Etusivu / Blogi / Kodit / Vinkit kiireettömiin välipäiviin Willa Pintelen tapaan
Bo Living
Kodit

Vinkit kiireettömiin välipäiviin Willa Pintelen tapaan

Joulunpyhien päättyessä koittavat autuaan kiireettömät välipäivät. Juhlapyhien väliin jäävät päivät ovat monelle rauhoittumisen ja lepäilyn aikaa, nauttimista joululomasta. Keskittyä läsnäoloon, nautiskeluun ja joutenoloon. Lomapäivien leppoisa tekeminen syntyy yksinkertaisista asioista, joihin haimme inspiraatiota hurmaavasta Willa Pinteleestä. 

Idyllinen Willa Pintele sijaitsee Pälkäneellä viljavien vainioiden keskellä tarjoten palan hämäläistä maaseutua. Vanhan sukutilan satavuotias pihapiiri ja Pintele-järven tunnelmallinen saunakylä tarjoaa lempeät löylyt ja kutsuu nauttimaan kiireettömistä hetkistä.

Nauti luonnon rauhasta ulkoilemalla

Retkeily ja luonnossa liikkuminen on kuluneena vuonna nostanut suosiotaan huimasti. Kotiseudun kansallispuistot ja luontokohteet sopivat mainiosti lomapäivien aktiviteetiksi. Pakkaa reppuun kuumat kaakaot sekä herkulliset eväät ja lähde nauttimaan Suomen kauniista luonnosta.

Hiljenny saunan lempeisiin löylyihin

Saunomisen perinteet yltävät pitkälle historiaamme. Saunomme arkena ja juhlana kunnioittaen löylyjä ja saunassa rauhoittumista. Savusaunan suosio on vaihdellut vuosikymmenten saatossa, mutta nykyään sitä taas arvostetaan tunnelman ja pehmeiden löylyjen vuoksi. Saunomiskokemukselle annetaan arvoa ja aikaa – siihen menee helposti useampi tunti vastomisen ja vilvoittelun myötä. Tästä päästäänkin kysymykseen, onko se vasta vai vihta?

Rentoudu lukemalla

Lomalla on aikaa lukea – jatkaa loppuun kesken jääneet kirjat tai aloittaa paketeista paljastuneet uudet. Kääriytyä sohvannurkkaan suklaalevyn kanssa ja uppoutua tarinoiden maailmaan.

Lukuvinkki! Erilaisten ja toinen toistaan upeampien kotien mielenkiintoisia tarinoita pääsee lukemaan syksyllä ilmestyneestä This is where the story begins -kirjasta.

Willa Pintele tarjoaa upeat puitteet niin asumiseen kuin monimuotoiseen yritystoimintaan – viihtymiseen maaseudun rauhassa, järven rannalla.