaan.

Lähteet: KVKL Hintaseurantapalvelu, Etuovi, Taloustutkimus ja Bo LKV