Etusivu / Blogi / Pinnalla / Kaamoskodin sisustusvalinnat
Bo Living
Pinnalla

Kaamoskodin sisustusvalinnat

Loppuvuosi on otollista aikaa edistää kodin kesken jääneitä sisustus- ja materiaalivalintoja. Kaikkea ei myöskään tarvitse tehdä itse. Bo:n asiakkaana pääset nauttimaan upeista eduista kodin hankinnoissa

1. ESSIS BY LASILINKKI. Herkullisen sävyinen raitalasimallisto sopii tilanjakajiksi, oviin tai suihkuseiniin.
2. MOMONO. Kauniit säilytyskorit helpottavat arkea.
3. KUUSILINNA. Muhkean Tikki-sohvan irrotettavan päällisen voi pestä kätevästi, alk. 3680 €.

Valinnoissa viihtyvyys edellä

Sisustamisessa on hyvä muistaa, ettei kaikkea tarvitse muuttaa kerrallaan, vaan kodin kohentaminen kannattaa aloittaa yksi huone, huonekalu tai sisustuksen haaste kerrallaan. Yksikin uusi kaluste voi vaikuttaa koko huoneen tunnelmaan suuresti. Valintoja pohtiessa kannattaa keskittyä siihen, mikä juuri nyt parantaisi omaa asumismukavuutta eniten: loikoiluun paremmin sopiva sohva, kodinhoidon toimintojen parantaminen tai kylpyhuoneen pieni tyylin päivitys?

Joskus voi kuitenkin käydä niin, että itsellä on paljon ideoita, mutta ei täyttä varmuutta toteutuksesta. Tarjoamme nyt iloksemme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulla sisustussuunnittelijan palveluita. Sisustuskonsultaation avulla löydät tyylisi ja saat neuvoja kodin pieniin ongelmakohtiin, tilojen toimivuuteen, materiaalivalintoihin, sävymaailmaan tai kalusteiden uudelleen järjestämiseen. Sisustuspalvelumme asiakkaana pääset myös nauttimaan Bo:n monipuolisista asiakaseduista, joiden avulla voit säästää tuhansia euroja kodinhankinnoissa.

TUTUSTU PALVELUUN: Sisustuskonsultaatio pääkaupunkiseudulla nyt hintaan 300 €

4. LUNDIA. Tyylikkäässä työpisteessä on matala Classic-vitriini aaltolasiovilla alk. 1746 € ja Classic-työpiste/avohylly, alk. 604 €.
5. KOTI PUHTAAKSI. Luotettavan siivouspalvelun käyttäminen vapauttaa arjesta tilaa muulle. 
6. INNOLUX. Epic-kirkasvalolaitteen valo piristää pimeinä aikoina, 269 €.

Kaamosväsymyksen kesyttäjät

Yksi viihtyvyyteen merkittävästi vaikuttavista tekijöistä on kodin puhtaus ja järjestys. Järjestyksen palauttaminen helpottuu parhaiten, kun kaikella on paikkansa, joten toimiviin säilytysratkaisuihin ja järjestyksen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Ammattilaisen tekemään säännölliseen kotisiivoukseen panostaminen on monelle arjen pelastus ja parasta luksusta.

Toinen viihtyvyyteen suuresti vaikuttava tekijä pimeinä kuukausina on kodin valaistus. Päivään heräämiseen voi kaivata kirkasvaloa ja työpisteen valaistus tai sijaintia voi joutua pohtimaan. Panostamalla suoriin ja epäsuoriin valolähteisiin saa kotiin erilaisia tunnelmia. Kynttilät tuovat aivan erityistä tunnelmaa ja samalla niiden polttaminen hyvä rituaali rauhoittumiseen.

Asiakkaanamme pääset nauttimaan monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Kumppaniyrityksiemme valikoimasta löydät laadukkaita tuotteita ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä remontoimiseen valmiiksi neuvoteltuun hintaan.