Etusivu / Blogi / Pinnalla / Bo lives here – nähdään Habitaressa 11.-15.9.2019
Bo Living
Pinnalla

Bo lives here – nähdään Habitaressa 11.-15.9.2019

Syksyn varma merkki on Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare, joka järjestetään 11.-15.9. Helsingin Messukeskuksessa. Olemme tänä vuonna mukana entistä suuremmalla, lähes 100 neliön, osastolla, joka esittelee asumisen trendejä ja ajankohtaisia tuotepoimintoja Bo-tyyliin.  Osastomme 6g50 sijaitsee Ahead-hallissa pääkäytävän varrella.

Blogimme lukijoille haluamme antaa pienen esimaistiaisen siitä, mitä kaikkea osastomme tulekaan tänä vuonna tarjoamaan.

Habitaren vuoden 2019 teema on Mindspaces – Mielen tiloja. Inspiroiduimme teemasta valtavasti, sillä Bo Living -lehdessämme on sopivasti ja aivan sattumalta ollut tänä vuonna jatkuva Aistit-teema. Julkaisemme Habitaressa myös syksyn Bo Living -lehden, joka on myöhemmin noudettavissa ilmaiseksi kymmenistä jakelupisteistä ympäri Suomea.

Entäpä sitten itse osastomme? Halusimme tarjota jotain kokonaisvaltaista ja suurempaa kuin koskaan ennen. Siksi Bo lives here – osastostamme suunniteltiin kuin oikea 98,00 m2 asunto, joka pitää sisällään niin keittiön, olohuoneen, makuuhuoneen, työhuoneen, kylpyhuoneen kuin jopa saunan.  Osaston on suunnitellut Peeta Peltola.

Osaston ideana on antaa eri huoneissa virikkeitä eri aisteille. Sisustuksen tyyli on vahvasti Bo:n näköinen: skandinaavinen, maanläheinen ja väripilkuilla leikittelevä. Inspiraatioita tarjoamme niin mielenkiintoisten materiaalien, pintojen, kalusteiden, esineiden kuin aistiärsykkeiden muodossa.

Laadukkaan ja aisteja hellivän kokonaisuuden toteutamme yhdessä tärkeiden yhteistyökumppaniemme kanssa. Mukana osastolla kanssamme mm. Iittala, Innofusor, Interface, Timberwise, Kitzen, Matri, Miele, Svedbergs, Kuusilinna, Sera Helsinki, Colornova, Cobello, Bang & Olufsen, 101 Copenhagen, 16JUIN,Pukkila, Made by Choice, Essis By Lasilinkki, Iki-kiuas, Sun Sauna ja Juhlakukat.

Nyt odotamme malttamattomina syyskuuta, osaston valmistelumista ja Bo Livingin ilmestymistä! Näemmehän myös sinut Habitaressa?

Osaston suunnittelu: Peeta Peltola
Graafinen ilme: Sanni Koffert
Yhteistyöt: Kati Rasku

Havainnekuvat: Jenni Lehtinen
Materiaalikuva: Peeta Peltola 
Teksti: Saila Kurki