Etusivu / Blogi / Kodit / Sykähdyttävä musta talo meren rannalla
Bo Living
Kodit

Sykähdyttävä musta talo meren rannalla

Miltä kuulostaisi meren rannalla sijaitseva koti henkeäsalpaavaan upeilla maisemilla ja jossa jokainen tila tuntuu kuin olisi viiden tähden hotellissa? Tämä paikka vie sydämesi kertaheitolla, joten tervetuloa nojatuolimatkalle kanssamme tähän fantastiseen kotiin.

Esteetön merinäkymä, noin 140 metriä omaa rantaviivaa sekä suuri tontti ja laituri, jonka eteen pääset vaikka purjeveneellä. Päärakennuksen lisäksi täällä on myös kahden auton katos, venevaja, grillikatos ja upea rantasauna – eli ihan kaikkea, mitä ensiluokkaiselta kodilta voi odottaa! Mereltä katsottuna tontti on jätetty ihanasti luonnontilaan, ja rakennukset toisiinsa yhdistää näyttävät terassit.

Moderni musta talo yllättää heti sisään astuessa: mieletön valoisuus ja raikkaan vaaleat pinnat tuovat sopivasti kontrastia ja skarppia ilmettä. Kodin sävyt on valittu ikkunasta avautuvasta maisemasta – klassinen tammilankkuparketti luo lämpöä muuten saaristomaiseen tumman ja vaalean värittämään kotiin. Mustan keittiön massiivinen saareke lisää työskentelytilaa entisestään ja erottaa mukavasti keittiön muusta avonaisesta tilasta ja kaunis välitilan peili heijastaa upean merimaiseman myös tälle seinustalle.

Ehkäpä jopa kodin parasta antia ovat sekä päärakennuksen, että saunamökin lasitetut verannat, joista saat ihailla ympäröivää luontoa ja maisemaa jokaisesta suunnasta. Lämpöä näyttäviin oleskelutiloihin tuo kauniit kamiinat. Saunamökin tunnelma on sanalla sanoen upea ja siellä mahtuu saunomaan jopa 10-12 henkeä kerrallaan merimaisemaa katsellen. Saunan edustalta kuljet tietysti suoraan ulkoporealtaalle ja omalle laiturille joko uimaan tai muuten vain meren tuoksusta nautiskelemaan.

Tässä arkkitehdin suunnittelemassa kokonaisuudessa loksahtaa kaikki palaset kohdilleen. Kodin materiaalit, muodot, värien harmonia ja sisustustyyli istuu täydellisesti ympäröivään luontoon tehden tästä lopputuloksesta ainutlaatuisen ja täysin tyylipuhtaan.

Oma saaristounelma haussa? Tutustu myytäviin kohteisiimme: