Hakametsä ASUINALUEENA

Hakametsä, Tampere

HAKAMETSÄ TARJOAA ASUMISTA JA JÄÄKIEKKOA

 

Hakametsä on kaupunginosa Tampereella, reilun neljän kilometrin päässä kaupungin ytimestä. Messukylän laidunmaasta omaksi alueekseen Hakametsää alettiin asuttaa 1800-luvun loppupuolella. 1950-luvulla tehtyjen alueen asemakaavojen jälkeen Hakametsä on kasvanut vuosikymmenten saatossa, vaikka edelleen onkin pienehkö ja viihtyisä asuinalue. Hakametsästä löytyy kerros-, omakoti-, rivi- ja luhtitaloja. Hakametsä on parhaiten tunnettu kuuluisasta jäähallistaan, joka myös Tampereen jäähallin nimellä tunnetaan, mikä valmistui 60-luvulla jääkiekon MM-kisoja varten. Hakametsän jäähalli oli Suomen ensimmäinen lajissaan. Kalevan alueen kauppapalvelut aivan Hakametsän vieressä palvelevat alueen asukkaita päivittäistavara- ja erikoiskauppoineen.

 

Hakametsän lähialueisiin kuuluu Huikas, Kaleva, Kalevanrinne, Kissanmaa, Messukylä, Ristinarkku, Uusikylä sekä Vuohenoja.

Hakametsä lukuina

Valitse postinumero:
1
Päiväkodit ja leikkipaikat
5
Lääkärit ja terveysasemat
2
Kaupat
2
Ravintolat
6
Kahvilat ja baarit
63 %
Aikuisten talouksia
22 075 €
Keskitulo
12 %
Lapsiperheitä
47 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Hakametsä ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Näillä hakuehdoilla ei löytynyt kohteita.

« Sivu 0/0 »Palaa takaisin ylös