Etusivu / Blogi / Haastattelut / Bo-designmallisto: Bo X Malia
Bo Living
Haastattelut

Bo-designmallisto: Bo X Malia

Malialla suunnittelu lähtee miettimällä tunnelmaa, joka halutaan uudella tuoksulla tuoda tilaan aistittavaksi. Yhteistyössä Bo:n suunnittelijoiden kanssa syntyi tuoksu, jonka lämmin ja moniulotteinen tuoksumaailma sisältää häivähdyksen pionia.

bo-designmallisto-malia

Tuoksukynttilöistä ja huonetuoksuista tunnettu kotimainen Malia Company tekee laadukkaita ja luonnollisia luksustuoksutuotteita. Yhdessä Bo ja Malia loivat tuoksun, jonka lämmin ja moniulotteinen tuoksumaailma sisältää häivähdyksen pionia. Kynttilät valmistetaan luonnollisista ja myrkyttömistä vahoista Ranskassa kuuluisalla Grassen tuoksualueella, josta löytyvät maailman parhaat raaka-aineet ja tietotaito. Malian perustajalle Johanna Laaksomaalle on tärkeää, että tuotteet ovat turvallisia sekä myös lapsiperheille sopivia.

Millainen luova prosessinne on?

”Luova prosessimme lähtee siitä, miten me haluamme kynttilän tai tuoksun muuttavan tilan tunnelmaa. Millainen fiilis tilaan syntyy, kun meidän tuotteemme on siellä käytössä? Suunnittelijana minulle on ensiarvoisen tärkeää, että valmistamamme tuotteet ovat sellaisia, joita käyttäisin omassa kodissani.”

bo-designmallisto-malia
bo-designmallisto-malia

Mitä nuotteja tuoksussa on?

”Bo:lle valikoitunut unisex-tuoksu on moniulotteinen sekoitus pehmeitä ja ylellisiä tuoksunuotteja. Niitä tuoksuun saatiin vaalealla myskillä, vaniljalla, safronilla ja patchoulilla. Tasapainoksi mukana on myös kukkien raikkautta ja makeutta: jasmiinia, ruusua sekä häivähdys pionia. Lopputulos on seesteisen pehmeä uniikkituoksu.”

Mikä on huonetuoksujen ja tuoksukynttilän merkitys?

”Tuoksut ovat levollisuuden ja hyvän olon lähde. Meillä Malialla tuoksun suunnittelu lähtee miettimällä tunnelmaa, jonka haluamme uudella tuoksulla tuoda tilaan aistittavaksi. Tuoksut luovat hetkiin henkilökohtaisen merkityksen, ja ne säilyvät tuoksumuistoina pitkään.”

Kutsuimme kolme suomalaista suunnittelijaa luomaan uniikkien sisustustuotteiden malliston yhdessä Bo:n suunnittelijoiden kanssa. Mukana ovat muotoilutoimisto Saana ja Olli, Malia sekä Karila Ceramics. Huhtikuussa julkaistavan malliston kantavana teemana ovat vastuullisuus ja elämästä nauttiminen.

Teksti: Peeta Peltola ja Saila Kurki
Kuvausjärjestely: Sanni Koffert
Kuvat: Juuso Soininen