Etusivu / Blogi / DIY / Ekologinen joulukuusi ja DIY-koristeet
Bo Living
DIY

Ekologinen joulukuusi ja DIY-koristeet

Joulukuusenkoristeiden ei tarvitse olla aina samat ja perinteiset, vaan kuusen oksille voit ripustaa jouluisten koristeiden rinnalle vaikka rakkaimmat korusi. Kuusen voi puolestaan vuokrata ruukussa, ja näin se ei päädy joulun jälkeen roskiin, vaan istutetaan takaisin kasvamaan.

Yhteistyössä: Televisio Lifestyle Store & Vuokrapuu

Kuusen tuoksu tuo joulun – vuokraa ruukkukuusi

Aidon kuusen tuoksu on takuuvarma joulutunnelman nostattaja. Tuoksumuistot vievät mielen lapsuuden joulujen taianomaiseen odotukseen ja iloiseen juhlintaan. Tänä jouluna Turun toimistollamme ilahduttaa Vuokrapuun vuokrattava ruukkukuusi, joka joulun jälkeen voidaan istuttaa takaisin luontoon jatkamaan kasvuaan.

Vinkki: Pieni määrä vettä kuusen juurelle päivittäin takaa sen, ettei kuusen neulasia löydy joulun jälkeen jokaisesta nurkasta kuivuneen kuusen pudottaessa vihreyttään.

DIY: Helminauha kuusen oksille

Stailaustiimimme yhteisen askarteluhetken tuloksena styrox-pallot muuttuivat akryylimaalien avulla juhlavaksi helminauhamaiseksi koristenauhaksi ja pehmeän pyöreää koristeteemaa mukaillen tähden sijaan latvakoristeena komeilee metallinhohtoinen rengas. Koristenauhojen askartelu onnistuu hyvin myös lasten kanssa. Tarvitset vain puuvillalankaa, pitkän neulan, kolmen kokoisia styrox-palloja (käytimme 1,5 cm, 3 cm ja 4 cm kokoisia palloja), omaan jouluusi sopivan värisiä akryylimaaleja, pensselin ja puutikkuja maalausta helpottamaan.

Vinkki: Kun styrox-pallon laittaa puisen varrastikun nokkaan maalatessa, sormet pysyvät puhtaina askartelupuuhissa.

Kauniit korut koristeiksi

Tähän jouluun kuusemme koristautui itse askarreltujen koristeiden lisäksi kauneimpiin koruihin. Kotimaiset Hologrammirenkaat -korvakorut toistavat ympäröiviä sävyjä viehättävästi ja mukautuvat tunnelmaan kimaltaen juhlavaa säteilyä ympärilleen. Sisustuksen pehmeät sävyt inspiroivat meitä valitsemaan samanlaista sävymaailmaa myös kuusemme oksille. Aidot kynttilät ovat kauniin perinteiset selkeälinjaisten koristeiden rinnalla. Jotain modernia ja jotain perinteistä on toimiva resepti raikkaan näköiseen jouluun.

Haluaisitko lisää ideoita ja inspiraatiota? Tilaamalla Bo:n uutiskirjeen saat joka kuukausi kattavan paketin sisustuksesta, trendeistä, asuntokaupasta sekä ihanista asumisen palveluista suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje