Etusivu / Blogi / Pinnalla / Hyvän mielen joululahjaideat 
Bo Living
Pinnalla

Hyvän mielen joululahjaideat 

Tänä jouluna pysytään lämpimänä, luodaan tunnelmaa ja vietetään mukavaa aikaa rakkaiden kanssa. Kokosimme lahjavinkkejä, joita yhdistää kotimainen muotoilu ja tinkimätön laatu.

Lahjaideoita kotiin

  1. Mitä viedä tuliaisena joulunajan vierailuille? Viinipullon sijaan hyvä vieminen aistillisuutta rakastavalle ovat tuoksukynttilät. Bo loi yhdessä Malian kanssa lämpimän mausteisen kodin tuoksun, jossa on häivähdys pionia. BO X MALIA Story-tuoksukynttilä, 180 g, 37,90 €, myynti Bo LKV toimistot.
  1. Tiedätkö läheisesi haaveilevan kodin uudistamisesta? Inspiroi antamalla kauniita sävymalleja ja tarjoa apuasi maalaamiseen. Tunnelmallisia ja ajattomia sävyjä löytyy Milieu-maalisarjan uudesta The Elusive Collection -mallistosta, jonka on suunnitellut Studio Johanna Laajisto. Lisä- ja säilöntäaineeton Milieu-sisämaali, 4 l, 89 €, sävymallit 2 €/kpl, helsingo.fi.
  1. Sijoitus parempiin yöuniin maksaa itsensä aina takaisin! Puhdas lampaanvilla pitää vilukissat lämpimänä ja rauhoittaa unta luonnollisella tavalla. Ekologiset vuodevaatteet valmistetaan Porin ompelimossa. Villapeitot alk. 176 €, villatyynyt alk. 68 € villajapeite.fi
  1. Kaipaatko pientä luksusta arkeen? Makuuhuoneen ylellisessä tunnelmassa on kullanhohtoa ja samettista pehmeyttä. Päiväpeitto Roots Living Silk Square, kullanvärinen, 260 x 280 cm, päällinen 100 % silkkiä, 595 €. Roots Livingin käsinsolmittu Pile Viscose -matto, harmaa, 100 % puuvillaviskoosia, alk. 1920 €, rootsliving.fi.   

Lahjaideoita yhteisiin hetkiin

  1. Perheen yhteinen lahja voi olla huonekalu, joka palvelee kaikkia. Suomessa valmistettu ja kauniisti muotoiltu ruokapöytä on vastuullisen ostajan valinta. Laadukas tammipöytä valmistetaan Kauhajoella ja sen ajaton puhdaslinjaisuus on Jokinen & Konu -muotoilutoimiston käsialaa. Jazz-tammipöytä, alk. 1696 €, anttiinastore.fi.
  1. Pitkäaikaisen haaveen design-kalusteen hankinta voi olla myös hyvän mielen lahja itselle tai jopa lapselle. Eero Aarnion suunnittelema Puppy sopii leikkimielisille veistokseksi, leluksi tai jakkaraksi. Juhlakauden sävyä on valmistettu rajoitettu erikoiserä. Magis, Puppy, S, Christmas edition 2022, punainen – valkoinen, 113 €, finnishdesignshop.fi.
  1. Perheen pienimpien parhaisiin joulumuistoihin tallentuu herkimmin hauskat leikit ja pelit aikuisten kanssa. Ikäpolvia iloisesti yhdistävä muistipeli haastaa etsimään korttipareja pohjoisen luonnon kasveista ja eläimistä. Peli on valmistettu Suomessa ja kuvituksen on luonut Timo Mänttäri. Kehvola, Villi Pohjola -muistipeli, 25 €, momono.fi
  1. Kodin katseenkiinnittäjäksi sopii kauniskuosiset koristetyynyt tai harkitusti valitut esineet. Lumoavassa koristetyynyssä yhdistyvät fantasia, avaruus ja meren jättiläinen. Klaus Haapaniemi & Co, Cosmic Whale with Red Planet -tyynynpäällinen, kuviopuoli 100 % silkki, 179 €, finnishdesignshop.fi

Asiakasetukumppanit 2022

Tue suomalaisia yrityksiä ja tee lahjaostokset kotimaisissa verkkokaupoissa ja liikkeissä. Löydät lisää lahjaideoita tämän vuoden 2022 Bo asiakasetukumppaneiden sivuilta. Huom! Mikäli olet Bo:n asiakas ja saanut Bo Asiakasetukortin, voit hyödyntää etuja lahjahankinnoissa. Edut ovat voimassa vuoden 2022 loppuun, jonka jälkeen ne voivat muuttua. 

Haluaisitko lisää sisustusideoita ja inspiraatiota? Tilaamalla Bo:n uutiskirjeen saat joka kuukausi kattavan paketin sisustuksesta, trendeistä, asuntokaupasta sekä ihanista asumisen palveluista suoraan sähköpostiisi.