Viikki ASUINALUEENA

Viikki, Helsinki

AINUTLAATUINEN ASUINALUE UPEAN LUONNON KESKELLÄ

 

Viikki on luontorikas asuinalue Koillis-Helsingissä, jossa asuu noin 12 000 asukasta. Koulutus, tutkimus ja ekologisuus nousevat Viikissä esille monilla tapaa; alueen keskellä on Helsingin yliopiston kampuksen ympärille rakentunut Tiedepuisto, ja Eko-Viikki on ensimmäinen ekologisesti suunniteltu kaupunginosa Suomessa. Viikki on erityisesti lapsiperheiden ja luonnosta nauttivien suosiossa. Maaseutumaisuus korostuu Viikissä etenkin Helsingin yliopiston tutkimustilan lähes 160-hehtaarisella peltoalueella, Viikinmäessä sekä Kukkulakaupungissa. Viikki on ainutlaatuinen kokonaisuus luontoa ja viihtyisää asumista vain kahdeksan kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

 

Viikin lähialueisiin kuuluu Toukola, Koskela, Vanhakaupunki, Pihlajisto, Pihlajamäki, Malmi, Herttoniemi, Myllypuro sekä Mellunkylä.

Viikki lukuina

Valitse postinumero:
2
Koulut
13
Päiväkodit ja leikkipaikat
3
Lääkärit ja terveysasemat
3
Kaupat
10
Ravintolat
2
Kahvilat ja baarit
56 %
Aikuisten talouksia
23 712 €
Keskitulo
30 %
Lapsiperheitä
31 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Viikki ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Limingantie 44-46

Kumpula, Helsinki 31 m2 puutalo-osake 1941
230 000 € 2 h, avok, kph

« Sivu 1/1 »



Palaa takaisin ylös