Etusivu / Blogi / DIY / DIY jouluinen kylpysuola
Bo Living
DIY

DIY jouluinen kylpysuola

Jouluisen kylpysuolan tuoksut ja rentouttava vaikutus antaa pienen maistiaisen joulun kiireettömyydestä ja rauhasta. Valmista jouluinen kylpysuola itsellesi tai anna rakkaudella toteutettu muistaminen läheiselle.

Joulun odotus ei ole pelkästään kiireiden aikaa. On ihanaa pysähtyä tuntemaan ja fiilistelemään, miltä kaikki oikeastaan tuntuukaan. Jouluisen kylpysuolan tuoksut ja rentouttava vaikutus antaa pienen maistiaisen joulun kiireettömyydestä ja rauhasta. Bo LKV Porvoon stailaajamme Loviisa Mutanen valmisti ihanan kylpysuolan joulun kiireettömiin hetkiin. Valmista jouluinen kylpysuola itsellesi tai anna rakkaudella toteutettu muistaminen läheiselle.

diy tee se itse kylpysuola lahjaidea bo lkv

Jouluinen kylpysuola

Tarvittavat materiaalit:

6 dl epsom-suolaa
2 rkl kookosöljyä
eteeristä öljyä, esim. mänty
appelsiinia
kuusta
eukalyptusta
kukkia

Kylpysuolan tekemisessä on vain mielikuvitus rajana. Voit miettiä, mitkä tuoksut ja maut ovat juuri sinulle kaikista rakkaimpia joulussa ja lisätä niitä kylpysuolan joukkoon. Näin saat kaikista nautinnollisimman kylpyhetken.

Pakkaa kylpysuola kauniiseen lasipurkkiin, kietaise kaunis nauha ympärille ja somisteeksi vaikka muutama kuusenoksa. Sopiva annostus jalkakylpyyn on 1dl ja koko kehon hemmotteluun sopiva määrä on 5 dl.

Haluaisitko lisää ideoita ja inspiraatiota? Tilaamalla Bo:n uutiskirjeen saat joka kuukausi kattavan paketin sisustuksesta, trendeistä, asuntokaupasta sekä ihanista asumisen palveluista suoraan sähköpostiisi. 

Tilaa uutiskirje