Etusivu / Blogi / Pinnalla / Rakenna – Sisusta – Asu -messut 2018 Oulussa
Bo Living
Pinnalla

Rakenna – Sisusta – Asu -messut 2018 Oulussa

Osastollamme Rakenna - Sisusta - Asu -messuilla kävi mukava kuhina koko messujen ajan. Oli hienoa huomata, että markkinointimme Oulun alueella oli tuottanut tulosta ja Bo oli jo monelle tuttu some- ja lehtimainonnan perusteella.


Osastollamme Rakenna – Sisusta – Asu -messuilla kävi mukava kuhina koko messujen ajan. Oli hienoa huomata, että markkinointimme Oulun alueella oli tuottanut tulosta ja Bo oli jo monelle tuttu some- ja lehtimainonnan perusteella.

Usealle osastolla vierailleelle asunnonvaihto oli ajankohtainen asia ja monenlaisia keskusteluja käytiinkin kotiunelmista ja asumiseen liittyvistä asioista ammattitaitoisten välittäjiemme kanssa. Tyylikäs musta Bo-ämpäri teki kauppansa, ja aika monella messuvieraalla näyttikin olevan sellainen kädessään. Meillä oli ilo jakaa myös uunituoretta Bo Living -lehteä, jonka suosio yllätti meidät jälleen kerran.

Koska myyntistailaus ja upeat sisustuslehtitasoiset kuvat kuuluvat aina välityspalkkioomme, osastollamme myös asiakkailla oli mahdollisuus päästä näyttämään stailaajan taitonsa stailauskilpailussa. Kilpailussa sai tehdä omannäköisen esillepanon asettelemalla kauniit pienesineet kaapiston päälle. Valitsimme molempina päivinä voittajat ja he saivat Ihanan Bo -juuttikassin, jossa oli suosittuja sisustustuotteitamme.

Osastomme suunnitteli stailaajamme Eeva Takkunen ja Anu Peltoniemi. Tavoitteena oli saada Bo:n hengen mukainen tyylikäs ja ajankohtaisin sävyin sekä materiaalein toteutettu osasto, joka erottuisi muista. Kaunis ajopuu -sävyllä maalattu seinä sekä saareke rakennettiin ulkoverhouslaudasta. Tumman puun sävyinen parkettilattia saatiin Timberwiseltä. Se loi juuri sopivalla tavalla kontrastia vaaleiden seinien rinnalle. Verho teetettiin Eurokankaassa. Mustat mäntypuiset kaapistot viimeistelivät osaston ilmeen yksinkertaisuudellaan.

Oli palkitsevaa nähdä ja kuulla, että olemme lunastaneet paikkamme Oulun asuntomarkkinoilla. Tästä on tiimin hyvä jatkaa kohti entistä upeampia saavutuksia.