Kruununhaka ASUINALUEENA

Kruununhaka, Helsinki

AJATONTA ARKKITEHTUURIA JA KLASSISTA HELSINKIÄ MEREN REUNUSTAMANA

 

Merenrannalla sijaitseva Kruununhaka on yksi Helsingin keskustan suosituimpia asuinalueita, jossa näkymiä hallitsevat kauniit kivitalot tyylikkäine ravintoineen ja putiikkeineen. Kruununhaassa, kuten muillakin Helsingin arvoalueilla, korostuu etenkin hiljaisuus ja rauhallisuus, vaikka lähemmäs ydinkeskustaa ja Senaatintoria saapuessa turisteja alkaakin näkymään. Kruununhaan alueelta löytyvät monet Helsingin tärkeimmistä rakennuksista, kuten muun muassa Tuomiokirkko, Presidentinlinna, Helsingin kaupungintalo sekä upea vanha empirekeskusta ja torikorttelit, joissa kukoistavat lukuisat kahvilat, ravintolat ja putiikit.

 

Kruununhaan lähialueisiin kuuluvat ydinkeskusta, Kluuvi, Kaartinkaupunki, Katajanokka, Siltasaari, Merihaka, Kaivopuisto sekä Ullanlinna, jotka kaikki tarjoavat laajan skaalan koteja kaupunkiasumiseen Helsingin kantakaupungissa.

Kruununhaka lukuina

Valitse postinumero:
3
Koulut
2
Päiväkodit ja leikkipaikat
21
Lääkärit ja terveysasemat
3
Kaupat
26
Ravintolat
17
Kahvilat ja baarit
61 %
Aikuisten talouksia
36 132 €
Keskitulo
16 %
Lapsiperheitä
56 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Kruununhaka ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Kristianinkatu 8

Kruununhaka, Helsinki 171 m2 kerrostalo 1939
1 360 000 € 5 h+k

« Sivu 1/1 »Palaa takaisin ylös