Etusivu / Blogi / Kodit / sisustussuunnittelijan koti Verkarannassa
Bo Living
Kodit

sisustussuunnittelijan koti Verkarannassa

Suunnittelija Jutta Tanninen asui miehensä kanssa Littoisten Verkarannassa, vanhassa verkatehtaassa. Koti on Jutalle tärkein paikka maailmassa ja tämä pieni loftasunto...

Bo+LKV_www.bolkv.fi+(26+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(24+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(50+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(15+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(18+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(2+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(30+of+51)Bo+LKV_www-1.bolkv.fi+(32+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(33+of+51)Bo+LKV_www.bolkv.fi+(40+of+51)

Suunnittelija Jutta Tanninen asui miehensä kanssa Littoisten Verkarannassa, vanhassa verkatehtaassa. Koti on Jutalle tärkein paikka maailmassa ja tämä pieni loftasunto tarjosi kaiken, jota pariskunta kodiltaan kaipaa. Koti totaalisen faceliftin puolitoista vuotta sitten, kun Jutta avomiehineen remontoi asunnon lattiasta kattoon.

Tässä kodissa on säilytyksen suhteen koettu todellisia oivalluksia! Vanhojen jyrkkien rappusten tilalle rakennettiin uudet, loivemmat portaat, joiden alle integroitiin ulosvedettäviä kaappeja eteissäilytystä varten. Yläkerran peiliovet kätkevät sisäänsä huomattavan määrän tavaraa ja lisäävät tilantuntua sekä heijastavat valoa.

Jutan kotona saa olla vähän myllätyn näköistä, sillä mikä voisi olla sen kotoisampaa? Sänkyä pedataan hyvin harvoin ja sohvan tyynytkin ovat usein vähän miten sattuu. Paras lopputulos syntyy, kun ei yritä liikaa. Tavaraa voi olla esillä paljonkin, jos ne ovat nättejä.

Lisää sisustusinspiraatiota ja -artikkeleja löydät Bo Living -blogistamme.