Etusivu / Blogi / Pinnalla / Kesä on tullut
Bo Living
Pinnalla

Kesä on tullut

Kesä on nautintojen aikaa. Se voi olla lepoa ja kyläilyä, mutta myös puuhastelua ja liikkumista. Kaikki Bo:n asiakkaat pääsevät nauttimaan upeista asiakaseduista kesäkuukausien ajan.

Kesän kunniaksi

Avasimme kaikille Bo:n asiakkaille pääsyn asiakasetuohjelmaamme. Vaikka etupalvelun käyttöaika olisi kohdallasi jo päättynyt, ovat edut käytössäsi elokuun 2023 loppuun saakka. Asiakasetupalveluun pääset tästä linkistä. Mikäli Bo Asiakasetukorttisi tai sähköpostitse lähetetty salasanasi on hukassa, saat palveluun vaadittavan salasanasi täyttämällä tämän lomakkeen.

Silmäniloa ja puuhastelua

Design ulottuu upeasti myös ulkokalustemallistoihin ja tarjolla on toinen toistaan kiehtovampia uutuuksia. Ulkotilojen tunnelmaan sekä viihtyisyyteen voi yksikin näyttävä tai äärettömän mukava kalusteihanuus vaikuttaa merkittävästi.

Sadepäivät sopivat hyödylliseen puuhasteluun, vaikka lomalla ollaankin. Mökille kannattaa ottaa mukaan tarvikkeita, joilla voi inspiraation iskiessä vaikka tuunata rakkaita huonekaluja uuteen ilmeeseen. Remonttitaitoisille riittää mökillä aina tekemistä. Mitäs jos tänä kesänä toteuttaisit pitkään haaveilemasi pintaremontin tai maalaisit ne rapistuneet ovet?


1. SKANNO. Uutuusvärissä paistattelevan klassikkotuolin muotoilu on ylistys naisellisille linjoille ja romantiikalle. Sisä- ja ulkokäyttöön sopiva B&B Italia Crinoline -ulkonojatuolin korkeaselkäisestä mallista löytyy eri versioita ja sävyjä, alk. 2931 €. Kuvan punainen kukkakuvioitu uutuusmalli alk. 5168 €.

2. FRENCHIC PAINT®. Vanhat kalusteet uudistuvat maalaamalla ne vaikka Välimerellisen kalkkikiven kauniiseen sävyyn. Palkittu kalustemaalisarja on saanut kehuja helppokäyttöisyydestä ja sillä voi maalata eri pintoja, kuten puuta, laminaattia tai metallia. Frenchic Paint, Lazy Range -kalustemaali, sävy Stone Rosie – beige, 19,50 €/ 250 ml purkki, 36 €/ 750 ml purkki.

3. LAATTALEEVI. Romanza-laattasarjan kuosien inspiraationa ovat olleet klassikkosadut. Lämpimänsävyisissä laatoissa on kahdeksan kaunista marokkolaista kuosia. Sartorian Romanza -laatat, mallit Dorthy ja Gulliver (20,5 x 20,5 cm), 44 €/paketti.

4. BOKNÄS. Veistoksellisen sivupöytä sopii ulkokäyttöön ja sen irrotettavaa kantta voi käyttää vaikka tarjottimena. Mindo 104 -sivupöytä kahvalla, sävy terracotta red, 329 €.

Lepoa ja nautintoja

Kesällä on lupa rentoutua. Mielikuva täydellisestä lomalekottelusta yhdistyy helposti riippukeinuun, jossa tuudittaudutaan kiehtovan kirjan tarinoihin uppoutuneena, tyytyväinen hymy kasvoilla. Myös kiireetön aamusauna ja pulahdus virkistävään veteen ovat lomalaisen parhaita nautintoja.

Harmillisen monen mökkivarustuksissa peittojen ja tyynyjen ”parasta ennen” -päivä on mennyt umpeen jo edellisen sukupolven aikana. Koska vuodevaatteiden uusiminen ei tule kärkihankintana mieleen mökkikauden alkaessa, ovat uudet peitot ja tyynyt erittäin tervetulleita mökkituliaisia.

