Kaartinkaupunki ASUINALUEENA

Kaartinkaupunki, Helsinki

ETELÄ-HELSINGIN KAUNIS KAARTINKAUPUNKI

 

Etelä-Helsingissä sijaitseva Kaartinkaupunki on yksi kantakaupungin halutuimpia asuinalueita. Esplanadin puiston ja Tähtitorninmäen välisellä alueella sijaitseva Kaartinkaupunki hurmaa pienillä kaduilla, joita täyttävät toinen toistaan upeammat kivitalot, jotka edustavat muun muassa jugendin ja uusklassismin tyylisuuntaa. Ullanlinnan peruspiiriin kuuluva Kaartinkaupunki tarjoaa kodin noin 1 000:lle asukkaalle ja työpaikan yli 10 000:lle. Kaupunginosa hiljeneekin työaikojen jälkeen, ja tarjoaa tunnelmallisen ympäristön asumiseen kaupungin keskustassa. Asumisen ja työpaikkojen lisäksi Kaartinkaupunki on tunnettu lukuisista eri palveluistaan ja vapaa-ajan kohteistaan, joista mainittakoon Designmuseo, Erottajan pelastusasema, Kasarmitori ja Kauppahalli. Bo:n uusin toimisto Helsingissä sijaitsee Kaartinkaupungissa osoitteessa Kasarmikatu 28.

 

Kaartinkaupungin lähialueisiin kuuluu Helsingin ydinkeskusta, Kluuvi, Kruununhaka, Katajanokka, Kaivopuisto, Ullanlinna sekä Punavuori.

Kaartinkaupunki lukuina

Valitse postinumero:
1
Koulut
1
Päiväkodit ja leikkipaikat
9
Lääkärit ja terveysasemat
4
Kaupat
27
Ravintolat
13
Kahvilat ja baarit
62 %
Aikuisten talouksia
49 622 €
Keskitulo
16 %
Lapsiperheitä
56 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Kaartinkaupunki ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Unioninkatu 8

Kaartinkaupunki, Helsinki 47,5 m2 kerrostalo 2015
595 000 € 2h, avok, kph, parveke

Eteläranta 2

Kaartinkaupunki , Helsinki 157,9 m2 kerrostalo 1886
1 650 000 € Olohuone, rt, avokeittiö, 2mh, kph, sauna, khh, vh, terassi (viherhuone)

« Sivu 1/1 »Palaa takaisin ylös