Etusivu / Blogi / Loma-asunnot / Hilla Villas – Lapin unohtumattomat loma-asunnot
Bo Living
Loma-asunnot

Hilla Villas – Lapin unohtumattomat loma-asunnot

Lapin lumo ja upeat loma-asunnot tarjoavat matkailijoille unohtumattomia kokemuksia. Hilla Villas avaa oven tähän ainutlaatuiseen maailmaan.

Hilla Villas ei ole vain vuokravälityspalvelu – se on lupaus laadusta, persoonallisista elämyksistä ja huolellisesti valikoiduista loma-asunnoista. Palvelun perustamisidean taustalla olivat Lappiin laadukkaita huviloita rakennuttaneiden omistajien omat kokemukset ja tarpeet, sillä aiemmin käytetyissä vuokravälityspalveluissa Lapin majoituskohteiden esittely oli tasoltaan vaihtelevaa ja jäi jälkeen kansainvälisen matkailun kasvupotentiaalista.

Mikä tekee Hilla Villasin konseptista erityisen? Ensiluokkaiset kohteet, tasokas palvelu ja yhteistyö paikallisten ammattilaisten kanssa takaavat, että jokainen vierailu on ainutlaatuinen kokonaisuus.

Aitoja elämyksiä

Matkailu ei tarkoita pelkkää majoitusta, vaan se on kokonaisvaltainen seikkailu. Hilla Villas yhdistää vieraat paikallisten kumppaneiden kanssa räätälöidäkseen juuri heille sopivimmat elämykset Lapissa. Haluatko hiihtää revontulien loisteessa tai uppoutua erämaan piilopaikan rauhaan? Alueen tunteva ja omistautunut tiimi auttaa luomaan matkaohjelman, joka täyttää kaikki toiveesi. Hilla Villasilla ei jonoteta puhelinlinjoilla tai nojata algoritmeihin, vaan he ovat oikeita ihmisiä tekemässä Lapin matkastasi unohtumattoman.

Unelmaloma Lapin sydämessä

Lapin vetovoima matkailukohteena on vertaansa vailla. Hilla Villas kunnioittaa paikallisia yrittäjiä ja tukee heidän toimeentuloaan tarjoten samalla vierailleen unelmaloman tunturien ja erämaan ympäröimänä. Hilla Villas pyrkii luomaan aivan uudenlaisen tavan yhdistää yksittäiset matkailijat laadukkaisiin majoitusvaihtoehtoihin ja tarjota samalla unohtumattomia Lapin elämyksiä.