Kiinteistönvälitys TampereIntohimoista ja ammattitaitoista kiinteistönvälitystä Tampereella

 

Oletko myymässä asuntoasi Tampereella? Tarjoamme asuntosi myyntiin palvelun, joka nostaa asuntosi arvoa, mahdollistaa nopean myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat eri asuinalueet ja niiden erityispiirteet, ja heillä on vuosien kokemus asuntojen menestyksekkäästä myynnistä Tampereella. Huippuvälittäjien lisäksi tiimiimme kuuluvat alan parhaat stailaajat, valokuvaajat ja markkinoinnin osaajat. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä.

Arviokäynnillä saat paljon muutakin kuin ainoastaan hinta-arvion asunnostasi. Tutustumme jokaiseen kohteeseen perusteellisesti ja valitsemme juuri sille sopivan myyntitavan, joka avulla paras mahdollinen myyntihinta voidaan saavuttaa. Samalla myynnin mahdolliset esteet tai hidasteet voidaan tunnistaa jo varhaisessa vaiheessa. Arviokäynti myyntiä varten on maksuton.

Asiakkaanamme pääset nauttimaan myös monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Kumppaniyrityksiemme valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen valmiiksi neuvoteltuun hintaan.

 

Lähteet: KVKL Hintaseurantapalvelu, Etuovi, Taloustutkimus ja Bo LKV


VARAA MAKSUTON ARVIOKÄYNTI KALENTERISTA TAI ALLA OLEVASTA LOMAKKEESTA

Varaa arviokäynti kalenteristamme

Ajanvarauskalenteristamme varaat maksuttoman tunnin arviokäynnin sinulle sopivaan aikaan. Voit myös varata 15 minuutin puhelinajan keskustellaksesi välittäjän kanssa kotisi myyntiin liittyvistä kysymyksistä. Aloita valitsemalla alueesi ja näet heti vapaat ajat.