Suomalaiset haaveilevat pitkästä kuumasta kesästä, ainakin legendaarisen kesäbiisin mukaan. Toiveen toteutuminen palauttaa mieleen, ettei kesän kuumuutta ole helppo päästä pakoon, ei edes yöllä. Peiton turvalliseen syleilyyn tottuneelle, paras tapaa viilentyä on vaihtaa talven lämpimät peitot keveämpiin tai käyttää pelkkää pussilakanaa.

Liikuntaa ja mielenrauhaa

Ja mikäs olisikaan mukavampi tapa liikkua ja nauttia kesäisestä ulkoilmasta kuin pyöräily. Sähköpyörien tai -skuuttien suosion kasvulle ei näy rajoja. Siitä huolimatta, aina käyttövalmis ja lihasvoimilla luotettavasti kulkeva peruspyörä puoltaa paikkaansa. Mieluisilla lisävarusteilla tuunatusta polkupyöristä saakin mitä mainiomman kulkupelin niin kaupunkiseikkailuille kuin maaseuturetkillekin.  

Kun ollaan reissussa, niin huoli tyhjillään olevasta kodista ei ole aiheeton. Sama huoli jatkuu, kun loma-asunto jää sesongin jälkeen tyhjilleen. Huonon tuurin sattuessa on ikävä todeta, ettei kaikki ole ennallaan. Tarjolla on onneksi hyviä laitteita ja monipuolisia palveluita kodin ja kesäasunnon turvaamiseksi.

5. PELAGO. Suomalaisvalmisteinen Brooklyn on pyöräestetiikan tyylikäs klassikko, joka soljuu luontevasti kaupunkien arkkitehtuurin kerroksiin. Pelago Brooklyn -polkupyörä, sävy ja lisävarusteet ovat valittavissa, alk. 925 €.

6. PAROLAN®. Aito ja alkuperäinen riippukeinuklassikko tuo kesän sinne, minne sen ripustatkin. Parolan Rottingin perustaja Aulis Herrasen suunnittelema riippukeinu on käsin valmistettu, kestävä ja kevyt. PAROLAN® Sirkka umpinainen riippukeinu, sävy valkoinen, 369 €.

7. VILLA & PEITE. Lämpimistä kesäöistä voi nauttia myös hikoilematta. Todella ohut ja kevyt villapeitto haihduttaa tehokkaasti nukkujasta lähtevän kosteuden, minkä ansiosta peitto tuntuu miellyttävältä ja hengittävältä kuumallakin säällä. Suomessa valmistettu HUOMA-kesäpeitto, kevyt ja viileä, alk. 139 €.

8. VERISURE. Huolettoman loman takaa se, että koti on turvassa. Suomen johtava kodinturva-alan yritys tarjoaa valvottuja murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä kaiken kokoisiin koteihin sekä vapaa-ajan asuntoihin.

Asiakkaanamme pääset nauttimaan monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Etukumppaneiden valikoimista löydät laadukkaita tuotteita, palveluja ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä hyvään elämään.

Pääset asiakasetupalveluun henkilökohtaisella salasanallasi, joka löytyy Bo Asiakasetukortista tai sähköpostila lähettämästämme asiakasetuviestistä. Jos olet kadottanut salasanan, saat sen täyttämällä tämän lomakkeen.

Bo:n asiakasetukumppanit toukokuussa 2023

.TEBIAN, Anttiina, Boknäs, Cover Story, Finnish Design Shop, Frenchic Paint®, Hakola, Innolux, Koti PuhtaaksiKustomKuusilinna, Laattaleevi, Laattapiste-Pukkila, MjukNomart, Parolan®PelagoSkannoTapettitehdas Pihlgren ja RitolaVerisureVilla & Peite, VM Carpet, WallArk

Teksti: Kati Rasku
Kuvat: valmistajat