Etusivu / Blogi / Pinnalla / Unelmien äärellä
Bo Living
Pinnalla

Unelmien äärellä

Sisustustrendeistä löytyy yhtälailla inspiraatioita räväkkää runsautta rakastaville kuin rauhoittavasta minimalismista nauttiville. Esittelyssä ajankohtaisia ihanuuksia Bo:n asiakasetukumppaneilta.

Leikkisyyttä ja toiminnallisuutta

Sisustusuutuuksista löytyy entistä rikkaampaa muotokieltä sekä värikkyyttä. Huonekalujen monimuotoisuus näkyy esimerkiksi moduleissa, joita on helppo käyttää yhdessä tai erikseen sekä myöhemmin eri tiloissa, kun minne ne on alkujaan hankittu.

Parempaan asumiseen halutaan edelleen panostaa. Kodin ja arjen toimivuutta parantavien palveluiden, kuten esimerkiksi ammattilaisten tarjoamien sisustuskonsultaatio- ja siivouspalveluiden suosio on kasvussa.


1. KOTI PUHTAAKSI. Arki helpottuu, kun kodin viikkosiivouksen ulkoistaa ammattilasille.

2. KUUSILINNA. Veistoksellisen Kolo-sohvan muotokieltä toistavia moduleita voi liittää yhteen tai sijoittaa erikseen. Kolo-modulit, alk. 1 492 €.
 
3. INNOLUX. Onnea Innolux 30-vuotta! Muotoilija Yrjö Kukkapuron nerokkaassa valaisimessa yhdistyvät kaikki hyvät elementit: rehelliset värit, itsevarma muoto sekä lempeä valo. Perhonen-lattiavalaisin, 890 €.

Vihreän sävyjä rauhoittavista dramaattisiin

Värimaailmassa hehkuu vihreän koko väripaletti, kuten esimerkiksi ylellinen petroolinvihreä sekä lempeästi murretun vihreän vaaleat sävyt. Tasapainoinen ja rauhoittava sisustus luodaan aistit huomioivilla sävyillä, materiaalivalinnoilla ja muotokielellä.

Kodin tunnelmaa saa muutettua oleellisesti maalaamalla tai tapetoimalla. Myös yksittäisillä huonekaluilla ja sisustusesineillä saa tilaan uutta ryhdikkyyttä tai kaivattua särmää.

4. COVER STORY. Muoviton ja hajuton sisämaali pehmeästi murretun vihreän rauhoittavassa sävyssä. Cover Story x Iittala -kokoelma, sävy i06 EINO, Nocturnal moss green, sisämaali, 89 €/prk (3,6 l).
 
5. KUSTOM. Oman tyylin ja mukavuustoiveet täyttäviä kalusteita valmistetaan yksilöidysti, joten ne toteuttavat rohkeimmatkin sisustusunelmat. Tampereella valmistettu Muotka-nojatuoli, kangas Avelina 9491 Turquoise, haluamasi pehmeys ja jalat, 920 €.
 
6. FINNISH DESIGN SHOP . Italialaisen Gaue Auletin suunnitteleman valaisimen omaleimaisessa muotoilussa yhdistyvät leikkisyys ja arvokkuus. Martinelli Luce, Minipipistrello -pöytävalaisin, vihreä, himmennettävä, 932 €.
 
7. TAPETTITEHDAS PIHLGREN JA RITOLA. Hillityn graafinen tapettikuosi on maineikkaan muotoilija Lisa Johansson-Papen käsialaa. Poikilo-tapetti, sävy vihreä, 89 €/rulla.

Omannäköinen sisustus on trendikästä

Koteja remontoidessa pohditaan enemmän oman elämän laatua, kuin asunnon arvon nostamista tai uusimpien trendien seuraamista. Kodeissa halutaan ennen kaikkea elää omannäköistä elämää, jossa ristiriitaisetkin yhdistelmät sekä hullutteleva luovuus ovat sallittuja.

Nykyään ollaan myös aiempaa valmiimpia näkemään vaivaa, kun halutaan jotain erityistä. Täydellinen huonekalu mittatilausyönä valmistettuna on aina parempi valinta kun kompromissi, johon ei olla koskaan täysin tyytyväisiä.

Sisustuksessa oma persoonallinen tyyli saa näkyä. Uniikeilla, käsityönä valmistetuilla esineillä tai harvinaisilla designkalusteilla kodin ainutlaatuisuus korostuu. Hyviä paikkoja aarteiden metsästykseen ovatkin käytettyjen esineiden kauppapaikat, jossa myös oman kodin turhat tavarat saa helposti kierrätettyä.

8. ANTTIINA. Puhdaslinjainen tammipöytä valmistetaan Suomessa ja sen on muotoillut Jokinen & Konu. Lakea-tammi -pöytä, alk. 1 895 €, anttiinastore.fi.
 
9. MJUK. Vastuullinen sisustaja tekee ostoksia tai laittaa design-kalusteet kiertoon Mjukin second hand -markkinapaikalla.
 
10. PUKKILA. Herkullisten sävyjen kylpyhuoneessa on yhdistetty taitavasti terrazzokuvioisia laattoja yksivärisiin. Seinällä Dandy Terrazzo White (20 x 20 cm), Mosaic Dandy Terrazzo White (3,2 x 9,9 cm) ja Chroma Blush (13 x 13 cm). Lattia Dandy White (20 x 20 cm).

Asiakkaanamme pääset nauttimaan monipuolisista eduista heti asuntokauppojen jälkeen. Etukumppaneiden valikoimista löydät laadukkaita tuotteita, palveluja ja materiaaleja unelmien kodin sisustamiseen sekä hyvään elämään.

Pääset asiakasetupalveluun henkilökohtaisella salasanallasi, joka löytyy Bo Asiakasetukortista tai sähköpostila lähettämästämme asiakasetuviestistä. Tiedustelut asiakasedut@bo.fi.

Bo:n asiakasetukumppanit maaliskuussa 2023

.TEBIAN, Anttiina, Boknäs, Cover Story, Finnish Design Shop, Frenchic Paint®, Hakola, Innolux, Koti PuhtaaksiKustomKuusilinna, Laattaleevi, MjukNomart, Parolan®Pelago, PukkilaSkannoTapettitehdas Pihlgren ja RitolaVerisureVilla & Peite, VM Carpet

Teksti: Kati Rasku
Koonneet: Peeta Peltola, Katja Enarvi
Kuvat: valmistajat