Etusivu / Blogi / Pinnalla / Joululahja tyylin mukaan
Bo Living
Pinnalla

Joululahja tyylin mukaan

Hyvä joululahja sulautuu täydellisesti saajansa kotiin ja persoonalliseen tyyliin. Esittelemme kolmeen erilaiseen tyyliin sopivia lahjaideoita.

Valoa ja väriä

Näyttävää muotoilua ja herkullisia värejä rakastavien lahjat ovat piristäviä kaamoksen karkoittajia. Iloista ja eloisaa elämäntyyliä vahvistavat persoonalliset valaisimet, leikkisät korut, näyttävät tekstiilit sekä tavanomaisuudesta poikkeavat huonekalut ovatkin mitä parhaita lahjavalintoja.

Sisustajan joululahjat 2023: Finnish Design Shop, Hakola, Nomart.

1. Finnish Design Shopin laajasta valikoimasta poimittu Finarten Rytmi-matto on tekstiilitaiteilija Marianne Huotarin moderni tulkinta perinteisestä räsymatosta.
2. Nomartin valikoimien läpikuultavat Kartell UPPER -tikkaat sinisen sävyssä ilahduttavat tavanomaiseen kyllästyneitä.
3. Hakolan pirskahtelevan värikäs uutuus Cocktail-varjostin, 5th edition on todellinen katseenkiinnittäjä. Palkitun muotoilija Hanna Anosen suunnittelemaa varjostinihanuutta on valmistettu vain rajoitettu erä.
4. Villa & Peite valmistaa Porin ompelimossa miellyttäviä luonnontyynyjä, jotka sopivat lahjaksi hyviä unia kaipaavalle. Suomivillaa sisältävää  Huoma-tyynyä on helppo muokata oman nukkumismieltymyksen mukaiseksi.
5. Poreilevan runsaat korut ovat rohkean ja elämästä nauttivan luottoasuste. Aarikan korumalliston laventelin sävyiset Gisella-korvakorut on valmistettu Suomessa ja niitä löytyy eri väreissä.
6. Iloisen muotokielen pöytävalaisin on todellinen sisustuskarkki fuksian sävyssä. Kartell CINDY -pöytävalaisinta löytyy Nomartin valikoimista eri väreissä.
7. Raikkaasti raidallinen Mini Stripe -putkityyny edustaa lähituotantoa sekä ekologisuutta parhaimmillaan. Hakolan tehtaalla Jurvassa valmistetun tyynyn päällinen on suomalaista villakangasta ja täyte on 100%:sta kierrätysmateriaalia.. 

Lämpöä ja pehmeyttä

Rauhallista ja lämmintä tunnelmaa arvostavien lahjoissa tärkeää on luonnollisuus sekä mukavuus. Lahjojen valinnassa kannattaa kiinnittää huomioita lempeään muotoiluun, lähituotantoon sekä luonnollisiin sävyihin. Hyviä lahjoja ovat pehmeät sisustustekstiilit, luonnonmateriaalista valmistetut vaatteet sekä miellyttävien lepohetkien huonekaluihin.

Sisustajan joululahjat 2023: Familon, Aarikka, VM Carpet

1. Familonin sammalenvihreä Velvet Lux -jenkkisänky ja -sängynpääty on hyvien unien mestariteos. Laadukas sänkykokonaisuus on pitkäikäinen hyvänolon lahja laadukkaaseen lepoon.
2. VM Carpetin Basatti-maton pehmeä pinta tuntuu paljaiden askeleiden alla miellyttävältä. Eläväpintainen ja hienostuneesti hohtava matto sopii moniin tiloihin ja sitä voi tilata myös omien mittojen mukaan.
3. Lempeästi luonnollinen rottinki yhdistyy moderniin muotoiluun Hinni Korpelan suunnittelemassa Parolan® Punos-loungetuolissa.
4. Aarikan messinkisen Kultatuikku-kynttilänjalan muotoilu sopii juhlahetkiin sekä ajattomaan esilläoloon kodin sisustuksessa.
5. Mariel Interiorin edustama pellavan sävyinen verhokangas siivilöi luonnonvaloa kauniisti. Jover Vintage Lino 06 Plomo -verhokankaan leveys on 300 cm metriä, sävy 30 pellava.
6. Klaus Haapaniemen lumoava kuosi on saanut innostuksen yöaikaan kukkivista kasveista. Finnish Design Shopin valikoimista löytyvä Klaus Haapaniemi & Co. Equinoxe Yukata -aamutakki on pellavaa ja se on valmistettu Suomessa.


Viileää ja eleganttia

Mustavalkoisuus yhdistettynä viileään teräksen sävyyn edustaa pukeutumisessa sekä sisustuksessa ajatonta eleganssia ilman ylimääräisiä krumeluureja. Tämän tyylin suosijoilla on usein mittatarkka maku, joten heidän toiveensa selvitys on aiheellista. Lahjoiksi sopivat modernit design-esineet, laadukkaat tekstiilit, abstraktit taideteokset ja tyylikkäät käyttöesineet. Vaikka minimalistisen väripaletin rinnalle on helppo ripotella väripilkkuja, kannattaa valinnat tehdä lahjan saajan ehdoilla.

Sisustajan joululahjat 2023: Tebian, Parolan

1. Nomartista löytyy tyylikästä designia pyykkihuoltoon. Upeasti muotoiltu Vipp 441 -pyykkikori on sisustuksen kaivattu täydellistäjä.
2. Herkulliseen juustotarjoiluun sopii Aarikan tyylikkäästi leikkisä Puisto-juustoveitsi.
3. .Tebianin minimalistisen puhdaslinjainen Striida-naulakko on valmistettu tammesta ja ruostumattomasta teräksestä.
4. .Tebianin Louisette-peilissä on tyylikäs Nero Marquina -marmorinen jalusta.  
5. Hakolan mustavalkoinen Mega Stripe -puolipäiväpeite ryhdittää petausta. Laadukas päiväpeite on ommeltu Annalan kutomasta villasekoitekankaasta.
6. PAROLAN® rottinkinen Vintage-rahi on käsityönä valmistettu klassikko ja sitä löytyy neljässä eri sävyissä.

Hyödynnä Bo:n asiakasetuja lahjahankinnoissa

Bo:n asiakkaana pääset nauttimaan monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Myös Bo Homes -sisustussuunnittelupalvelun asiakkaat saavat oikeuden etujen hyödyntämiseen ja siten säästämään rahaa omissa sisustushankinnoissa tai lahjaostoksilla.

Pääset asiakasetupalveluun henkilökohtaisella salasanallasi, joka löytyy Bo Asiakasetukortista tai sähköpostilla lähettämästämme asiakasetuviestistä. Jos olet kadottanut salasanan, saat sen täyttämällä tämän lomakkeen.

Laatua ja luotettavuutta edustavien suomalaisten yritysten valikoimista löydät tuotteita, palveluja ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä hyvään elämään.

Bo:n asiakasetukumppanit joulukuussa 2023: .TEBIAN, Aarikka, Anttiina, Boknäs, Cover Story, Durat, Familon, Finnish Design Shop, Frenchic Paint®, Hakola, Innolux, Koti PuhtaaksiKustomKuusilinna, Laattaleevi, Laattapiste-Pukkila, Mariel Interior, MjukNomart, Parolan®PelagoSkannoTapettitehdas Pihlgren ja RitolaVerisureVilla & Peite, VM Carpet, WallArk

Teksti: Kati Rasku
Poiminnat: Karla Aaltonen
Kuvat: valmistajat