Etusivu / Blogi / Kodit / Monimuotoisen asumisen unelma
Bo Living
Kodit

Monimuotoisen asumisen unelma

Kesällä kannattaa tutustua tulevaisuuden asumisunelmiin upeissa merimaisemissa Loviisan Asuntomessuilla. Suunnittelimme värikkään ja inspiroivan sisustuksen kauniin rivitalon yhdistelmäasuntoon.

Havainnekuva. Loviisan Majakka -rivitalon on suunnitellut Geometria Architecture Oy, Markus Wikar .

Loviisan Asuntomessut 7.7 — 6.8.2023

Loviisan Asuntomessujen yhtenä kärkiteemana on asumisen monimuotoisuus. Tulevaisuuden kodit eivät ole pelkkiä asumuksia, vaan ne tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Parhaimmillaan koti toimii elämän tärkeimpien osa-alueiden keskiönä. Merelliseen ympäristöön rakennettujen messukotien lomakeitaanomaisissa puitteista ei tarvitse haikailla rantalomasta tai mökkeilystä. Mukavan asumisen lisäksi kodeissa hoituvat myös etätyöt tai siellä on tilat oman yrityksen toiminnalle.

Tulevaisuuden asumiskonsepti

Asuntomessuilla pääset tutustumaan arkkitehtuurillisesti tyylikkääseen rivitaloon. Loviisan Majakaksi nimetty talo on loistava esimerkki ajankohtaisesti kiinnostavasta, monimuotoisesta asumiskonseptista. Asuntojen terasseilta sekä olohuoneen ja keittiön yhdistelmätilojen suurista ikkunoista avautuu upeat merimaisemat Loviisanlahdelle. Lisäksi taloyhtiön oma venelaituri mahdollistaa vesille pääsyn lähes kotiovelta. Loviisan Majakan asuntoja, osoitteessa Kuningattarenranta 2:ssa esittelee Bo LKV Porvoon kiinteistönvälittäjä Kristian Lindfors, tutustu myynnissä oleviin kohteisiin täällä.

Koti asumiseen ja työskentelyyn

Asuntomessukohde 7 Loviisan Majakka – Loisto. Yhdistelmäasunnossa on 110 neliötä, 3 huonetta, avokeittiö, sauna ja 2 kylpyhuonetta. Nykyisellään asunto toimii tilavana kolmiona kahdella sisäänkäynnillä, mikä mahdollistaa asumisen ja työskentelyn yhdistämisen mitä mainioimmalla tavalla. Toisesta makuuhuoneesta voi tehdä kotitoimiston, jossa asiakkaat voivat vierailla kulkematta kodin muiden tilojen läpi. Asunto sopii erinomaisesti myös perheessä, jossa teini-ikäinen voi kulkea kavereineen omasta ovesta.

Asunto toimii kolmiona tai sen voi jakaa kahdeksi kaksioksi.

Muuntojoustava koti

Loiston erikoisuus on sen muuntojoustavuus. ”Nykyisellään asunto on tilava kolmio, mutta sen pystyy helposti muuttamaan kahdeksi kaksioksi. Väliseinän rakentaminen asuntojen väliin saa tehtyä päivässä ja asunnon toisella puolella on jo valmiina keittiöön tarvittavat vesivaraukset”, vahvistaa talon rakennuttaja Tomi Puumalainen Rakennusapu Puumalainen Oy:stä. Loisto onkin erittäin onnistunut esimerkki asuntorakentamisen tulevaisuudesta.

Suunnittelukuva ruokailutilan sisustuksesta.

Inspiroiva sisustus

Asuntomessuilla pääset tutustumaan Loiston kiehtovaan sisustukseen, jonka on suunnitellut Bo:n sisustusarkkitehti Sara Niemikorpi. ”Sain mahdollisuuden luoda asuntoon omannäköisen sisustuksen, johon yhdistelin ajankohtaisia värejä sekä aikaa kestävää designia”, Sara kiteyttää. Suomalaisen muotoilun ja luotettavan laadun lisäksi Sara arvostaa sitä, että huonekalut muuntuvat helposti eri tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Sisustuksen omaleimaisuutta vahvistavat taidokas värien, materiaalien ja muotojen yhdistely sekä näyttävät taideteokset.

Suunnittelukuva olohuoneen sisustuksesta.

Suositaan suomalaista

Olemme tehneet Bo:n perustamisesta lähtien monipuolista yhteistyötä suomalaisten yritysten kanssa. Meillä onkin ilo esitellä sisustamassamme messukohteessa kotimaisten valmistajien, suunnittelijoiden sekä jälleenmyyjien edustamia upeita tuotteita.

Tervetuloa asuntomessuille ja vierailemaan kohteessa 7 Loviisan Majakka – Loisto!

Bo:n yhteistyökumppanit: Anno Collection, Anttiina, Edella, Ehea Living, Familon, Interface, Kuusilinna, Made By Choice, Samuli Nivala, Svensson, Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola, Venla Huhtinen.

PS. Julkaisemme laajemman sisustusartikkelin asunnosta messujen alkaessa Bo Living -blogissa sekä syyskuussa ilmestyvässä Bo Living -lehdessä.

Kuvat: rakennuksen havainnekuva Geometria Architecture Oy, kalustuspohjapiirros ja suunnittelukuvat Sara Niemikorpi. Teksti: Kati Rasku.