Etusivu / Blogi / DIY / Pääsiäisen kaunein tuliaiskimppu
Bo Living
DIY

Pääsiäisen kaunein tuliaiskimppu

Pääsiäisen pyhinä Bo Family aikoo viettää paljon aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa, paljon naurua ja ikimuistoisia hetkiä kevään ensimmäisen juhlan äärellä. Vaikka pääsiäinen ei ole perinteisesti juhla, jossa jaetaan lahjoja, on silti ystäviä ihana muistaa jollakin pienellä tuliaisella. Ideoimme pääsiäisen kauneimman tuliaiskimpun ja ajattelimme, että ehkä myös te innostutte tästä yhtä paljon kuin me!

Ajankohtainen kimppu syntyy pajunoksista, voimapaperista, juuttinarusta ja luonnonsävyisistä sulista. Siisti ensin oksien päät, ja sido koko nippu sen jälkeen juuttinarulla tiukasti yhteen. Kääri kimpun suojaksi voimapaperia (tai vaikka leivinpaperiarkki). Solmi lopuksi vielä muutama höyhen kimpun juureen ja sitten onkin jo valmista! Skandinaavisen tyylin ystävä ihastuu kimppuun varmasti ikihyviksi ja juhlan jälkeen oksat muistuttavat vielä mukavista yhteisistä hetkistä koko seuraavan viikon.

Tämän myötä toivottelemme teille jokaiselle mitä ihaninta pitkäperjantaita ja koko pääsiäisen aikaa. Muistakaahan syödä mämmiä kohtuudella ja pyhittää nämä päivät vain mukaville asioille.

Lisää DIY-ideoita blogissamme: